התפקדות חודש אוגוסט

Bleed for Me

New member
../images/Emo196.gifהתפקדות חודש אוגוסט../images/Emo196.gif

שם:
תאריך לידה:
מסנ\אייסי:
מסר לאומה:
איך החופש עד עכשיו?:
מה התוכניות להמשך החופש?:
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?:
האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:
האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)
חופש שמח ומהנה! תשמרו על עצמכם!

Bleed for Me

New member
הקדמתי קצת..לא נורא

שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 גיל:18 מיקום בארץ:ר"ג מסנ\אייסי:D[email protected] (נדפק לי האנגלית במחשב אז תסתדרו עם קפיטל) מסר לאומה:עזבו אתכם מהים,שבו בבית במזגן ותזהרו מהשמש!! איך החופש עד עכשיו?:לא משהו חח מה התוכניות להמשך החופש?:לטוססס מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?:יש מצב האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:כןןןן האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?מקווה תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) נו איך אפשר בלי טום

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיותר מאחלה!!#$!%^#$^%$../images/Emo99.gif

m o r 1 0 2

New member
הרבה יותר ממדהימה...מושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

חח...עוד מישהי

מאיושSP

New member
מתפקדת.=]

שם: מאי תאריך לידה: 16.5.93 גיל: 14 מיקום בארץ: רעות (מודיעין נו.) מסנ\אייסי: 281940018, [email protected] מסר לאומה: תה נענע לא עוזר בשיט לכאב גרון.
איך החופש עד עכשיו?: מעולה:]] מה התוכניות להמשך החופש?: ממ לאדעת. מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: הלוווווווווואי שכן=] חח סתם אולי.. האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: נוופ. אני טסה ב-4 לספטמבר האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? ברוווווור! היה ממש כייף פעם קודמת!
תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) דיייי איזה חיוווך!!

butbut

New member
יאיי מחר אני צריכה לקום ב-6 מה אני עושה כאן?

שם:בת-אל!! חחחחחח..XD [אני נתקפת בצחוק ><] תאריך לידה:91\2\5 גיל:16 וחצי! חח מיקום בארץ:חור ליד נתניה=] מסן:[email protected] את מוזמנות להוסיף אותי,לשלוח לי תגובות נאצה,לבקש להתחתן איתי,ולחפור במשך שעות מסר לאומה: "אקונה מטטה!" איך החופש עד עכשיו?:חרא>< אני רק יושבת בבית הספר,תקועה בין 4 קירות,עם מורה שחיפה,ותלמידים עם מוח בגודל של אפונה..ולומדת לשון. מה התוכניות להמשך החופש?:לישון?! חחחחXD מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?:הלוואי..אבל לא.הכי קרוב שאני יראה אותם זה ביוטוב=] האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?נקווה שהוא לא יצא ביום חמישי אחד..ואז נראה אם אני יבוא=] תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) יש לי 2 תמונות.. ראשונה-אני חח ^^

butbut

New member
ותמונה שנייה[של הבויז]

אני חושבת שאין צורך במילים.. חחחחחחחח..XD רק בצחוק
..ואולי קצת ריר..

kelly7i

New member
את יודעת שאם תלכי לישון מאוחר,

ותקומי כל כך מוקדם.. יחסרו לך שעות שינה, ואז את תמותי.

butbut

New member
גאש,קמתי עכשיו ><..אני מרגישה כמו סמרטוט

שעבר שטיפת בית. השיער שלי נראה כמו חתולה מתה,עוד מעט הוא יקום לתחיה... וכולי נוטפת מים. בזמן האחרון אני קמה כאילו שעשיתי מקלחת..מעניין על מה אני חולמת. אגב קיילי חח..את טועה...יחסרו לי שעות שינה,ואני ישתגע,ויכניסו אותי לבית מוגעים,ואני ימקוט שיערות ביד ויצרח..ואז אני ימות כי זה כואב!.

kelly7i

New member
../images/Emo2.gif אני לא קיילי!

