שם:אריאל תאריך לידה:9.6.93 גיל:14 וקצת מיקום בארץ:הרצליה מסנ\אייסי:[email protected] מסר לאומה:טום פלטצ'ר הוא סקס מהלך
איך החופש עד עכשיו?:נחמד מה התוכניות להמשך החופש?:ת"א, אילת, עבודה, כדורסל, עוד קצת עבודה, הרבה תופים, וים D: הא ולישון מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?:הלוואי ;;. האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:לא האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?אם יהיה אז כן תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים):אני מתה על התמונה הזוווו
שם: צוף שקד תאריך לידה: 13.1.95 גיל: 12 וחצי חח מיקום בארץ: ננהרייה - חורר בצפוןן -חחח- סתםם , זה עיר לייד חיפה P: מסנ\אייסי: גם וגםם חח XD אייס- 241739050 מסננ' - [email protected] [זה גם האימל שליי] מסר לאומה: דני הואא שליי @ וכל הבנותת פה להרגיעעע P: ,פפפ'ח סתם אני יודעתת שאיןן לי סיכויי .. :S , איך החופש עד עכשיו?: ממ.. נחמדיי :] לא משהו .. אבל עוד שבועיים יהייה לי כייפ' ! אני נוסעתת לtalosh1234 [בת דודה שלי] עםם דידי -adi jones .. גםם בת דודה שליי חח אבל מנהרייה ! יש מצהה אני באה למפגש פורום החודשש.. כי אני יהייה בת"א .. מה התוכניות להמשך החופש?: לנסועע לטלללל עם דידי ברכבתת !! ממ.. לבוא למפגש פורום *הלוואי שאני יהייה עוד בת"א אצל טל* , וזהוו , אתםם האורר בחיי הקייץ הזה חח XD הכל קשור בחיים שלי לפורום איכשהוו .. מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: הלוואי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: לא :/ האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? כככככככן כןןןןןן כןןןןןןןןןןןןןן , אני נוסעתת בול החודשש לטל בת"א.. אז *רוב הסיכויים שכןן* עאעאעאאעאעאעאעאעעאאאאאאאא איזהה אושרר !! תמונה אהובה
תמוננה שטלל צילמהה כשהיא הייתה בנהרייה , אחתת המכוערות שלי אבלל פסדרר,
שם: אור תאריך לידה:10/08/93 גיל:עוד 8 ימים יומ הולדת 14 מיקום בארץ:לא תדעו... מסנ\אייסי:311257717 מסר לאומה:אממ.. תיזהרו מסברסים=] איך החופש עד עכשיו?:חרא מה התוכניות להמשך החופש?:לא יודעת. מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?:הלוואי =]=] האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:לא גרר.. רצינו טורקיה אבל בסוף ההורים שלי החליטו לטוס לבד.. האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?אולי תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)