התפקדות חודש אוגוסט

MoVe AlOnG

New member
שחכתי את התמונה =/

זכויות שמורות לחברה שלי. היא עיצבה את התמונה וצילמה אותה והכל.

Lex 1

New member
אני הבנתי את עניין הסדריק! מוועה עהעה! ../images/Emo123.gif

יצא גרוע... אני מפחידה את עצמי
.

rachel malasa

New member
עונה..

שם:רחל-רייצ'ל תאריך לידה:23.11 גיל:13 וחצי מיקום בארץ:ראשל"צ סיטי מסנ\אייסי:213693879-אייסי [email protected]\[email protected] תרגישו חופשי להוסיף.. מסר לאומה: "אל תגידו לי השמיים הם הגבול-כשיש עקבות של אדם על הירח.." איך החופש עד עכשיו?:נחמד.. מה התוכניות להמשך החופש?:להפגש עם חברות וסתם דברים מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?:לא.. האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:לא.. האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?אולי.. תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)

מתפקדת!../images/Emo9.gif

שם: שני תאריך לידה: 24.10.1992 גיל: 14++++ מיקום בארץ: - מסנ\אייסי: - מסר לאומה: DONT LET ME FALL איך החופש עד עכשיו?: פצצה
מה התוכניות להמשך החופש?: טיולים, חברים וזה.... מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: בעזרת השם שנה הבאה
האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: נופ
האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? לא נראה לי...
תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) Angel Corella

עונההההה=]]../images/Emo179.gif

שם: תאריך לידה:17/9/94 גיל:13 עוד מעט!!! מיקום בארץ:נס ציונה (מרכז) מסנ\אייסי:אין=[[ מסר לאומה:~מקפלי שולטיייים!!!~ איך החופש עד עכשיו?:אממ.. די כיף! מה התוכניות להמשך החופש?:מפגש של ט"ה, מקפליי וחברות מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: בחורף!!!! האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:לא
האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? ברור!!! תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) מצורפת

Mcfly for ever

New member
עונה

שם:
קסם תאריך לידה:
24.10.94 גיל:
12 מיקום בארץ:
דימונה מסנ\אייסי:
287686658 מסר לאומה:
אין מסר איך החופש עד עכשיו?:
משעמם מה התוכניות להמשך החופש?:
אני עדיין לא יודעת מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?:
ברור!!! האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:
לא.. אין כמו בארץ האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?
אולי תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)

The Psycho Girl

New member
20 יום למומולדת שלי ../images/Emo13.gif

שם: אורלי תאריך לידה: 20.8 גיל:עוד 20 יום 17 מיקום בארץ: אשדוד מסנ\אייסי: מסן - [email protected] / איסי 169602105 מסר לאומה: תדליקו מזגן - חם במדינה הזאת איך החופש עד עכשיו?: חביב ביותר
מה התוכניות להמשך החופש?: שיעורי נהיגה , פסיכומטרי, כפר המוזיקה מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: לעע אין לי כסף האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: הלוואי רק ההורים שלי טסים השנה האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? אממ כן - כל עוד זה יתנגש לי במשהו תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) - איזה מוכשרים אני ואחים שלי חחח

Lex 1

New member
../images/Emo195.gifמתפקדת!../images/Emo195.gif(עוד 6 ימים יומולדת.. ../images/Emo3.gif)

שם:
אלכס
תאריך לידה:
07.08.90
מיקום בארץ:
בת-ים
מסנ\אייסי:
240225016 [email protected]
מסר לאומה:
סקרימו זה טוב.
איך החופש עד עכשיו?:
חופש? איזה חופש בדיוק? אני לא עושה כלום. משעמם או לסיכום >> חרא.
מה התוכניות להמשך החופש?:
ללמוד לפסיכומטרי. סלקום ווליום. TLV. ממדיון [?!]. להלחין עוד 2 שירים שלי. ועוד קצת ים.
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?:
אם היה לי כסף זה היה פותר הרבה בעיות ><
האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:
תשובה בשאלה הקודמת ^.
האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?
אם לא יהיה לי משהו אחר לעשות באותו יום אז כן.
תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)
היינו בים, היה תרנגול, צחקנו, צילמנו, ואז נפלה המצלמה בחול. יום אבל בינלאומי.
. אניווי, סלחו לי על החפירה, שיהיה לכם חופש נעים עד כמה שאפשר ושמרו על עצמכם

