שם: לירז :] תאריך לידה: 19.9.91 דרכי תקשורת: אייסי- 201507164 משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר: יצאנו לשביתה! נמאס לי ממנה כבר ><' וגם ביום ראשון מתחיל קורס בהיסטוריה :| משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי: לא יודעת.. :\ תמונה: אין לי כוח מסר לאומה: וואלה אין לי מושג |:
שם: לוטם גיל: 14 בקרוב תאריך לידה: 18.11.93 מיקום בארץ: נהריה דרכי תקשורת: מסן[email protected] , אייסי- 398207131 משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: כלמיני משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: לא יודעת, מה אני נביאה? תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) מסר לאומה: תהיו נחמדים D:
שם : אנסטסיה, אייזי גיל: 14. לאיודעת כמה. אני גרועה בחשבון פשוט... תאריך לידה: 14.4 מיקום בארץ: אלסקה (סתםXD חור שחור הנקרא ערבה) דרכי תקשורת: טלפון? אייסי: 271444270 מסן: [email protected] משהו טוב שקרה החודש: יואו ממש לא זכור לי, מצחיק גם נחשב? אז עם כן, אז כל השטויות שנה אלן דוויד ג'ונס וכו וכו עשתה (פסט פסט לנבוח על ילד מכיתה ז' ולנגוח באנשים) משהו רע: כשנכשלתי במבחן במטמטיקה. מסר לאומה: א. לא לנבוח על ילדים זה מפחיד אותם למוות ב. לעצבן כמה שיותר זה כיף!
אז נבחתי על ילד כיתה ז'!! יואו זה היה פשוט מצחיק... מזל שלא היית שם... היית חוטפת את השוק של חייך... יואו זה כזה אלסקה {פעאם שלישית שאני כותבת את זה אבל לא נורא... נכון שאלסקה יתגבר?}
זהו!!! אני לא מדברת יותר על : *הנביחות שלי על הילד בכיתה ז' ועל הטראומה שעשיתי לו... *על הבכי שמעולם לא בכיתי... יש לי קטעים שאני דומעת כי אני מתרגשת... זה לא בכי!! חחח {זה כן בהכחשה}