התפקדות חודש נובמבר

butbut

New member
חחחחח היוםם עוד שעה בערך זה מגיע:]]

אם לא יהיו תקלות במחשב=]

yaelsee

New member
גם אני מחכה ומצפה =]]

בכיליון עיניים XD כי טכנית, כבר יום שישי!!! יאללה, למה את מחכה?

butbut

New member
מה שכן אני חייבת להכין אותכן מראש [ספויילר]

XD כבר אמרתי את זה למטה-אבל אני יאמר שוב: יתגלו כמה דברים מן העבר..של כמה אנשים. וזה יהיה די משמעותי בשביל טל, מאוד מאוד משמעותי..ומבלבל. והעניינים יתחממו-עם מישהו לא צפויי..לפי דעתי בכול אופן -______-

just orr

New member
אמג, להקה? :O

בהצלחה לך עם זה, ותהני DDDD:
אגב, את ממש יפה.

kelly7i

New member
להקה! כמה אנשים, מה תפקידך בלהקה?

יש לה שם?D: יש תתמונות?XD יש פרטים? שיהיו אל תחזכי אותם ממני

butbut

New member
עדיין אין שם:] ואני סולנית שם ^^../images/Emo9.gif

תמונות אולי בקרוב-אחרי יום שני נראה=]

שוליטה

New member
מתפקדת D:

שם: עלמה (שם מוזר... אני לא מתה עליו אבל אומרים לי שהוא מתאים לי) גיל: 13 וחצי תאריך לידה: 1.3.94 מיקום בארץ: רעות דרכי תקשורת: מסן- [email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: טוב- עשיתי חורים באוזניים קנו לי פלאפון חדש ועוד דברים שאני לא זוכרת רע- אח שלי... משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: טוב- היום לחברה שלי יש יומולדת ואנחנו (אני וחברות שלי) עושות מסיבת פיג'מות כזאת כמו בסרטים זה יהיה מגניב ומחר יום הנישואים של ההורים שלי אז נקבל הרבה שוקולדים D: (גאד אני ילדה שמנה) רע- לא יודעת. אני מקווה גם שלא יהיה סבלתי מספיק ב13 וחצי שים שאני חייה |מתעלפתבדרמתיות| תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) העליתי את התמונות מהפלאפון למחשב :) זאת התמונה הכי יפה שלי ^^ אני ממש לא פוטוגנית מסר לאומה: לא לאכול דיו ותמיד תסתובבו עם מפתח של הבית כדי לא להתקע שבחוץ לשעה (פעמיים בשבוע XD)

נסטיי22

New member
אני..

שם: נסטיה גיל: 13 תאריך לידה: 28/6 מיקום בארץ: נהריה דרכי תיקשורת: בפורום ובאייסי- 379237556 משהו טוב מהחודש שעבר: נסעתי לאילת ולטיול השנתי (טוב בחלקו..) משהו רע מהחודש שעבר: הטיול שנתי, הציונים שלי,ריב עם חברות בעקבות הטיול.. משהו טוב שיקרה בחודש הזה: היומולדת של דאגי (אגב מה קורה איתו??) משהו רע שיקרה בחודש הזה: בינתיים אין.. ואני מדגישה בינתיים תמונה שלי:

OneStepCloser

New member
../images/Emo78.gifנענע בננה שוקולד וקיווי P:

שם: נסטיה.
תאריך לידה: 23.04.92.
מיקום בארץ: רעננה.
דרכי תקשורת: מסנג'ר: [email protected].
משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר? אבא שלי עיצבן אותי!
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי? נמנמ אין לי שמץ.
תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף)
מסר לאומה: Fight for your rights!!! באלי פיצהP:

m i c k e y 15

New member
גמאני עדיין פה,עדיין לא נפטרתם ממני../images/Emo3.gif

שם: מיכל, מיקי, מיקע, מיק מיק גיל: 17 ושלושה חודשים
תאריך לידה: 9.8.90 מיקום בארץ: קרית ביאליק דרכי תקשורת: מסן- [email protected] איסי-263434394 משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: טיול שנתי טובבבבבב משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: קיבלתי מחזור באמצע המסלול XD תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) אין לי על המחשב מסר לאומה: אין לי מה לרשום כעמו תמיד XD

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifמיק מיק/מישלה. את לשמור על קשר. ../images/Emo11.gif

כי אני להתגעגע

מתפקדת ^^

שם: סיון, סיסוסס, סבטלנה, סיסקבב (כן, כן מה לעשות יש לי חברות חפפות לגמריי XDDDD ) גיל: 16 וחצייי תאריך לידה: 2.6.1991 ^^ מיקום בארץ: שוווהם
דרכי תקשורת: מסנג'ר
[email protected] אייסיקיו
לא מתה עליו אבל שיהיה 291433144 משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: טוב -
טקס פרסי ניקולודיאון
עזריאליי
רק היסטוריה וקולנוע המוןהמוןהמוווון זמן ^^
נפרדתי מהילדה הלחווווצה פחד שבי - נראה לי חחח XDD
פגישות צוות לוידאו קליפ בקולנוע ^^
גיטרההה
רע-
חברה נעלבה ממני והיא כולכך עקשניייית שהיא לא מוכנה לסלוח לי
כבר 288 ימים עם גשר מפגררר - שירד בעוד 3 חודשים סוףסווווף משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: טוב-
אפשר להתחיל לללמוד תאוריהה ^^
שנקין יום רביעי - כולכך בא לי כברר רע-
ה-"כאילו" בחנים שהמורה להיסטוריה רוצה לעשות תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) מסר לאומה: המממהמממ.. =S

למעלה