התפקדות חודש נובמבר

butbut

New member
סיסוסססססססססXDDD^^

ואיי לי שי כבר גשר במשך איזה שנה><.. עוד מעט הוא יורד ממני=] ואז אני אהיה ילדה מאושר. כן-בטח.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיזה תמונה קורעתXDDDDDDDDDDDDDDD

tzuf jones

New member
אני אני אני אני

שם: צוף ששקד גיל: 12 וחצצצצצצצצצצי תאריך לידה: 13.1.95 מיקום בארץ: צצצצצצפון /= נהרריה . דרכי תקשורת: אייסי יעני ? 241739050 מסן ? [email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: רעעע ביותר : החברים שלי נטטשו אותיי /= טובב : עשיתי ההליקס ? D: משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: נחכה וניראה ; ) תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) --> מסר לאומה: תהייו עצצמכם , אל תתשתתנו בשביל אאפחחד ! D ;

גילולית

New member
אני=))

שם:גילי, גילול,גילנס.. גיל:14 תאריך לידה:.14.7.93 מיקום בארץ:תלאביב דרכי תקשורת:מסן:[email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:הזמנתי גרייטסט היטס! משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:מוסיפים שעות למערכת:\ תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף):התמונה ששלחתי להם במייספייס=)

L D N

New member
../images/Emo215.gif אני פה! D:

שם: שני. גיל: עוד חודש ושבוע 15! תאריך לידה: 8.12.92 מיקום בארץ: רמה"ש דרכי תקשורת: מסנג'ר, ICQ, מייספייס, פייסבוק. מי שרוצה במסר D: משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: טוב- שביתה. וטקס פרסי ניקולודאון! רע - תאמת שכלום משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: טוב - ג'יימס קם לתחייה בהופעה בנ"י.... רע - ההופעה בלי סאן אוף דורק ואני לא יהיה שם! :( תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) דאגלססס מסר לאומה: תשמעו תדיסק של ג'יימס מוריסון. במיוחד תשיר wonderful World

אאעעאאעאאאעעע ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

אני כווווולכך אוהבת את התמונה הזאת שלו

L D N

New member
../images/Emo215.gif גם אני!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הוא נראה כזה... אינטיליגנט!!! D:

m o r 1 0 2

New member
הוא ממש לא דומה לעצמו פה../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

אבל הוא עדיין חתיך
יש לו סיכה של גרין דיי או דה יוזד על החולצהXD

Yu vi

New member
מתפקדת :]../images/Emo85.gif

שם: יובל גיל: 14 ו9 חודשים :] תאריך לידה: 3.2.1993 מיקום בארץ: ראשלצ
דרכי תקשורת: מסן- [email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: טוב- התחלתי סופסוף ללמוד גיטרה DDDDD: , ביקור אצל בריל
, כל הספיישלים למיניהם שקשורים למקפליי שעשו לי טוב D: רע- הולך לי חרא בלימודים. ולמרות הכל, אני עדיין רוצה שביתה!
אוף
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: טוב- אממ.. אני מקווה להשתפר בגיטרה חחח :] מקווה שיהיה עוד ביקור אצל בריל... ו...לאדעת. רע- כל החודש הזה הולך להיות מוקדש למבחנים. חרא. תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) >הקעקוע הזה גאוני לדעתי
!< מסר לאומה: Harry is so cool :D

butbut

New member
XDD הגאוני?בהחלט=] לאחד מהם גם יש קעקוע

שפשוט כתוב BIG ברגל נראה לי:]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהייתי בטוחה שלכל אחד יש מילה

וזה מרכיב איזה משפט או משו

kelly7i

New member
חודש!../images/Emo196.gif

שם: קלי קידיס.
תאריך לידה: 25.9.91
מיקום בארץ: מודיעין חור העתיד=]
דרכי תקשורת: מסן- [email protected]
משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: אמ..לא טוב היה שאני שוכחת את כל השיעורים ומתעצלת לעשותם..
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: לא יודעת=]
תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) חברה שלי החליטה שהיא יושבת על כיסא, והיא רו צה שכולנו נשב עליה, היא כולה קטנה, וזה התוצאה
XDDDDDDDDDD [אגב, אני זאתי עם הכחול]
מסר לאומה: תשנו בשעות נורמליות! זה כדאי.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמתפקדת ^^;

שם:אריאל גיל:14 ו4 חודשים תאריך לידה:9.6.93 מיקום בארץ:הרצליה דרכי תקשורת:[email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:טוב-יובי ביקרה פה D::: ועוד מלא שאני לא זוכרת >< רע-הייתי חולה ]; משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:ביקור אצל יובי\היא פה D: תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף):סתם אקראיתD: מסר לאומה:פלטצ'ר דו איט בטרD:

למעלה