ה-י-ר-י-ד-ה ה-ג-ד-ו-ל-ה-!
T tkuihehr New member 10/9/06 #145 למצעד של השבוע הבא הוא כבר בחוץ הוציאו אותו מהרשימת הצבעה, שבוע הבא הוא לא יהיה, וחבל, השיר הזה לא כזה נורא, יש עוד כמה שאפשר להוציא קודם...
למצעד של השבוע הבא הוא כבר בחוץ הוציאו אותו מהרשימת הצבעה, שבוע הבא הוא לא יהיה, וחבל, השיר הזה לא כזה נורא, יש עוד כמה שאפשר להוציא קודם...
C chen010189 New member 10/9/06 #132 ../images/Emo104.gif אביב גפן-זה רק הלב שכואב לך קשה לי ללכת לישון אבל אני יודעת שאם אני לא אלך עכשיו, אני לא אקום מחר בזמן
../images/Emo104.gif אביב גפן-זה רק הלב שכואב לך קשה לי ללכת לישון אבל אני יודעת שאם אני לא אלך עכשיו, אני לא אקום מחר בזמן
C chen010189 New member 10/9/06 #137 ../images/Emo222.gifAllegro-Someone Else גאד, אני אלך לישון עוד 3 דקות, תנו לשמוע את אחד השירים הכי יפים
../images/Emo222.gifAllegro-Someone Else גאד, אני אלך לישון עוד 3 דקות, תנו לשמוע את אחד השירים הכי יפים
B b o n c h New member 10/9/06 #146 אני פשוט שונאת את נינט היא בכלל לא משהו סתם עושים סביבה המון הווו האאאא
B b o n c h New member 10/9/06 #151 מוש מוש - משא ומתן זה מזכיר לי את השיר "לא בא איתך במשא ומתן" למה אף אחד לא עוזר? שוקי הבטחת שתכתוב במקום חן - אני לא טובה בזה!!! ליעעעעעעעעעעעעורא הפורום מתפרק בלעדייך!
מוש מוש - משא ומתן זה מזכיר לי את השיר "לא בא איתך במשא ומתן" למה אף אחד לא עוזר? שוקי הבטחת שתכתוב במקום חן - אני לא טובה בזה!!! ליעעעעעעעעעעעעורא הפורום מתפרק בלעדייך!