תברחו או תלחמו?

fifanowftw

New member
אתה מתחמק ולא עונה על השאלה../images/Emo88.gif!!

אינך רוצה פה שלטון מוסלמי? אנא הסבר מדוע אתה מעדיף את השלטון של אל יהוד!
לגבי הנשק הגרעיני..עד היום לא הודנו שיש לנו, אז איך ב73 הצהרנו שנשתמש בו? קצת מוזר לי המשפט הזה...

מוחמד5

New member
../images/Emo46.gif

די עם הפטישים . עניתי , שלטון מוסלמי סוני
לגבי 73 !! צפורה קטנה לחשה לי

fifanowftw

New member
אתה מצד אחד אומר שאתה תתמוך בישראל

ומצד שני אתה רוצה שלטון סוני. חבל שאתה לא מסוגל לענות על השאלה
מתחמק
!! לגבי 73, די לזיין תשכל. יכלנו להשתמש כשהמצב היה אבוד אך לא השתמשנו, ולא זכור לי שיצא איום מישראל שיהיה שימוש בפצצת אטום
!! אני מתחיל להתאהב בפטישים האלה..נראה לי שאאמץ

מי מזיין את השכל! זה אתה, לא מוחה

אתה באמת חושב שצריך שישראל תאיים שהיא תשתמש בפפצות אטום שלה. עצם קיומן הוא לא איום על האזור גם ככה... למה, נראה לך שהערבים חושבים שפרס בנה את הכור האטומי בתור שעשוע אינטלקטואלי?

fifanowftw

New member
הו, הנה הגיע הסניגור.

אבל אני בכל זאת מעוניין שמוחמד יענה על שאלותיי ולא אתה. וכן, לישראל יש גרעין. האם היא איימה שהיא תשתמש בו? לא ולא. אז מספיק עם השטויות, מוחמד אמר שישראל איימה על מדינת ערב והיא לא עשתה את זה. די לסמים! לישראל יש אטום רק מפני שהיא נמצאת באיום מתמיד.אתה בטח מכיר את המשפט- אם הערבים יניחו את הנשק יהיה שלום, אם ישראל תניח את הנשק-לא תהיה ישראל. ומוחמד, אני עדיין מחכה לתשובתך. בהעד ישראל? למה? אינך מעוניין פה בשלטון מוסלמי? חבל שאתה בורח ומתחמק מלענות, אתה לא חייב לנהל דיון אם זה קשה לך

מוחמד5

New member
תשובה

משטר חילוני יכול להעניק חופש פולחן ודת .לעומת משטר דתי שלא יכול לקבל את כל רצונות החילוניים (לא בגלל רעות אלא בגלל חוקי הדת ) מה היה קורה למשל אילו ישראל הייתה מדינת הלכה !!

fifanowftw

New member
אז אתה מודה שמשטרה של ישראל

עדיף על כל משטר ערבי שקיים באזור?

מוחמד5

New member
לא להגזים

אאף אחד מאתנו לא חי במדינה הזאת באוטופיה. אבל שילוב של שני המשטרים יכול להיות מעניין.

fifanowftw

New member
בסדר. אבל אתה בכל זאת מעדיף את שלטון

היהודים על פני שלטון הומסלמים? תענה בכן או לא

מוחמד5

New member
../images/Emo10.gif

אם יש שר ערבי בממשלה אם יש סגן שר ערבי בממשלה אם יש סגן ראש כנסת ערבי אם יש חברי כנסת ערבים אם יושב שופט ערבי בבית המשפט העיליון זה עדיין נחשב לשלטון יהודי !!

fifanowftw

New member
שיטתך ידוע

זיון שכל. חבל שאינך יכול לנהל דיון רציני. בהחלט חבל.... (אבל לפחות אתה יודע ששלטון יהודי עדיף בהרבה על שלטון ערבי
)

fifanowftw

New member
איזה תשובה?עד עכשיו אתה הוא זה שמתחמק

טוב, כנראה שלא אקבל אותה. אולי אינך רוצה לכתוב את זה פה, לא להראות ליהודים שאתה מעדיף את שלטון היהוד.

THE WIZARD 55

New member
פיפא, מה זה כל הפטישים האלה?

דבר בפרחים ולא בפטישים..:) כואב לי הראש רק מלקרוא את ההודעות שלך מלאות בפטישים.

fifanowftw

New member
ובעד מי תהיה

בעד ישראל או מדינות ערב? האם תעדיף שמדינות ערב ינצחו את ישראל ויהיה פה שלטון מוסלמי?

למעלה