התפקדות חודש אוגוסט

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמתפקדת../images/Emo195.gif

שם:אריאל תאריך לידה:9.6.93 גיל:14 וקצת מיקום בארץ:הרצליה מסנ\אייסי:[email protected] מסר לאומה:טום פלטצ'ר הוא סקס מהלך
איך החופש עד עכשיו?:נחמד מה התוכניות להמשך החופש?:ת"א, אילת, עבודה, כדורסל, עוד קצת עבודה, הרבה תופים, וים D: הא ולישון מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?:הלוואי ;;. האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:לא האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?אם יהיה אז כן :) תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים):אני מתה על התמונה הזוווו

m i c k e y 15

New member
עוד 8 ימים יומולדתתתתתת../images/Emo65.gifwee wee../images/Emo9.gif

מזל אריה רולז
חחחח אני עוד שניה בוכה פה...
אני שומעת את השיר my heart will go on..זה כ"כ עצוב..
שם: מיכלל, מיקי
תאריך לידה: 9.8.90
מיקום בארץ: קרית ביאליקקקק
מסנ\אייסי: מסו- [email protected] אייסי- 263434394 להזדהות בשם פרטי וכינוי בפורום חחחח
מסר לאומה:תחיו כל רגע כאילו זה היום האחרון שלכם..aww חח
איך החופש עד עכשיו?: קצת מבאס אבל הולך להיות יותר טוב..
מה התוכניות להמשך החופש?: לצאת..לחגוג..
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: הלוואי no money
האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:הלוואי שלאילת
האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? אמממ אמרתי שכן..אבל צצה בעיה וכנראה שלא.. אני אודיע
תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) קודם שלי
בשינוי קל מצבעוני לשחור לבן
זה היה סתם ככה באיזה יום היה לי בא להצטלם על אוטו חחח

tzuf jones

New member
אאני אניי אניי :):):):)

שם: צוף שקד תאריך לידה: 13.1.95 גיל: 12 וחצי חח מיקום בארץ: ננהרייה - חורר בצפוןן -חחח- סתםם , זה עיר לייד חיפה P: מסנ\אייסי: גם וגםם חח XD אייס- 241739050 מסננ' - [email protected] [זה גם האימל שליי] מסר לאומה: דני הואא שליי @ וכל הבנותת פה להרגיעעע P: ,פפפ'ח סתם אני יודעתת שאיןן לי סיכויי .. :S , איך החופש עד עכשיו?: ממ.. נחמדיי :] לא משהו .. אבל עוד שבועיים יהייה לי כייפ' ! אני נוסעתת לtalosh1234 [בת דודה שלי] עםם דידי -adi jones .. גםם בת דודה שליי חח אבל מנהרייה ! יש מצהה אני באה למפגש פורום החודשש.. כי אני יהייה בת"א .. :):):) מה התוכניות להמשך החופש?: לנסועע לטלללל עם דידי ברכבתת !! ממ.. לבוא למפגש פורום *הלוואי שאני יהייה עוד בת"א אצל טל* , וזהוו , אתםם האורר בחיי הקייץ הזה חח XD הכל קשור בחיים שלי לפורום איכשהוו .. מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: הלוואי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: לא :/ האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? כככככככן כןןןןןן כןןןןןןןןןןןןןן , אני נוסעתת בול החודשש לטל בת"א.. אז *רוב הסיכויים שכןן* עאעאעאאעאעאעאעאעעאאאאאאאא איזהה אושרר !! :):):) תמונה אהובה
תמוננה שטלל צילמהה כשהיא הייתה בנהרייה , אחתת המכוערות שלי אבלל פסדרר,

tzuf jones

New member
חח ניראהה לכםם שאנ'לא ישיים גםם תמונההה של

בעליי האהובב ,? האבאא לילדיי ? :):):) קבלוווווווווווו איזה חתיךך

butbut

New member
כן,אני מסכימה לכן להתחלק בדאגי כאוות נפשכם..

אבל דני..עדיף שישאר שלם.חח=]

butbut

New member
*נפשיכן..ואני עוד בלכתי ללמוד קורס לשון ><

נהייתי יותר גרועה! לא יותר טובה XD

McFly rullz

New member
היי עד כאן!

דאגי שלי.
ורק שלי.
פפפפפפפפ בטחח
עם כיעור כמו שלייXDD

butbut

New member
הבעיה היא אחרת..

הבעיה היא אצלך בראש,שאת חושבת שאת מכוערת=] חח אין בנאדם מכוערףזה עניין של טעם.

McFly rullz

New member
חח הבעיה היא לא אחרתת...

הבעיה היא שאני מכוערתת>< תראי בהתפקדות של החודש את התמונה שליי[[אני יחסית בסוף] תראי איזה כיעור פוקד אותי... וזה עוד עיצובב!כן?

butbut

New member
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לזה את קוראת כיעור? את יצור יפה ביותר! מה יגידו כאלה שהם באמת מכוערים?את מעליבה אותם!

McFly rullz

New member
יצור יפה ביותר?

חחח קודם אל תקראי לי יצור.יצורים יותר יפים ממני.
ומאמי,לא ראית אותי במציאות,ביומיום,בחיים בכלל! פשוט להקיא.

or karady

New member
אני..

שם: אור תאריך לידה:10/08/93 גיל:עוד 8 ימים יומ הולדת 14 מיקום בארץ:לא תדעו... מסנ\אייסי:311257717 מסר לאומה:אממ.. תיזהרו מסברסים=] איך החופש עד עכשיו?:חרא מה התוכניות להמשך החופש?:לא יודעת. מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?:הלוואי =]=] האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:לא גרר.. רצינו טורקיה אבל בסוף ההורים שלי החליטו לטוס לבד.. האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?אולי תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)

למעלה