התפקדות חודש נובמבר

Bleed for Me

New member
../images/Emo196.gifהתפקדות חודש נובמבר../images/Emo196.gif

שם: גיל: תאריך לידה: מיקום בארץ: דרכי תקשורת: משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) מסר לאומה: חודש שמח לכולן!

Bleed for Me

New member
../images/Emo3.gif

שם:דניאל גיל:18.5 תאריך לידה:4.5.89 מיקום בארץ:ר"ג דרכי תקשורת:[email protected] ותמיד במסרים
משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:טוב שזה היה חודש לפני הגיוס והייתי בחול משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:רע-אני אחיה באהל בחודש הקרוב חחחחחח תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף): אין לי כח לשים
מסר לאומה:פעם ראשונה שאין לי מה לכתוב פה..

JuSt My LuCk

New member
ראשונה? ../images/Emo2.gif חחחחח

שם: עדי גיל:15 תאריך לידה: 4.8.92 מיקום בארץ: צפון-כפר תבור דרכי תקשורת: ?..... משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: טוב= יצאנו לשביתה?
רע= יצאנו לשביתה
וכל השנה הולכת להידפק לי! ומשום מה כולם רבים סביבי ונראה לי ששום דבר לא הולך להיות אותו הדבר משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: טוב= ההופעה של מקפליי מתקרבת ?
ולא יודעת מה עוד... רע= שום דבר לא הולך להיות כמו שהוא היה תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) מסר לאומה: אנשים....תהיו עצמכם אל תנסו לעשות פוזות זה אף פעם לא עובד...

adi jones

New member
meeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!

שם: עדי גיל: 13 עוד חודש ו 15 ימים
תאריך לידה: 15.12.94 מיקום בארץ: צפון [נהריהה ---> למי שמכיר ] דרכי תקשורת: אייסיקיו ? עם כן אז... 328002070 משהו טוב/רע שקרה בחודש שעבר?: טוב: הרבה ילדים וילדות בכיתה שלי מתחילים לדבר על מקפליי ושמים שירים שלהם באמפי וזה עושה לי טובב
רע: יש לי חברה שבהתחלה כולם אהבו אותה וממש התחברתי אלייה וממש כיף לי איתה אבל עכשיו כולם אומרים שהיא זונה וזה ואני מנסה להתרחק ממנה שאני לא יחשב גם ... ואני לא מרגישה עם זה טובב
* סורי על החפירה XD * משהו טוב/רע שיקרה בחודש הנוכחי?: אין לי מושג
תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) [אני וטל ( talosh1234 ) ---> אני חושבת ... ]
מסר לאומה: תמיד תיהיו נאמנים לחברים שנאמנים לכםם... =/

adi jones

New member
האא ?! אני ?!

אני באמת לא יודעת כזה לשרשר ... אבל מה היה הטעות פה ? [ לומדים מטעויות
]

L D N

New member
../images/Emo215.gif אוקיי..

הכוונה היא לשרשר להודעה הראשונה [הכתומה] כי את רוצה להגיב להתפקדות. את הגבת על מה ש JuSt My LuCk רשמה - "התמונה לא עלתה" וכשאת מגיבה אליה זה אומר שאת רוצה להגיד לה משהו ולא להגיד משהו על ההודעה הראשונה. הבנת?

mcfly danna

New member
שלישית!!!

שם:דנה, דנדה, ג'ואנה, דאננא (אימצתי לאחרונה) גיל: 14 וקצת.. תאריך לידה: 23.8.93 מיקום בארץ: בדרום דרום, מעבר לקשת בענן.. דרכי תקשורת: מסר, מסן [email protected] {מקורי, הא?} משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: טוב: היה לי את ה-4 ימים המשעשעים בחיי.. משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: טוב: רק עוד 8 חודשים ללמוד... - רואים עד כמה אני אופטימית? תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) טוב.. מסר לאומה: לנבוח על ילדים קטנים ולנגוח באנשים זה ממש כיף... + קולה ושוקולד איטס מיי לייף!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo168.gifעונה../images/Emo168.gif

שם:מור גיל:14 תאריך לידה:22.7.93 מיקום בארץ:אזור((יישוב ליד חולון)) דרכי תקשורת:אייסי אין... ומסנג'ר
[email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:הייתי בסנטר אתמול,קניתי מפרטים חולצות ועוד כמה דברים
ממש נהניתי אתמול
,קיבלתי ציונים טובים במבחנים
ראיתי את טקס ניקולודיאון
קניתי גיטרה
הדבר הכי חשוב לי
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:אממ..אין לי מושג,מקווה שלא יקרה שומדבר רע
תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף)
של המדהימים
מסר לאומה:אמרתי שאני חולה על ג'ון בון ג'ובי

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifאיזה חודש מעצבן זה היה ><

שם:בת-אל-בוט-בת'-חציל סקסי-בוטבוטינה[אם יש הצעות לעוד-בכייף שלכן
]
תאריך לידה:5.2.91
מיקום בארץ-זבת-חלב-ודבש-שלנו:חור ליד נתניה
דרכי תקשורת:
אייסי-281681371
אבל אני בקושי נכנסת אליו
מסן 1: [email protected]
מסן 2: [email protected]
:
הקמתי..ל-ה-ק-ה!!!!!!!!!!!!!סוף סוך החלום שלי יתגשם ויש לי להקה משלי!!!חזרה ראשונה בשבוע הבא ביום שני!! ^^ אני כול כך מאושרת!!!
קיבלתי המוני תגובות לפרקים שבפיק שלי:]
כנראה שאני ישלח לראש 1 את הכתבה שכתבתי-מה יש לי להפסיד?
:
השביתה הזאת חירפנההה אותי!!!!!!!!
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי:
חזרה עם הלהקה שלי:]
תמונה:אנייינינינ^^ קופיפה
מסר לאומה:מחר יקרה לכם משהו שישנה את חייכם או את ההרגשה שלכם:]
<<זה נראה כמו ההוא בחדשות שאומר את המזג-אוויר. "היום מעונן קל" XDD.

m o r 1 0 2

New member
יא מזל טובב../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

שתקליטו שיר שלחי לי
בהצלחהה

butbut

New member
../images/Emo126.gifעוד תמונה-דני ודאגי ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifצעירים!XD

אוישש=]

kelly7i

New member
את לא יכולה להשתמש במברשת הזאת סתם כי באלך

אני חושבת מישו פה פירסם פרקיםXD

למעלה