התפקדות חודש ספטמבר

Lex 1

New member
מממ הם יקרים...../images/Emo4.gif זה יכול להגיע ל-100₪ אבל..

אני חושבת שיש פשוטים ממש לפני הכניסה לאלנבי בחנות צדדית כזאת עם מלא כובעי פדורה כאלו בחוץ שאני חושבת שעולים בסביבות ה-30₪ שזה ממש זול אבל הם פשוטים, את יכולה להבין לבד.. ויש גם בשוק. אני האמת ממש רוצה גם לבן אבל אין לי כסף.. ><"

../images/Emo54.gifקצת בדיליי, אבל תסלחו לי, נכון? ^^

שם: נוגה [נוגס, טאלי, נוק-נוק, בו, וואטאבר...
] תאריך לידה: י"ד כס
, או הרביעי בדצמבר 87' למניינם.
מיקום בארץ: ב"ב עה"ק. [נו, בני-ברק עיר הקודש. XD] מסנ\אייסי:
מסנ: [email protected].
איסי: 318837304. מסר לאומה: לעטוף ספרים לבצפר זה סיוט. תאמינו לי.
האם נהנת מהחופש?: המ. כשלא היו לי מועדי ב' ללמוד אליהם - מאד. כשכן היו לי מועדי ב' ללמוד אליהם - HELL, NO. >< למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): לימי חמישי, בהם אני חוזרת הבייתה מהקולג'. מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: להצליח. להצליח. ו... להצליח כבר אמרתי?
תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)
בואו נראה אם אני אמצא משהו בין כל הבלגן שהולך אצלי באימייל... הממ.. [ולא תמונה שלי. אותי ראיתם מספיק.. XD]

butbut

New member
../images/Emo26.gifמי ../images/Emo47.gif[מלכת]הדיילי?אני!!!!!!!!!!!!!:]

שם:בת-אל
תאריך לידה:2\5
מיקום בארץ:חור בארץ-קדימה
מסנ\אייסי: [email protected] מסר לאומה:סלעכ לימודים.. האם נהנת מהחופש?:לאא למה את מחכה בספטמבר? לכלום ת'אמת תמונה אהובה:כן,הכיעור הזה שם,שמוציא לשון^^ חיחי זאת אני *נבהלת*

Lex 1

New member
אני לא רואה פה שום כיעור. ../images/Emo11.gif.

תעשי אותי..?

butbut

New member
ברור אפשר להוסיף לדרך כמה פריקונים?

כי יש דברים שיוצאים בטעות:]

Mcfly for ever

New member
עונה

שם: קסם תאריך לידה: 24.10.94 גיל: עוד מעט 13 מיקום בארץ: דימונה מסנ\אייסי: [email protected] מסר לאומה: שיהיה בהצלחה לשנה החדשה האם נהנת מהחופש?: לא למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): לא יודעת.. לבנתיים כלום מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: שתהיה מוצלחת תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)

kelly7i

New member
../images/Emo212.gif

שם: קלי
תאריך לידה:
25.9.91
~פאק זה עוד שניה.~
מיקום בארץ: מודיעין
מסנ\אייסי: מסן- [email protected]
מסר לאומה: קלי קידיס השולטתתת!#^1$^[
]
האם נהנת מהחופש?: סבורני שכן.
למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): אני מחכה לפרץ אופטימי עם מוטביציה של השקעהXD ויש לי יומולדת החודש, אבל אני לא מרגישה נלהבת=\
מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: לישון כל יום 8 שעות, להיות עירנית בשיעורים, עם בטן חסרת קירקורים. ואני רוצה להיות שמחה יפה ומאושרת

MEMEME../images/Emo9.gif

שם:אור תאריך לידה:17.9.94 עוד 15 ימים מומולדת!!!!!!!!!!!!!
גיל:עוד 15 ימים 13... מיקום בארץ:נס ציונה |למהאיןאייקוןלחור?!| מסנ\אייסי:אין...---- מסר לאומה:"אני לא צמחונית כי אי אוהבת חיות, אני צמחונית בגלל שאני שונאת צמחים" והקטע שאני בכלל לא צמחונית...XXXXXXXDDDDDDD האם נהנת מהחופש?: מוצ'ו מוצ'ו מוצ'ו למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): לשומדבר מיוחד חוץ מהמומולדת שלי.. מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: שיעמום אחד גדול... וזה בטוח יתממש... [אנחנו הולכים בראשון הבא לעשות קטיף... לאן התדרדרנו??? זה בכלל נקרא פעילות חברתית?!] תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) עיצוב שלי למחברת היסטוריה של חברה שלי [עשיתי את זה בווורד!!!!]

McFlyRoni

New member
ME!

