תברחו או תלחמו?

מלחמה עד הסוף

ואם ישראל תדחק באמת לפינה זה אומר שימוש בכל המשאבים הפוליטים-מדיניים, כלכליים, הן בארץ והן בעולם, בכל המשאבים הצבאים אנושיים ורוחניים וכל זה באופן חסר גבולות והגבלות תוך התעלמות מוחלטת מאמנות, חוקים, נורמות ומוסר. בריחה או כניעה לא באה בחשבון, הפסד גם לא. השאלה השניה אומנם מיועדת בעיקר לערבים אך אני אסכם את דעתי בנושא באופן כזה, אני אומנם אדם לא קיצוני אך מצד שני מתאים את עצמי למציאות ואם המציאות תהיה קיצונית ברמה של להיות או לחדול, מלחמה טוטאלית באמת, אני בהחלט תומך בצעדים קיצוניים כמו הכלת עונש מוות, כן גם ללא משפט, כלפי כל מי שיעיז להפריע לישראל מבפנים (יהודים וערבים כאחד).

THE WIZARD 55

New member
אני תמיד חשבתי שהסיוט

הכי גדול של היהודים הוא שבעת מלחמה עם מדינות ערב, הערבים כאן ילחמו בעורף ביהודים... אני טועה?...

THE WIZARD 55

New member
הם לא...זה מה שאני מנסה להסביר כאן..

הרבה שאלות יש לי לשאול את החברה כאן... מה עם דעתך...? את יכולה לענות גם בשירים

respecta1

New member
שינסו, בזמן מלחמה רצינית לא יעשו להם חשבון

המשטרה תטפל ולא הצבא והצבא הרבה יותר רך מהמשטרה, השוטרים יזיינו שם אחד אחד

אם זה יקרה נדע להתמודד עם זה...

ואת האמת, לדעתי לפחות חלק יתנהג באופן מטומטם ויחליט להביע את הנאמנות האמיתית שלו באופן אקטיבי.... מה תהיה התוצאה? ניתן לקבל מושג ממה שקרה באוק' 2000.

THE WIZARD 55

New member
חשבתי על מה שכתבת שוב..

מלחמה עד הסוף...כנראה שבמקרה הזה הוא יהיה מר.. גם אם תבין שאין סיכויים? לא עדיף לחיות מאשר לההרג על פיסת אדמה...? הרי אפשר להגר ולהמשיך לחיות ערך החיים מול ערך האדמה...

החיים שלי זו המדינה שלי

תראי, אני לא מקדש אדמה או אדמות, אני לא נלחם על פיסת אדמה כמו שאני נלחם על חירות, ריבונות, חוקים, חברה, ביטחון. מעל הכל מבחינתי להלחם על המדינה היא לשמר מצב שבו אני ואני לבדי אחרי למציאות שלי, אני אדון לגורלי ואני לא מוכן להיות, אפילו אם זה אומר פיזית לחיות כמיעוט תלותי חסר מדינה כמו שהעם שלי היה לפני 70 שנה נגיד כי אלה לא חיים.

mike00

New member
אני אגיד לך מה אמא שלי אומרת על הנושא...

"זאת המדינה שלי לטוב ולרע,אני מפה לא הולכת לשום מקום"... אמא שלי היא ציונית ברמות גבוהות מאוד,בתור סטודנטית בצעירותה היא היתה נחטפת מהרחוב לחקירות רק בגלל שהיא יהודיה, באוניברסיטה שבה למדה היתה מכסה-5 יהודים בכל שנה הורשו להתקבל ללימודים. להורים שלה לא נתנו לעזוב את המדינה במשך 10 שנים והם בעצם הוחזקו בכוח. היא היתה צריכה להתחתן פיקטיבית,לפברק מכתבים מישראל[שגם לא כולם הגיעו ליעדם כי נעצרו בצנזורה] ולשחד כמה עובדי מדינה כדי לצאת לישראל.... המשפחה של אבא שלי חיה בקנדה,כשהייתי ילד היתה להורים שלי הזדמנות נהדרת לעזוב הכל ולנסוע לחיות במדינה השקטה הזאת...... אמא שלי הטילה וטו רציני!!אסור לצחוק איתה בנושא...בעצם זה אפילו לא נושא לשיחה מבחינתה.....אין על מה לדבר!! זאת המדינה שלה,זה הבית שלה,בשום מקום אחר בעולם היא לא תהיה מוכנה לחיות ובשביל שום הון שבעולם..

respecta1

New member
בקטנה כפרע נשרפת נשמע יותר טוב

ואחרי שקראת לי אשכנזי צריך לעשות גילוי נאות.. אדון SHITBREAK3 גר בסביון :)

junior gong

New member
../images/Emo12.gif מה זה זה?

ואי ואי ואי, אף פעם לא ראית ערבי עצבני ריספקטה הא? לא מנשקים פה את בליזארד חוץ ממני זה טאבו, מה? עומד פה עץ? כדאי מאוד שהכתם האדום הזה יהיה ליכלוך על המסך שלי.

למעלה