התפקדות חודש אוגוסט

סאמוואן

New member
חח אל תדאגי

טלוש נשמה שלי רוב הסיכויים שאני אגיע....אחרי הכל יש לי תמריץ לא?
.......חחחח....

עונה :]

שם: דניאלה תאריך לידה: 18.4.94 גיל: 13 מיקום בארץ: תל אביב מסנ\אייסי: [email protected] לא זוכרת את האיסי P: מסר לאומה: נמ.. שתו מים! ולא אכפת לי שזה לא טעים
איך החופש עד עכשיו?: סבבה :] מה התוכניות להמשך החופש?: נמ.. עוד לא עשיתי את השיעורים O.O מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: נופ ///= האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: כנ"ל האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? כן כן כן D: תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) אני אוהבת את התמונה הזאת חח

ShellyJones

New member
מתפקדת!^^

שם: שלי תאריך לידה: 8.8.1994 גיל: עוד 6 ימים 13! מיקום בארץ: נ"צ מסנ\אייסי: [email protected] מסר לאומה: פינגווינים זה דבר מגניב! איך החופש עד עכשיו?: חופשי? ^^ מהנה ביותר(= מה התוכניות להמשך החופש?: לחגוג יומולדת, לנסוע לטבריה עם חברה... ולהמשיך לאהוב את מקפליי כמובן!(= מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: =( הייתי רוצה ממש ממש ממש! אבל יכול להיות ששנה הבאה(= האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: לא... האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? ברור ברור ברור! לא הייתי פעם שעברה, אבל הפעם בטוח!(=

simpsonit

New member
אני ../images/Emo3.gif

שם: ספיר
תאריך לידה: 3.7.91 גיל: 16 וחודש היום ^^ מיקום בארץ: אופקים(ליד ב"ש ח-ו-ר!!!!) מסנ\אייסי:[email protected] שונאת אייסי!!!!!!!!!! מסר לאומה: אני בגמילת קולה אז תשתו בשבילי!!! איך החופש עד עכשיו?: נחמד ^________^ מה התוכניות להמשך החופש?: מממ לא דעת..להוריד לפחות 7 קילו ולנסוע שוב לאילת מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: YEAH RIGHT ><"
האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: לא בסוף לא!!הייתי אמורה ללכת להופעה של פייטסטאר אבל ביטלו לי
האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? אממ יאפ למה לא^^ תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)צ'ארלי סימפסון כמובן ^__^

simpsonit

New member
חיחי כן../images/Emo3.gif

זה כשהוא היה רזה D: עכשיו הוא נראה כמו דובון CARE BARE חמוד XDDD

a little fairy

New member
|הדגש|חזרתי חזרתי חזרתי!!!!!|סדגש|

שם: אלמוג תאריך לידה: 16/4/92 גיל: 15.4 מיקום בארץ: חיפה מסנ\אייסי: אין מסר לאומה: אמממ דונט וורי בי הפי?! lol איך החופש עד עכשיו?: מעולה שברתי את היד בפעם הראשונה שלי חחחח [וזה לא כיף] ועברתי דירה!!!!! מה התוכניות להמשך החופש?: אני נוסעת שסוע הבא למודיעין לשבוע אז אני עוד פעם נעלמת
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: הלוואי!!!! האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: לא... רק למודיעין לעבוד... האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? אממ כן =] תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) אוף רציתי לשים תמונה של בן אדן הכי יפה בעולם אבל אין לי את זה על המחשב!!!! גרררר טוב לא משנה אז דאגי!!!!=]

באיחור אופנתי!!!

שם:רעיה תאריך לידה:22.10.89 גיל:17.5 מיקום בארץ:דרום מסנ\אייסי:אין :/ מסר לאומה:תתעודדו ,לא יכול להיות יותר גרוע איך החופש עד עכשיו?:נחמד מה התוכניות להמשך החופש?:למצוא עבודה יותר נורמאלית מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?:אמממ לא האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:לקרובים בחיפה האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?מקווה תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) דאגי בימים טובים יותר

1AnastaciA1

New member
אני פה D:

שם: נסטיה. תאריך לידה: 23.4.92 גיל: 15. מיקום בארץ: רעננה. מסנ\אייסי: [email protected] מסר לאומה: לה לה לה D: איך החופש עד עכשיו?: פסדר. מה התוכניות להמשך החופש?: אמממממ אני נוסעת לאילת ורוב הסיכויים שלתל אביב לעשות הרחבות D::::: מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: לא :(((((((((((((((( האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: לא :(((((((((( >< האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? יש סיכוי!@$#@$ תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) תמונה שלי

למעלה