התפקדות חודש אוגוסט

butbut

New member
למה דג נשך אותך?זאת חיה..חמודה ../images/Emo9.gif

שקטה... קטנה...[לפעמים] יפה..[לפעמים] עם פה שיוצא בחוץ כמו אנג'לינה ג'ולי.. עושים "בלובלו"..[בועות לפעמים]..

butbut

New member
מחזקת!דגים זה מוזר גם..כי יש להם עיניים

שדורשות שיגעו בהן><.. זה נרא ג'לי כזה.. חח=]

Lex 1

New member
חחחח נכון

בעבר הייתה לי מערכת יחסים עמוקה עם דגים. בגלל שאבא משיט ספינה, כל חבריו דייגים אז היו מגיעים אלינו כמעט כל שבוע אז יש לי קשר מיוחד לדגים טחחח, למרות שאחרי זה הייתי אוכלת אותם.
.

butbut

New member
חחחח כי זה טעים!!..במיוחד אלה שעושים

על-האש..או סתם בתנור..או בסיר..בעצם הכול טעים! חח=] אני אוהבת דגים,בעיקר בתוך הסושי ^^ טונה זה טעים..וסרדינים..וקרפיון..ומושט..ונסיכת הנילוס[של הילדים הקטנים בד"כ]..XD נהייתי מבינה בדגים חחחח.. הכול בגלל שאני באה מבית מרוקאי,אז אמא מכינה הרבה דגים בכול מיני צורות=] רק הדבר היחיד שמפריע לי זה הריח!! ..הוא פשוט הורג אותי! [ואז אני מתה>> חח קלי]

M C F L Y 1

New member
../images/Emo45.gif XDDDDDD חחחחח :]

זה טעעיםם מאוודד D: אבל אני נוורא מפחדת מההם בים . אני כל הזמן בטוחה שהם מתכננים עללי
[ אחת מהפוביות המוזררות שליי
]

McFly rullz

New member
חחח יאווו נכוןןן

אני שונאת דדגיםם... אבל אוהבת לאכול טונה
אני שונאת להכנס לים ולכינרת ולסחנה או כל דבר שיש בו דגיםם זה מגעיללללל

Lex 1

New member
חח הם לא מפחידים הם חמודים, הם לא מזיקים..

ובדיוק היום אמא הכינה!
חחחח אני אוכל יותר מאוחר... ><

kelly7i

New member
וזה בדיוק מה שקרה לי!

פתאום איזה דג תיכנן עלי, ונשך אותי! איך תאים שאחרי זה היו מתנפלים עלי עוד כמה, והיו נושכים אותי למוות. אני שונאתתת דגים!#$ ועכשיו גרמו לי גם לשנוא ים, אתם יודעים שחברה שלי סיפריה לי שיש כל מיני יצורים קטנים קטנים בתוך המים שהדגים אוכלים אותם? והתחלתי לריב איתה על זה שזה מגעיל לעשות פיפי בים, והיא חושבת שזה נורמלי, יו הגועל. איזה אנשים אל מתורבתים.

M C F L Y 1

New member
אניי :)

שם: גייליי שרון . מכוונה גם בתוור גוליי , גילפיץ וציליי
תאריך לידה: 16.10 גיל: כמעעט 14 >< מיקום בארץ: שווההם . מסנ\אייסי: מסן > [email protected] מסר לאומה: תחיוו את הרגגע - כל כךך קיטטש [ אני אוהבת קיטטש
] איך החופש עד עכשיו?: נמממנמנמ .. נייסס , ווררי נייס :) מה התוכניות להמשך החופש?: חברות , מחשב , טלויזייה , עזריאללי , שוופינג ועוד חברוות D:: מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: הלווואי . מהפה שלי לאלוהייםם ! אני נוואאששת :// ההורים שלי בחיים לא ירשו ליי .. האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: לללא . אבל כנראאה בסווכוות :)) האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? 10000% הייה ממש כיפ' בפעם הקודממת ^__^ תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) : אניי . בעעעעעע
אוויי הכיעוור , אויי הכייעוור >< .

roni poynter

New member
אני אני אניי

שם: רוני תאריך לידה:14.3.1994 גיל:עולה לח' .. איזה קטנה אניי=[ מיקום בארץ:מודיעין מסנ\אייסי : 244632667 מסר לאומה:למה אתם משתינים באמבטיה?!! מה אתם מתקלחים בשירותים.. סתם זה לא מסר זה סתם משו דפוק אז הנה המסר-אם העולם מפנה לכם תגב תגעו לו בתחת!!
איך החופש עד עכשיו?:אממ סבבה.. אבל לפעמים אני משתגעתת
מה התוכניות להמשך החופש?:אממ אני חושבת ש-לישון..ולישון ולא אני לא ארשום שוב לישון וו.... לעעשות עבודה מעצבנת במתמטיקה.אעאעע.. איך שאין לי כוח מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?:ההלווואייייייייי וואוו אלוהים כמה שאני רוצה.. אבל אני לא יכולה... האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?:לאא..=[ האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש?כןן אני חושבת שכןןן!!אם זה ייצא בתאריך שאני יכולה! תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)

חופש אינסופיייייייייייייייייייייי

שם: טל תאריך לידה: 11.7.1989 גיל: 18 וטיפונת מיקום בארץ: הרצליה מסנ\אייסי: [email protected] לא זוכרת את המספר של האייסי מסר לאומה: Fletcher do it better! איך החופש עד עכשיו?: סבבה! מצאתי עבודה^^ מה התוכניות להמשך החופש?: לעבוד. החופש הוא אינסופי [עד לצבא
מתכננים לנסוע ולראות את מקפליי לייב בחודשים הקרובים?: אני מקווה, אבל נראה לי שעד שאצליח לגייס את הכסף- כבר לא יהיו כרטיסים :( האם אתם טסים לאנשהוא בשארית החופש?: אולי באוקטובר-נובמבר-דצמבר ככה? לא יודעת, נראה איך המשכורת ונחליט.. האם תבואו למפגש פורום הבא שיהיה (נקווה) החודש? אני מקווה שעד אז אני אעבוד במשמרות... תמונה אהובה
(זוכרות שאמרתי שלהסתכל על תמונות של טום פלטצ'ר מצחיק אותי? אז בבקשה- הוא פשוט גורם לי לצחוק, והוא בכלל אל מנסה להצחיק!)

למעלה