התפקדות חודש אוגוסט

yael0000

New member
../images/Emo211.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם: יעל תאריך לידה:17.12 גיל:17.7 מיקום בארץ: החדר של אח שלי מסנ\אייסי:[email protected] מסר לאומה:אמממ איך החופש עד עכשיו?:משעמם... סתם היו כמה ימים כייפים מה התוכניות להמשך החופש?: ללמוד לפסיכומטרי, או יותר נכון, לא ללמוד? מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?:כן! יש מישהו שרוצה לבוא איתי? האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: לא אבל לי אין בית ספר... יש לי חופש עד פברואר ככה שכן האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?אולי תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) אני אצל אח שלי במחשב , אין פה תמונות אהובות... חופש שמח ומהנה! תשמרו על עצמכם! תודה גם אתם

Lex 1

New member
ג'ארד ווי נושק לפראנק (MCR)

זה קצת מטריד אותי האמת..
או וול, פראנק...

T h a t G i r l

New member
ME!=]

שם:ליטל תאריך לידה:24.1 גיל:18 וחצי מיקום בארץ:ראש העין:S מסנ\אייסי:[email protected] 274165071 מסר לאומה: לא נראלי שיש לי:| איך החופש עד עכשיו?:לא משהו. מה התוכניות להמשך החופש?:לעבוד ולקנות מלא דברים עם המשכורת.. מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?:הלוואי,יש צבא..אני לא אספיק|בוכה| אבל אחרי הצבא כן.. האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: לא שידוע לי..אולי אמא שלי תחליט פתאום אני לא יודעת..חח האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? אם זה יהיה בתאריך אחרי המשכורת אז ברור! תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) אני אוהבת את הזוג הזה

../images/Emo176.gif

שם: שלי תאריך לידה: 24.10.93 מיקום בארץ: כפר סבא מסר לאומה: "Dont be sad-i'm your friend" (אני וחברה שלי המצאנו את המשפט הגאוני הזה XD) איך החופש עד עכשיו: משעמם,לא מנוצל. מה התוכניות להמשך החופש: לישון,לאכול,ים,לונהפארק. מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: טיסה לחו"ל לא נראית באופק. האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: ^ ^ האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? אולי,כי אני חדשה והכל. תמונה: דאאגיי

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo41.gifעונההה../images/Emo168.gif

שם:מור תאריך לידה:22.7.93 גיל:14 מיקום בארץ:אזור מסנ\אייסי: מסר לאומה:אני מאוהבת בג'ון בון ג'ובי ודוגע|מאוהב\ איך החופש עד עכשיו?:קצת מצ'מם מה התוכניות להמשך החופש?:לא יודעת מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?:הללואיי האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:לאא האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?ברור תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)
איזה שקסיי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני מתחננת בפנייך, תקראי לו דאגי

ולא דוגע, זה משגע אותי ;;.

m o r 1 0 2

New member
למה?...אני מאוד אוהבת לקרוא לו ככה../images/Emo168.gif

זה כל כך מתוקק
טוב בשבילך אני אפסיק

rox love BSM

New member
yes sir!

שם:רוקסן,רוקס או רוקסי תאריך לידה:19.9.91 גיל:15 מיקום בארץ:איפשהו ליד חדרה מסנ\אייסי:____ מסר לאומה:מועדון לילה שולט!!!!!!!!!!!! איך החופש עד עכשיו?:אהממ נחמד מה התוכניות להמשך החופש?:אממ לבקר באנגליה... מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?:נופ האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:יאפ,לאנגליה יאיאיאיאיא האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?אממ לא נראה לי אבל אני אשתדל.... תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)טום,דני ומאטי
חופש שמח ומהנה! תשמרו על עצמכם!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשיואואוואוא מאט נראה טוב ../images/Emo99.gif

MyTearsDontFall

New member
>.<"

שם:עדי תאריך לידה:15.10 גיל:עודמעט15 מיקום בארץ:מודיעין מסנ\אייסי:[email protected] מסר לאומה:נמנמ. חם לי :// איך החופש עד עכשיו?: נחמד. מה התוכניות להמשך החופש?: סופרלנד וחו"ל. מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?:נאאא. האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:אהא, טורקיה. ולא טסה, מפליגה. האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?לא תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)

kelly7i

New member
מה מה מה הולך פה?!

מה את עושה במודיעין?! חחחחחחחחחחחחחח ואת חדשה או משו למה לא מוכר לי אותך, ולא היה ידוע לי שגם את ממודיעין?XD חח ואיזה בצפר את?

HiLa0mcfly

New member
עונה:]

שם:הילה גיל:14 וחודש וחצי חח הייתי חייבת מיקום בארץ:ראשון לציון מסן:[email protected] מסר לאומה:אין מסר איך החופש עד עכשיו:סבבה, אבל משעמם ועם הרבה שיעורים S: מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: לצערי הרב לא, אבל אבא שלי אמר שנה הבאה בעזרת השם =] האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: כבר הייתי באילת האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?ברור! תמונה --->:דני מארצות הברית =] חח רררררר איזה חמודדדד

MoVe AlOnG

New member
אני פה!אני פה!

שם: חן או צ'ן (ויש כאלה שיקראו לי סדריק-המבינה תבין)
תאריך לידה: 12.5.91
מיקום בארץ: יישוב לא מוכר ליד ראשון(בית דגן)
מסנ\אייסי: [email protected]
מסר לאומה: פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק.
איך החופש עד עכשיו?: רק התחיל היום. כי אתמול סיימתי לעבוד.
מה התוכניות להמשך החופש?: קוקה קולה-ניצנים,טורקיה,איטליה,חברים
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: מאוד מקווה!אני בלחץ על ההורים שלי שיסכימו.
האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: מחר טורקיה,ומתישהו לקראת הסוף איטליה.
האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? ברור!!!!!!!!
תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)

למעלה