McFly rullz

New member
אני^ ^

שם: מורן,מורני,מורנה, וכל מה שבא לכןן..
תאריך לידה:3.6.1994 שולט! השוכח נשכח!טחחP:
מיקום בארץ:בני ברק.מסתבר שאני לא היחידה שגרה בחור הזה פה בפורום *אהמנגהאהמ*
מסנ\אייסי:262791335
מסר לאומה: Dougie is the one and the only!
איך החופש עד עכשיו?:האמ..נחמד...הייתי בטבריה זה הדבר היחיד הכיףף.אבל מעכשיו יהיה יותר כיףף^^
מה התוכניות להמשך החופש?: לונה פארק,ימית 2000,שפיים,הארי פוטר,וסתם עם המשפחה^^
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: הומ..הלוואי!
האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:לא...איי הופ סוו..
האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? נורא נורא מקווה.
תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) אמ...תמונה שלי...מעוצבת כמובןן חחח מיקיי הודות לךך! אבל עדיין...הכיעור שולט...>< סורי על החפירה!

JuSt My LuCk

New member
אני ../images/Emo9.gifוואי כבר אוגוסט! זה אומר שעוד 3 ימים..

יום הולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
שם: עדי תאריך לידה: 4/8/92 גיל: עוד שלושה ימים בת 15 !!!!!!!!! =] מיקום בארץ: כפר תבור מסנ\אייסי: [email protected] מסר לאומה: שכחתי
איך החופש עד עכשיו?: מעולה!!! חוץ מהשבוע שאני במד"א ואני עייפה מתה מה התוכניות להמשך החופש?: מד"א,יום הולדת (
), קפריסין ועוד הרבה הרבה הרבה התנחלויות ביבניאל בטח
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: אההה כן
אם חנוכה נחשב קרוב XDD האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: קפריסין האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? אם זה לא יוצא בשבועיים הקרובים תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) זה לא שאני אוהבת את עצמי... אבל אין לי כוח למצוא את התמונה המהממת של מקפליי
אני עייפה וחסרת מצב רוח.

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifנו. ><

שם: אור
תאריך לידה: 7.4.90
מיקום בארץ: צורן
מסנ\אייסי: מסרים
מסר לאומה: אני עייפה.
איך החופש עד עכשיו?: לא משהו הייתי אומרת D:
מה התוכניות להמשך החופש?: להמשיך בקורס
ולסיים אותו, דה.
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחלה בדיחהDDD:
האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: לא. איזה חופש בדיוק?!
האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? לא.
תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) די דני.

Charley XD

New member
שליי...

שם: אורטל תאריך לידה: 9.10.92 גיל: נמנמ.. עוד מעט 15 ... מיקום בארץ: חור שחור במרכז ... מסנ\אייסי: מסר לאומה: לנשום... איך החופש עד עכשיו?: איזה חופש? יש חופש ? טוב אממ לא הרגשתי אותו עד עכשיו אבל עוד שבוע אני לא עובדת יותר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה התוכניות להמשך החופש?: כמו שאמרתי קודם... שיהיה לי חופש סוף סוף!! מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: וואי איך הייתי רוצה ... האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: כבר טסתי חזרתי ... ואממ לא עוד פעם... האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? אני ממש רוצה נראה ... תמונה אהובה ...

Shir Girl XD

New member
../images/Emo196.gif מתפקדת

שם: שיר תאריך לידה:12.7.92 גיל:15 מיקום בארץ:נירית (ישוב נידח ליד הוד השרון וכ"ס) מסנ\אייסי:[email protected] מסר לאומה:אל תחממו שעווה יותר מידי זה גורם כויות איך החופש עד עכשיו?: מעפן... מה התוכניות להמשך החופש?: אילת, הופעה, מדורה בחוף מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: אין לי איך האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:לא =\ הורים לכו תבינו האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?ברור!!! תמונה אהובה

סאמוואן

New member
אני!!

וקודם כל סורי שאני עושה את זה היום פשוט לא יכולתי להיות פה ב-1 שם: כרמית תאריך לידה: 29.3.90 גיל: 17.5 מיקום בארץ: סתם קיבוץ במרכז....חור קטן כזה.... איי סי קיו: 420704023 מסר לאומה: תנסו לא לשתות רעל ולא לאכול דברים שפג תוקפם.....זה לא נראה לי יעשה לכם טוב... איך החופש עד עכשיו: נחמדיייי מה התוכניות להמשך החופש: לנסות לחפש עבודה בטח...חח עוד מעט כבר חוזרים לבצפר... מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: כבר ראיתי אותם לייב....הלוואי עוד פעם!! האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:איזה...איפה....אני כבר חייבת כסף בערך לכל המשפחה שלי....למקום היחיד שאני יכולה לטוס אולי זה רק לעבודה...חח...שאין לי... האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?: אממ האמת שלא הייתי בראשון אז כן אני אשמח לבוא....תלוי באיזה תאריך.. תמונה אהובה(שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)

למעלה