התפקדות חודש נובמבר

mcfly danna

New member
אני?!

שמתי שהוא היה לידי בטעות נבחתי עליו?! חחח יואו זה היה כזה אלסקה... חחח אני תחת השפעה... לא לשים לב... מי טו לאב יו הילה

lirazraz

New member
../images/Emo196.gif

שם: לירז :] תאריך לידה: 19.9.91 דרכי תקשורת: אייסי- 201507164 משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר: יצאנו לשביתה! נמאס לי ממנה כבר ><' וגם ביום ראשון מתחיל קורס בהיסטוריה :| משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי: לא יודעת.. :\ תמונה: אין לי כוח :p מסר לאומה: וואלה אין לי מושג |:

lotem levi

New member
מתפקדת

שם: לוטם גיל: 14 בקרוב תאריך לידה: 18.11.93 מיקום בארץ: נהריה דרכי תקשורת: מסן[email protected] , אייסי- 398207131 משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: כלמיני משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: לא יודעת, מה אני נביאה? תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) מסר לאומה: תהיו נחמדים D:

McSon of Busted

New member
You're my ticket outta loserville..

שם: אור גיל: 17 וחצי תאריך לידה: 7.4.90 מיקום בארץ: צורן
דרכי תקשורת: מסרים מי שרוצה
משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: ממ. פולין בעיקר...אבל קרו עוד דברים חח משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: הוא יהיה טוב
הוא חייב להיות
תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) צ'אז?
...הוווווו
מסר לאומה: You've got to believe in yourself this time...[[
3DD..השיר הזה עוזר לי כלכך..]]

שליי

שם : אנסטסיה, אייזי גיל: 14. לאיודעת כמה. אני גרועה בחשבון פשוט... תאריך לידה: 14.4 מיקום בארץ: אלסקה (סתםXD חור שחור הנקרא ערבה) דרכי תקשורת: טלפון? אייסי: 271444270 מסן: [email protected] משהו טוב שקרה החודש: יואו ממש לא זכור לי, מצחיק גם נחשב? אז עם כן, אז כל השטויות שנה אלן דוויד ג'ונס וכו וכו עשתה (פסט פסט לנבוח על ילד מכיתה ז' ולנגוח באנשים) משהו רע: כשנכשלתי במבחן במטמטיקה. מסר לאומה: א. לא לנבוח על ילדים זה מפחיד אותם למוות ב. לעצבן כמה שיותר זה כיף!

mcfly danna

New member
די כבר עם הנביחות!!!

אז נבחתי על ילד כיתה ז'!! יואו זה היה פשוט מצחיק... מזל שלא היית שם... היית חוטפת את השוק של חייך... יואו זה כזה אלסקה {פעאם שלישית שאני כותבת את זה אבל לא נורא... נכון שאלסקה יתגבר?}

HiLa0mcfly

New member
חח דנה זה לא רק נבחת על ילד בכיתה ז'!!

לא חבל עליו טראומות מגיל כזה XDXD

mcfly danna

New member
אבל תודי שזה היה ממש מצחיק...

חבל שלא היית שם... אני נקרעתי איזה 3 שעות על זה... וכולם זוכרים לי את זה!!! טוב, יאללה נאי חוזרת לאלסקה..

O0NoNi0O

New member
חח גם חברה שלי נובחת על אנשים, זה אחד המצחיקי

המצחיקים* חחח היא עושה את זה ממש דומה לשל כלב

mcfly danna

New member
חחח את לא רוצה לשמוע את שלי..

הקלטתיי את זה עם חברה חולת נפש... יואו זה הצלצול שלי... רק הוא לא מעלה לי למחשב... איזה *&%$$#$

חחחח

את לא קולטת נבחתי על הכלב שלי... הוא קפץ. הוא לא מדבר איתי. דנה ד"א אני לא מאמינה שבכית על השיר, ועל הטקס, ועל הקול של דני! זה לא עד-כדי-כך עצוב!

mcfly danna

New member
אני לא בכיתי!!!!

זהו!!! אני לא מדברת יותר על : *הנביחות שלי על הילד בכיתה ז' ועל הטראומה שעשיתי לו... *על הבכי שמעולם לא בכיתי... יש לי קטעים שאני דומעת כי אני מתרגשת... זה לא בכי!! חחח {זה כן בהכחשה}

למעלה