התפקדות חודש ספטמבר

מתפקדת!!../images/Emo196.gif../images/Emo124.gif

שם:רעיה תאריך לידה:22.10.89 גיל:17 מיקום בארץ:דרום =פיכס מסנ\אייסי:לא מתפקדים בשיט=יש יותר סיכוי לתקשר בטלפתיה מסר לאומה:אמממ סיימתי י"ב :) האם נהנת מהחופש?:כן למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..):לקורס פסיכומטרי שיתחיל+אני מתחילה עבודה+מתחילה שיעורי נהיגה בעזרת השם.... מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?:אמממ אין תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) שתהיה לכן שנת לימודים פורייה ומהנה גם לכן!!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמתפקדת

שם:אריאל תאריך לידה:9.6 גיל:14.2 מיקום בארץ:הרצליה ^^ מסנ\אייסי:[email protected] מסר לאומה:לימודים זה סאקס ;[ האם נהנת מהחופש?:מאודדדד למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..):יומולדת של החברות הכי טובות מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?:שתהיה טובה, ולא קשה מדי תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..):איןלי כח ;;

just orr

New member
כן, גם אני מתפקדת.

שם: אור
תאריך לידה: 18.5.92
מסנ/אייסי: המסן שלי- [email protected]
מסר לאומה: שיהיה לכן בהצלחה מחר!! (וכל השנה כמובן חח)
האם נהנת מהחופש?: כןןןןןן DD:
למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב
סתם..): אם לא לחגים, אז למה? ממ.. סופ"ש?
מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: אני מקווה שיעבור בשלום. ובטוב. זה כל מה שיש לי להגיד.
תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) אין לי הרבה תמונות במחשב חח.. יאא הוא כזה חמוד ^^ שיהיה לכן בהצלחה בשנת הלימודים החדשה! [אפילו מתחרז
]

Little Sapir

New member
מתפקדת!!!

שם: ספיר תאריך לידה: 16.10.90 גיל: עוד מעט 17. מיקום בארץ: מרכז! מסנ\אייסי: 247872577 (מוזמנות להוסיף
) מסר לאומה: don't worry be happy
האם נהנת מהחופש?: רוב הזמן הייתי עסוקה בלהתבאס שזה החופש האחרון אבל בכללי כן נהנתי.. למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): לאוקטובר.. מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: שאני אצליח כמובן ושהשנה תעבור מהר! תמונה אהובה: אני והגיטרה
(תמונה הראשונה שלי בפורום, אני קצת חוששת לשים תמונה ברורה שלי חח) חודש טוב ומצויין לכולכן

T h a t G i r l

New member
אני,אני,אני!

שם: ליטל,ליטלי,ליטלו,ליטלזי או וואט אבר. תאריך לידה: 24.1 גיל: 18 וחצי מיקום בארץ: ראש העין
מסנ\אייסי: [email protected] 274165071 מסר לאומה: מישהו יכול להבריח אותי מהארץ?! לא רוצה צבא
האם נהנת מהחופש?: בערך..מרובו.. בעיקר מהמפגשים וממה קשור
למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): אילת..חופשה אחרונה לפני צבא איף. :'( מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: אין שנה לימודים חדשה,כל כך חיכיתי להגיד זאת
! זה ממש כיףף!!
תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..) אני מתה על הפסים הכחולים שלי בשיער
דמאט בצבא יהרגו אותי הא?

Lex 1

New member
אווו עשית בסוף את הפסים וגם הסתפרת! ../images/Emo12.gif

לא יצא לנו לשוחח על כך, תתחדשי לאב
הסתפרתי אבל לא מצאתי ורוד בשום חור!
*מתלבטת אם ללכת על בורדו כי יש רק ירוק זוהר והייתי מתה לעשות אבל אמא לא מרשה
* שיחה במסן..?