קוראים לי קלי! ו.. גם אפשרות..P: עכשיו אני אחרי הבייביסיטר הביאה לי 20 שקל ואמרה שתביא לי עוד 10 חח אז קמתי ל-30 שקל

butbut

New member
אוו..קלי=]חח יש לי חברה שמתעקשת

שאני יכתוב קיילי=] אבל פסדר קלי זה קלי חחחחח..אני בת-אל עם מקף=]

talosh1234

New member
אניי =]

כדור|שם: טל אלוני :]
תאריך לידה: 14.7.94
מיקום בארץ:שוהם **חור במרכז**
מסנ\אייסי: 267062084-אייס [email protected] - מסן
מסר לאומה: האממ ... live fast die young
איך החופש עד עכשיו?:נחמד :/
מה התוכניות להמשך החופש?: האמ... לשפץ את החדר D:
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: הלוואי .. גרמתי לאמא שלי לאהוב אותם.. אז יש מצב :]]]]]]]
האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: לא :[
האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? בטח !! היה ממש כיףף :]
תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) : אני יפדח את עצמי אם תמונה שלי :] התמונה שרציתי יותר מידי גדולה ואני לא יודעת איך עושים בקישור :[[ אז אני שמה אחרת.. *מכוערת* (אני מכוערת בה) - זה אני ובת דודה הכוסית שלי tzuf jones :]

tzuf jones

New member
טלל את כ"כ מתהה !! אמרת שלא תפרסמי תתמונותת

המכוערותת האלהה בפורוםם !!!! יצאאאאתיי קוווווווווףףףףף !! זה מוציא לי שםם רע פהה :/ חח חוץ מאחתת :] שאני ישים בשליי XD , האא , ותודהה על המחמאותת נשמהה שליייי - מתה עעלליייךך !! נ.ב .. דבריי איתי באייסיי, אני ודידי באות אליכםםם לשבועע או שבוע וחצי !!!!! ההורים שלי הסכימו לבוא אלייך ברכבבבתת !! :) i'm sooooo heppy :) !!! אזז אני צריכה לדברר איתך הקיצצורר , P: ביי בובביי , וסליחה לכל השאר שבמקרה פותחות ת'הודעה החפירתית שליי .. :/ P:

kelly7i

New member
../images/Emo196.gifמתפקדת. אם איני נוכחת סימן שקרה לי משו

אוה, אני בין הראשונים?P: חח
שם: קלי קידיס
תאריך לידה: 25.9.91
מיקום בארץ: מודיעין חור העתיד!
מסנ\אייסי: מסן- [email protected]
מסר לאומה: ---זה מבהיל שדג נושך אותך =| ---
איך החופש עד עכשיו?: לא עשיתי כלום מיוחד, רק הייית אתמול בים לראשונה
מה התוכניות להמשך החופש?: להיות בבריכה, לארגן עוד ים, ולארגן לונה פארק, ו.. שיהיו הפתעות נעימות, אני חיבת לקנות מלא דבריםP:
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: הלוואי, אבל לא.
האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: לא שידוע לי, אבל מה שכן זה שכנרא ההורים שלי בשיא חוצפתם יטוסו לבדם, ואנחנו נמשיך להירקב פה, כאילו זה תורנות? אח שלי כבר חודשיים באמריקה לכבוד בר מצווה, חוזר עוד שבועיים, מה איתי?? אני עוד יגרום להם לתת לי לטוס לי גם. חייבים להרשות לי, הבעיה הנראית לעין זה הכסף, הכל מתחיל ונגמר בזה. גרר
האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? למהנקווה!? כאילו, ברור שיהיה! חח וכבר הבטחתי לכמה אנשים שאני יקח את זה שוב לפיקודי, חח אחרי שהפילו עלי זאת זוב, אבל דוגרי- הכי בכייף בעולם!
תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) אוה, זה קשה.. אוקי שמתי תמונה סקסית, רציתי לשים של סופגניות, היום הלכתי ברחוב ופתאום אני רואה ארגז, ומשומה זה העלה בי חשק שהוא יהיה מלא בסופגניות ורציתי לטרוףף **באמת שחפרתי, ח חאבל ממש!XD כאילו יקראו את זהXD חח כן אני צריכה סדנה לגמילה מחפירה, אבל דחוף! ומקודם שהתחלתי לכתוב את ההודעה היתי אמורה להיות שניה, עכשיו בטח אני יראה שהקדימו אותי
**

למעלה