התפקדות חודש ספטמבר

HiLa0mcfly

New member
מתפקדתתת =]

שם:הילה תאריך לידה:13.6 גיל:14 וחצי סתם לא חח 14 ו 3 חודשים חח מיקום בארץ:ראשון לציון מסנ\אייסי: המסן שלי כרגע בפיגור אז אייסי 437609227 מסר לאומה:תלמדו זה חשוב
האם נהנת מהחופש?: יאפפפ ואניי לא רוצהה שהוא יגמרר אני עוד לא קולטת שמחר קמים ב 7 S: למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..):אני לא מחכה לכלום בספטמבר לצערי מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: להצליח להצליח ולהצליח בלימודים תמונה:אמממ תמונה שצילמתי ועיצבתייי =] אה וזה באילת בשיט [והיה משעמם בשיט]

shakedy69

New member
מתפקדת!

שם: שקד תאריך לידה: 19.7 גיל: 16 וחצי מיקום בארץ: חיפה מסנ\אייסי: 306754992 מסר לאומה: שתיהיה לכולנו שנה טובה ומהנה! תהנו מכל מה שאפשר ולהפיק את המיטב מהשנה שקרבה ובאה..! האם נהנת מהחופש?: בהחלטטטטטט למה את מחכה בספטמבר? אממ סוף סוף לראות את הציונים של הבגרויות ממאי אני מחכה להם! מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: אממ..להתליח בעיקר... תמונה אהובה: יאפפפ איזה מתוקים!

ShellyJones

New member
מתפקדת(= ../images/Emo179.gif

שם: שלי תאריך לידה: 8.8.1994 גיל: 13 מיקום בארץ: נ"צ... (הכביש שבין ראשון לרחובות...**מצטטת את אחי**) מסנ\אייסי: מסן- [email protected] כן, אני חסרת אייסי! מסר לאומה: אני לא משוגעת, פשוט לא שפויה לצמיתות (המשפט הקבוע שלי... ^^) האם נהנת מהחופש?: יאפ, היה מהנה ביותר (= למה את מחכה בספטמבר?: אממ... יומולדת לשתי חברות ממש ממש טובות! יום נישואים לאחי, ומבחן במת', רק שאני לא מצפה לו, יותר נחרדת ממנו... מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: להחדיר לראשם של אנשים מי אלו מקפליי! (חיחי, מסכנה הכיתה שלי ושל אור^^) תמונה אהובה : היא פשוט כל כך כל כך ויותר...

LironPoynter

New member
מודה ששכחתי>< מתפקדת!

אוף זה כלכך לא מרגיש יום אחרון לחופש. שוט מי שוט מי שוט מי.
שם:
לירון, לירוניק, אוקטביוס(רק בשביל ג'דP:), נגיני(רק בשביל נגיניP:) וכל שם שתבחרו להפליץ לי.><'
תאריך לידה:
14.11
מיקום בארץ:
מיתר, חור נהדר. -NOT-
מסנ\אייסי:
211397217 [email protected]
מסר לאומה:
לא רוצה בצפר. לא רוצה בצפר>:
האם נהנת מהחופש?:
מאוד.<:
למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..):
פעולה ראשונה, טיול הכנה לפתיחת שנה, סוכות, וזה אומר אילת.:)
מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?:
להצליח ובלהבלהבלה. בולשיט.^_^
תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)
לא אהובה במיוחד, אבל זה אני לפני כמה ימים. הייתה לי 'השראה' מ3am.
שנה טובה לכולן!

M C F L Y 1

New member
עכשיוו אאני ../images/Emo11.gif

שם: גייליי
תאריך לידה: 16.10
גיל: עווד מעט 15 :]] מיקום בארץ: שווהם סייטי 3> מסנ\אייסי: [email protected] [ גם מסן וגם אימייל :) ] .. מסר לאומה: אל תפספסו הזדמנויוות גדולוות , הן לא יחזרוו . האם נהנת מהחופש?: מאוווודד
אחדד החופשים הכי מוצלחחיםם :]] למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): מממ .. לא'דעעת
מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: להצליחח לשללב את הלימודים עם הריקווד ולהצליחח :):: תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) : שתייםם .. זאת ששלי .

M C F L Y 1

New member
השנייה ..

* עוד מעט 14
בהצלחחחה לכולןן מחחר ובהמשךך השננה

meningher

New member
אתן חייבות

לשמוע את זה! בתקווה שעדיין לא שמעתן :) זה הבלדה של פאול קי אם מישהו פיקפק: http://www.youtube.com/watch?v=yQfAXp_X9EI

DoLi it is Me

New member
עוד שנייה נירדמת -__-

שם: ספידר פיג תאריך לידה:19.7 התאריך שבו העולם גילה עד כמה יש אנשים מוזרים גיל:14 וחודש מיקום בארץ:במאדים מסנ\אייסי:275780309 [email protected] מסר לאומה:אין על הים !!! האם נהנת מהחופש?:יאאפפ עבר בטיסתת עולם!!! למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..):החגים לייק דה
! מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?:שאני לא ירדם בשיעורים תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..): מהים איפשהו בחופש.. תחזיקו אותי אני עוד שנייה נירדמת ><

למעלה