התפקדות חודש נובמבר

חצמבוש

New member
אוי ההתפקדות מזכיר לי את המסדר בקורס

שלא נדבר על האש לילה היה הזויXDD שם:פאני [חצמבוש] וואנבי פוינטרD: גיל:14 ומחר יהיה בול 14 וחודשD: תאריך לידה:2.10.1993 מיקום בארץ:ראשל"צ דרכי תקשורת:מסן :[email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:היה לי את היומולדת הכי כיף שהיה לי אי פעם, רע:גנבו לי את הפלא[אבל קונים לי חדש ביום שבת], סיור לשפלה עם כיתה של פאקצות>< משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:טוב:עוד מאט סוף סוף יהיה לי חדר לבד!:) רע:גיחה עם ח'2>< הסיוט קרב ובא
תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף)
מסר לאומה:לאכול פסטהD:

יעליקק

New member
אני מתפקדת D:

שם: יעל גיל: 13 תאריך לידה: 19.10.94 גו תאריך שולט D: והיום שהייתי במסנג'ר הוא אמר לי שיש לי 19 אנשים ו10 מהם מחוברים ואז זה עשה כזה (19/10) ואז זה כאילו התאריך לידה שלי הבנתם? 19.10 ? חחחחחחחח אני מפגרת D: מיקום בארץ: מודיעיןןןן דרכי תקשורת: [email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:
* הייתה לי יומולדת D: * הייתי בימית 2000 עם חבררות D: * שביתה D: *עוד כל מיני דברים שאני לא זוכרת D: |רע| *היום הייתי שעתיים בפלאפון ובסוף קנו לשני האחים שלי פלאפון ולי לא :| לאחותי קנו דור 3 !!!!!!!! סעעעמק. * עוד המון המון דברים רעים בכי עצב דכאון וכל השטויות ... משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?
* יומולדת לדוג D: *יומולדת לאמא שלי ולחברה שלי D: *שביתה D:
*לא עולה לי משהו בראש DD: תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף): גאאאאאאאאש. התאהבתי בתמונה !!! מסר לאומה: לפני שאתה הולך להתלבט על פלאפונים שאולי תקנה, תנסה לשחד את אבא שלך כדי שייקנה לך את הפלאפון סטייק [היה לידו ציור של סטייק XD] ולא איזה פלאפון מעפן שבסוף הוא יקנה לאח שלך ואתה תשאר עם הפלאפון המעפן שיש לך עכשיו ... XDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אני פה ../images/Emo98.gif לצערכן. או שמא, לשמחתכן?

שם: רוני, (רוני פוני XD).
תאריך לידה: 23.6.93
מיקום בארץ: חיפה עיר הפשע והרשע
דרכי תקשורת: מסנג'רון- [email protected]
משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: מאיפה אני זוכרת.
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: הטיול שהיום חזרתי D: המיני מפגשון שהיה לנו D: יום ההולדת של סיון חברתנו היקרה D: אמא קונה לי עכשיו מלא דברים בתאילנד D:
תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף): בכיף שלכם.
מסר לאומה: תעריכו את השירותים שיש לכם בבית. ואת הקליטה שיש לכם בפלאפון. ואת הMP שלכם.
אוי כמה שהתגעגעתי לפורום

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif הוו תודה חמודישיות ../images/Emo6.gif

והתכוונתי ברצינות רבה למסר לאומה שלי. תפנימו את זה!!!!!!!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיאללה.. גם אני פה לפעמים ^^

שם: שחר. גיל: 15 ו7 חודשים ומשהו. תאריך לידה: 22.3 מיקום בארץ: ראש העין. דרכי תקשורת: מסנ. [email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: הכרתי את יוני ^^ משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: הכרטיסים להופעות בלונדון יגיעו. אבא סוףסוף יזמין כרטיסי טיסה ללונדון. הדיסק החדש של אנג'לס אנד איירוויבס יוצא. תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף): האמת שאין לי כוח XD מסר לאומה: קוראסון וטוסט בשק"ם זה שולט
וואי ניריאה לי עניתי על התפקדות חודשית כבר בעוד שלושה פורומים חחחחחחחחח פעם רביעית אני כותבת אותו דבר XD

YuvalJones

New member
אהאאעאעא מתפקדת! DF:DF:

אני דיי בHIGH כזה אז לא לשים לב ^^ שם: יובל,יוביק. גיל: עוד 18 ימים 12! נא לפתוח עליי שרשור יומולדת!@[סתםסתם.חח] תאריך לידה: 19.11.95 מיקום בארץ: רמתגן. דרכי תקשורת: אייסי, מסן,טלפון,פלאפון,דרך הפה,והישבן. סתם, 336089742 ובמסן אני בקושי משתמשת אז אני לא אפרט. משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: נממ... 100 במתמטיקה ^^ משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: בתמצווה. DD: תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) מסר לאומה: תקנאו! אני הייתי היום במקסברנר!@ חאחאחא! חאחאחא! לאביו גירלס

yael0000

New member
כן המפקד../images/Emo211.gif../images/Emo195.gif

הייתכן שדחו לי תגיוס? שם: יעל גיל: בקרוב 18 תאריך לידה:17.12 מיקום בארץ: מרכז דרכי תקשורת:[email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:אממממ לונדון? משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: אממ אני יעבוד בבורגראנץ? אבל אם דוחים לי תגיוס נאי הולכת למצוא איזה חנות בגדים אטובה או משהו תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף): מסר לאומה: אממ לא יודעת חודש שמח לכולן!

purple floyd

New member
נוכחת ../images/Emo11.gif

שם: סתיו גיל: 15 [הללויה!] תאריך לידה: 29.10 מיקום בארץ: ערד
דרכי תקשורת: מסן: [email protected] מיספייס:http://www.myspace.com/stavadi משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:טוב - יום הולדת ושגילתי שלא משנה כמה הן דפוקות, אין על חברות שלי
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: רע - אם יוציאו צווי מניעה לשביתה -_- תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) בשנה שעברה D: לא השתנתי בכלל P: מסר לאומה: רק לי יש דאגי בארון

einav0sh

New member
מתפקדת ../images/Emo6.gif

שם: עינב :] גיל: 14.4 תאריך לידה: 19.6 מיקום בארץ: ראשון =] דרכי תקשורת: מסן- [email protected] איסי- לא מתחברת כמעט אבל שיהיה 432156316 משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: טוב- עשיתי מנוי לTOTP
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: אין לי מושג...
תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף)
ס'חמודים
מסר לאומה: ממ...לאדעת, קולה זה טעים!!

HiLa0mcfly

New member
יאיי

שם:הילה,לולה,הילולי,ללה מה שבא בחרוז גיל:14 וחצי עוד 13 ימים תאריך לידה:13.6 מיקום בארץ: ראשון המקום הכי משעמם בעולם דרכי תקשורת: מייי מסן:[email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: פרסי ניק משו ממש לא טוב:אנסו אתת דניייי משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: מנוי לtotp תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף):הייתי במצב קשה באותו יום לא להתייחס מסר לאומה:אל תנבחו על אנשים ברחוב אהם אהם דנה

einav0sh

New member
כן הא...

נורא משעמםם פה בראשון
ודנה מספיק לנבוח על אנשים הילה צודקת!! XDDD

mcfly danna

New member
זה לא אשמתי...

הוא היה לידי.. לא יכולתי.. יואו זה היה כזה מצחיק... לראות את הפרצוף המפוחד שלו... יואו זה כזה אלסקה..

Yu vi

New member
אתן מראשון?../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif

באמת משעמם פה XD

למעלה