תברחו או תלחמו?

junior gong

New member
חחחחחחחחח

עדיף שמה שתפס אותך ימשיך לתפוס אותך מאשר שאני אתפוס אותך מהצוואר, למדתי 7 שנים קיק בוקס, אם אני כורך את היד שלי על צווארך הצחור יהיה לזה אפקט כמו של פלייר פטנט ! בליזארד בואי לפה
ריספקטה ז"ל .

junior gong

New member
או...." מחבב " זה טוב !

מרוקאים לא מפחידים אותי ריספקטה.......אני פשוט שולף להם ספר אינציקלופדיה כולם בורחים

junior gong

New member
אפשר גם אחרת../images/Emo25.gif

אפשר גם לנדנד מול הפנים שלהם גורמט עם המילה " חי " מצד לצד........זה משום מה מהפנט אותם.

respecta1

New member
הפה הפה אתה מדבר עם שחקן כדורסל לשעבר

הפועל אילת שליטע (לא לזלזל לפני עשור היינו גם באירופה
) 1.90 לא בא בקלות (בעיקר לא כשיש לך שני הורים ננסים
) וכולם פה מרוקאים תתעסק עם אחד כל העיר באה עליך עם סכינים

גידעון1

New member
אין מצב שאני עוזב את הארץ.

ישר למילואים ולקרב. אני גם בטוח שתהיה בעיה אמיתת לערביי ישראל באיזה צעד לנקוט מאחר ורמת החיים והחופש שישראל מציעה לערביי ישראל הרבה יותר גבוהה משאר מדינות המזרח התיכון

מוחמד5

New member
לעולם לא אעזוב

גם אם אשאר פליט במולדתי. כאן נולדתי,כל נולדה משפחתי,מכאן באו הסבים שלי.מכאן אני לא זז. (למה לי לשאת נשק ולהילחם !! בתי הקברות מלאים בגיבורים.. אני לא גיבור )

fifanowftw

New member
ולמה אתה בעד ישראל?

האם לא תרצה פה שלטון מוסלמי? אנא הסבר מדוע!!

מוחמד5

New member
מוסלמי סוני

נעלם מעניכם עניין מאוד מעניין, למה מאז 73 לא פרצה אף מלחמה בין ישראל לבין מדינה ערבית !! (רק אירגונים נלחמו בישראל). כי בשנת 73 ,ישראל שלפה את הנשק הגרעיני שלה ואיימה בו על מדינות ערב, באם תמשך המלחמה היא תשגר את הפצצות,כך שכל מדינות ערב מאז ועד היום וגם מחר יודעות שאי אפשר להילחם בישראל, כי ישראל לא תהסס להשתמש בנשק הגרעיני.

למעלה