תברחו או תלחמו?

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo195.gifתברחו או תלחמו?

קחו תרחיש בדיוני... ישנה התקפה על מדינת ישראל, ההתקפה יכולה להוות סכנה מיידית לילדיכם..האם תארזו מזוודות ותברחו או שתשארו ותלחמו על מה ששייך לכם תוך כדי סיכון החיים שלכם?.. אל תקחו את המלחמה האחרונה בתור דוגמא, כי רק איזורים מסויימים הותקפו. תחשבו על מלחמה עצומת מימדים עם כמה ממדינות האיזור.. האם תוותרו על המדינה, על מנת לחיות...או שמא המדינה חשובה יותר?.. טוב, עוד שאלה הזוייה מבית היוצר של וויזארד... אגב, ואם כבר עוד שאלה, והיא מיועדת לערבים...האם במצב כזה תלחמו לצידה של ישראל, תעדיפו לברוח, או תחברו למדינות ערב..

THE WIZARD 55

New member
חזרת במלחמת לבנון?

ומה עם הילדים, אם היית גר כאן, היית מבריח אותם?

mike00

New member
האמת שלא חזרתי במלחמת לבנון,אבל לא בגלל שלא

רציתי אלא בגלל בעיות אחרות שהיו לי....... הרבה מאוד ישראלים מהעיר שאני חי בה חזרו להתנדב...... אפילו הרואה חשבון שלי נסע
......ובגלל שאני כזה מסודר שילמתי קנסות על איחורים בתשלומים

ינשוף4

New member
את מרבית המלחמה האחרונה

העברתי בצפון (אני מהדרום), כמתנדב. ביחד עם מתנדבים נוספים, מכל הארץ. והיו מתנדבים שיכולתם להגיע, או להשאר, הוגבלה, ע"י המעביד, לזמן החפשי שלהם בלבד. "המלחמה- בצפון. כאן- עבודה" היתה תשובה של מתנדב מהדרום, שבקש חופש, כדי להצטרף. ולגבי מי שנוכחותם במיקום מסוכן אינה דרושה- עדיף שיפונו, ככל האפשר, לאן שלא מסוכן.

THE WIZARD 55

New member
הבעיה ינשוף

שהפעם היה להיכן להתפנות ברחבי המדינה וזה גם לא היה ממומן ע"י הממשלה, עוד פאק במלחמה הזאת רק נדיבים יכלו להוציא את מיעוטי היכולת ממקום הסכנה.. וכל הכבוד לך, שאתה מתנדב! כן ירבו כמוך.

Nitay112

New member
אני אלחם.

(פתאום אלחם נראית לי מילה מוזרה...) טוב אבל זה לא חכמה. עוד מעט אני הופך לרכוש צה"ל.... אזזזז... לברוח?? גם אם לא בצבא הייתי נשאר להגן על המדינה.

THE WIZARD 55

New member
פטריוטי...גם במחיר החיים שלך?

כשאתה יודע שהסיכוי לההרג הוא הרבה יותר גבוה מלנצח במלחמה... תכנע או תלחם?

Nitay112

New member
שאלה קשה

הכל תלוי בנסיבות. במקרה קיצוני כמו שאת מביאה יש עוד גורמים שמשפיעים על ההחלטה אם להיכנע או להלחם. לכן אני אהיה כן איתך ואני אומר שאני לא יכול להגיד בודאות מה הייתי עושה. אבל נראה לי שהסיכויים היו נוטים יותר לכיוון הקרב... חוץ מזה... מה זה התרחשים האפוקליפטיים האלה?? אני מקווה שאת לא מהמודיעין הסורי שבאה לבדוק את הנחישות שלנו!

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif אני שתולה...

ועוד שאלה 112 תגיד אם היית גר כאן, לא היתה קיימת מדינת ישראל ואתה היית גר עם ערבים שכנים, והיתה קמה לה מדינה ערבית פתאום, היית נלחם או נכנע?

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo41.gifעוד שאלה הזויה../images/Emo41.gif

הפניתי אותה ל-112, אבל יללה לכולם... אם הייתם גרים כאן, עוד לפני קום המדינה יחד עם שכנים ערבים, ופתאום היתה קמה לה מדינה ערבית...מה הייתם עושים, נלחמים, בורחים או נכנעים?.. תשובות כנות רבותיי.

mike00

New member
קשה לעמוד בקצב שלך......תפסיקי לירות רגע../images/Emo6.gif

יאללה....אני זז להוריד את הביץ'......נחזור יותר מאוחר לענות לך...

fifanowftw

New member
זה לא ממש שאלה שלנו

לא נראה לי שהיינו מחזיקים פה יוצר מ5 דקות

הייתי עושה את מה שבן גוריון היה עושה

מסכים כבר אז ל2 מדינות ל2 עמים. ולא פותח במלחמה. ראוי להזכיר שישראל לא קמה פתאום, זה לקח לה יותר מ50 שנה קודם עד שהיא קמה. היהודים מאז תחילת הציונות דאגו לבנות את עצמם עד למצב שתהיה להם מדינה, הערבים במקום לבנות את עצמם היו עסוקים בלהרוס ליהודים ולהגיד לא לכל הצעה. תוצאה: נכבה. בקיצור לא הייתי עושה את כל הטעויות שעשו הערבים

fifanowftw

New member
נלחם

סבא שלי לא סתם עבר את אושוויץ ועלה לפה. נלחם, אולי נמות, אבל זוהי ציונות

fifanowftw

New member
אגב

אני מקווה שאם חלילה וחס ישראל תהיה על סף תבוסה, לפחות נשלח כמה טילים גרעיניים על כל אירופה האנטישמית והצבוע.

fifanowftw

New member
ועוד אגב

אני רק רוצה לראות את כל הערבים הישראלים שמייחלים לישראל להיעלם ביום בו ישראל תובס. לא עוד חופש דיבור, לא עוד ביטוח לאומי, לא עוד כלום. אחחח...זה יהיה נחמד לראות את זה.

למעלה