תודו ששכחתן שהיום ה1.9 שם: רוני תאריך לידה: 23.6.93 גיל: 14 מיקום בארץ: חיפה מסנ\אייסי: [email protected]/233026788 מסר לאומה: =| האם נהנת מהחופש?: יאאאאאאפ למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): אממ.. שיגמר (חוץ מהחופשים
) מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: שאנלא אכשל במבחנים (פחח כאילו שזה הולך לקרות..XD) תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)

אני../images/Emo9.gif

שם: שני
תאריך לידה: 24.10.1992
מיקום בארץ: סתם מקום...
מסנ\אייסי: ---
מסר לאומה: "אל תהיו פזיזים
"
האם נהנת מהחופש?: ברוווווווררררר!
למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): תאכלס חגים אבל גם להכיר חברים חדשים מהבצפר
מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: להכיר חברים חח
תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) אין לי כח

מתפקדת (;

שם: דניאלה תאריך לידה: 18.4 גיל: 13 וחצי מיקום בארץ: ת"א מסנ\אייסי: [email protected] מסר לאומה: תכינו שיעורים
האם נהנת מהחופש?: כה דיי :] למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): אז.. חגים D: חח וסתם להפגש עם מיכליי ^^ מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: עוד חברים בבצפר האכזרי שלי :'( תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) ידיד שלי היה בארה"ב אז הוא הביא לי תמונה
היא יפה חח

butbut

New member
את!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני צריכה לגנוב את המכנס שלך,ההוא מהמפגש! XDDDDDDDDDD

עונה

שם: אנסטסיה תאריך לידה: 14.4.93 גיל: 14 מיקום בארץ: ערבה (על הכביש אילת) מסנ\אייסי: אייסי- 271444270 מסן- [email protected] מסר לאומה: תוהאבו את מקפליי האם נהנת מהחופש?: כן היה נחמד מאוד... במיוחד אנגליה ומקפליי למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): כשאני אסע לבת ים ואז אני אפגוש חברות בקרית ביאליק =] מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: להצליח תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)אוו קשה להחליט....

נראה לי שאני האחרונה בפורום שעונה..

שם: דפנה. תאריך לידה: 8.10
גיל: עוד חודש ו-6 ימים 14. מיקום בארץ: מרכז. מסנ\אייסי: מסרים. מסר לאומה: בשביל להצליח צריך ללמוד [><] האם נהנת מהחופש?: אממ, כן ולא. למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): חופפש! הרבה הרבה חופפש! (אמרת שחגים לא נחשב אבל חופש כן
) וגם יש יומולדת לבת דודה שלי. מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: להצליח. להצליח ועוד פעם להצליח! בלע. אני צריכה ציונים טובים בשביל ללכת לאיזה מגמה שאני רוצה. תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)

Charley XD

New member
דיילי מטורףףףף !! <נראה לי שאני אחרונה ^^" >

שם: אורטל תאריך לידה: 9.10.92 גיל: עוד מעט 15 !! מיקום בארץ: חור בין ראש העין להוד השרון ....... מסנ\אייסי: מוזמנות להוסיף : ) [email protected] מסר לאומה: בהצלחה ? האם נהנת מהחופש?: אוו כן למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): אמממממ לא יודעת ... אבל מה שבטוח לא לבצפר ... מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: שוק ... אבל קשה ? תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) אווווו יפה שכמותו !!!!!

just Kaya

New member
והווו אני עוד פה! *מעיפה ידיים באוויר xD*

שם:קיה תאריך לידה: יומיים לפני דאג :) גיל:14. מיקום בארץ: חיפהסיטי. מסנ\אייסי:251727636 למסן יש לבקש בהודעה אישית. ^___^ מסר לאומה:דאג זה 100% סקס אפיל. xD האם נהנת מהחופש?:יאפ. למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..):המ. לסוכות, יש פסטיבל הסרטים.
מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?:להצליח. -__- תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..): אני. :|

roei1504

New member
באיחור....וחזרתי...

שם:אלה תאריך לידה:כ"ד אייר גיל:15 מיקום בארץ:ראשון מסנ\אייסי:280740180 מסר לאומה:מתמטיקה זה קקה! האם נהנת מהחופש?:יאפפפ!!! למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..):מסע סוכותתתת!!!!נראלי בספטמבר...לא מבינה בחודשים לועזי'ים מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?:אממ ציונים טובים תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)אין לי פה.אני במחשב של אחי עוד משו קטנטן... לא הייתי פה בזמן האחרון כי לא היה לי זמן לנשום...עכשיו יש לי איכשו זמן אז הנה אני שוב!מקווה שלא שכחתם אותי

למעלה