Lex 1

New member
נוקס..? |סליחה על הבורות../images/Emo9.gif|

חיפשתי בשלושה מקומות בת"א ובסופר פארמים למיניהם באיזור מגוריי וללא הצלחה
, אני כבר על סף וויתור. ואמממ.. איפה בסנטר?

yael0000

New member
אמממ../images/Emo211.gif

גם אני בורה אני רק יודעת שיש כזה דבר שוקראים לו נוקס חח אין לי מושג באמת מה יש שם ואיפה זה אבל אממ תכנסי לפורום אופנה אלטרנטיבית (או משהו כזה) ושם בטוח יענו לך

Lex 1

New member
אהההה.. זה שם החנות? אני אנסה לחפש בפעם הבאה

שאני אהיה בסנטר, תודה רבה!

Lex 1

New member
ביררתי הכל, יקר שם בטירוף... ../images/Emo7.gif

אבל תנקסז על העזרה אניווי, אני ינסה למצוא משהו...

T h a t G i r l

New member
טנקיו../images/Emo23.gif!

אז תתחדשי גם את,על התספורת
אמממ אכן שיחה במסין! אני חושבת שזה נורא יפה ירוק זוהר
לאב יה!

ראיתי עוד מיני-קופר! (מדד המיני-קופר עולה ל3)

שם: טל תאריך לידה: 11.7.89 גיל: 18 מיקום בארץ: הרצליה מסנ\אייסי: [email protected] מסר לאומה: Dreams we have as kids all fade away >> אחד המשפטים היותר חכמים שדני אי פעם הגה. האם נהנת מהחופש?: נמ. כן? למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב סתם..): לדעת אם התקבלתי לעתודה, לחתונה של בנדוד, לדעת מתי מתיחלה שנה"ל באוניברסיטה, לדעת אם אני יכולה -סופית- לטוס לאנגליה, לעבוד קשה כדי לעשות מכה בשביל אנגליה, לעשות תיאוריה מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?: שתהיה קלה ומעניינת? תמונה אהובה (שלכם,של מקפליי,של מי שאתם רוצים..)

Charley XD

New member
יש פה אחת שחורה ממש יפה באזור !!

אני כל הזמן רואה אותה !!!!!!!! כלבים
ואני מדברת על מיני קופר כן ?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gifאני לא שכחתי! ../images/Emo69.gif מועה עה עה! ../images/Emo3.gif.

שם:
אלכס.
תאריך לידה:
07.08.90.
מיקום בארץ:
בת-ים.
מסן/אייסי:
alexandra_v@hotmail. אין לי כוח לאייסי
.
מסר לאומה:
האם נהנית מהחופש?:
אמממ.. לא ממש
.
למה את מחכה בספטמבר? (וחגים לא נחשב
):
לחגים!
אני באמת חייבת לסיים את הביוטופ, את הפסיכו', לקבל סופסוף את הציוני בגרות, ימי הולדת רבים להשתתף בהם ואולי גם איזה יום גיבוש מעאפן עם השכבה ><".
מה ציפיותיך משנת הלימודים החדשה?:
שתעבור מהרר, ואולי באמת סופסוף תהיה שנה קצת מהנה. אבל בעיקר אני מקווה להצליח בביו' כי כמו שזה נראה עכשיו אני לא פונה לחלק של ההצלחה..
תמונה אהובה (שלכם, של מקפליי, של מי שאתם רוצים..):
סתם בא לי להתלהב מהכובע פדורה שלי, גיל וויט' איט.
.
שיהיה חודש אמממ... מהנה?
שיהיה סביר וקליל לפחות

Lex 1

New member
תנקס ../images/Emo9.gif מממ...

הכובע לא בדיוק שלי הוא ניתן לי.. ><" חחחח אבל יש בת"א בכל חור את יכול לחפש דוגמאות שונות ומדהימות בעיקר בקינג ג'ורג', אלנבי ודיזינגוף, מקווה שעזרתי

למעלה