שיר מעולה!! הFidelity , לא המו"מ, אותו אני שונא, למה הוא כזה גבוה??
T tkuihehr New member 10/9/06 #155 שיר מעולה!! הFidelity , לא המו"מ, אותו אני שונא, למה הוא כזה גבוה??
B b o n c h New member 10/9/06 #156 RHCP - TELL ME BABY מתה על השיר הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
T tkuihehr New member 10/9/06 #161 טל מי בייבי נתקע!! ועכשיו קרן פלס, שווה, וגם הרהצ"פ שווה, בקיצור ,מקום 8 היה אחלה מקום...
B b o n c h New member 10/9/06 #162 קרן פלס - שמעון השכן תעשה לי ילדים.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההה אופס זה איה כורם ויונתן שיגיעו בקרוב? (חחחח סתם בצחוק הכל מתבלבל מראש הסינגלים שהם הוציאו בשנייה)
קרן פלס - שמעון השכן תעשה לי ילדים.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההה אופס זה איה כורם ויונתן שיגיעו בקרוב? (חחחח סתם בצחוק הכל מתבלבל מראש הסינגלים שהם הוציאו בשנייה)
T tkuihehr New member 10/9/06 #168 ושניהם טובים!! יונתן שפירא כבר יכול להיות כאן היום? או שהתחילו להריץ אותו רק השבוע לקראת השבוע הבא?? בא לי עליו...
ושניהם טובים!! יונתן שפירא כבר יכול להיות כאן היום? או שהתחילו להריץ אותו רק השבוע לקראת השבוע הבא?? בא לי עליו...
B b o n c h New member 10/9/06 #174 עמית פרקש - מליון כוכבים לדעתי השיר הזה בכלל לא צריך להיכנס למצעד, הוא מדהים אבל לא מתאים. (אמרתי את זה כבר)
עמית פרקש - מליון כוכבים לדעתי השיר הזה בכלל לא צריך להיכנס למצעד, הוא מדהים אבל לא מתאים. (אמרתי את זה כבר)
T tkuihehr New member 10/9/06 #195 לדעתי הוא דווקא ממש יפה בלי קשר לזה שהוא מעציב אותנו בגלל הסיפור רקע שלו. תסתכלו עליו כשיר, הוא לא טוב? לא מגיע לו להכנס למצעד?? אני חושב שכן, ואני גם חושב שהמיקום מתאים לו
לדעתי הוא דווקא ממש יפה בלי קשר לזה שהוא מעציב אותנו בגלל הסיפור רקע שלו. תסתכלו עליו כשיר, הוא לא טוב? לא מגיע לו להכנס למצעד?? אני חושב שכן, ואני גם חושב שהמיקום מתאים לו