Fashion Police - GRAMMY

LeAnnDylan

Well-known member
אנחנו תמיד שובבות ;;

היל לא אוהבת אמצעי מניעה. היא אוהבת להרגיש הכל בלי תוספות גומי

Guncrazy

New member
השיער שלה באמת מושלם

השמלה שלה לא מיוחדת או מעניינת אבל היא ישבה עליה יופי.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gifועכשיו נעבור לחלק הכיף של המצעד../images/Emo190.gif

TOP 10 - WORST

../images/Emo256.gif../images/Emo256.gif../images/Emo256.gif../images/Emo256.gif../images/Emo256.gif../images/Emo256.gif../images/Emo256.gif

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo216.gif מקום 10 ../images/Emo216.gif

מרטינה מקברייד - לובשת מלנדרינו. מרטינה מקברייד, אהובת ליבו של כל חובב קאנטרי באשר הוא השאירה אותנו עם הלשון בחוץ אחרי ההופעה שלה בחבורת המחווה לארית'ה פרקלין. היינו כל כך מגורים מינית (רק תשאלו את דרורית שהחלה לחפש חפצים קשים כדי להרגיע את ההורמונים המשתוללים שלה) לאחר שחשפה בפנינו את המרפסת המרשימה שלה שעומדת איתנה גם אחרי גיל 40
וכמעט שכחנו שקצת לפני ההופעה הזו היא הגיעה לשטיח האדום בלבוש צנוע שמסתיר לגמריי את הבובז שלה
מה לעזאזל נראה לה?! נראה לך שאנשים חוץ מחן מעוניינים ברגליים המושלמות שלך? או אולי שאנשים חוץ מדרורית מעוניינים בעיני הזכוכית שלך?! או אולי שאנשים שהם לא אני מעוניינים בפריזורה המושלמת שלך?! לא! אנשים רוצים לראות את הבובז שלך! וכל שמלה שתסתיר אותם תכנס אוטומטית למצעד הוורסט! |הא|

בעיניי היא נראתה נהדר../images/Emo6.gif

זה מראה מאוד סולידי אבל אין מה לעשות אני נאלצת להסכים את תיאורית הקונספרציה של החבאת הבובז
מישהו אבר טולד יו שאת חולת נפש?

Guncrazy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

העקבים שלה זה היה הדבר הכי מגניב אבר. לא כל כך רואים את זה בתמונה אבל הם היו מלאים בדוקרנים כאלה מכל הכיוונים כאילו היא ניסתה לפנצ'ר את כל הרכבים בחניה או משהו
פתאום "יור נוט ליבינג מי" מקבל משמעות חדשה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק שאלה..

מה זאת אומרת חפצים קשים?
אני כלכך מעדיפה את העיניים שלה על פני הציצים
את רוצה ציצים תחזרי לתמונה שלה עם הביקיני;;

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo216.gif מקום 9 ../images/Emo216.gif

מיילי סיירוס - בקולקציית האביב של רוברטו קאבלי יש מבחר שמלות עוצרות נשימה ובכל זאת מבין המבחר המדהים מיילי סיירוס החליטה ללבוש טיגריס. למה? אולי כי מישהו אמר לה שאת צמד המילים "ראר טייגר" שמסמל סקסיות צריך לקחת באופן מילולי? כיאה לרוברטו קאבלי, השמלה עצמה יושבת בצורה נהדרת ומחמיאה לגופה של הילדונת אבל ההדפסים, הבד והגוונים פשוט מחרידים. לזכותה יאמר שריבוי אקססוריז מעניק לה מראה צעיר יותר ותוספות השיער עשו עמה חסד שכן זו אחת הפעמים הראשונות שהיא לא נראית כאילו הוציאו אותה מהקאסט של גולדן גירלז. אני בטוחה שאבא בילי גאה בך מאוד

מזעזעת

שם דבר פה לא עובד, אני גם את השיער והאקססוריז לא אהבתי. נראית לי כמו נערת ליווי.

Guncrazy

New member
אני לא יודעת לאיזה נערות ליווי את הולכת

אבל אלו שעומדות פה בפינה ממש לא נראות ככה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo216.gif מקום 8 ../images/Emo216.gif

ליאן ריימס - לובשת רים אקרה. אני כותבת את השורות הבאות בלב כבד. כולם יודעים שלא משנה באיזה טקס עסקינן- ברגע שליאן נוכחת בו היא כובשת את המקום הראשון שלי ריגרדלס למה שהיא לובשת. אבל הפעם לא יכולתי. אפילו שצפיתי בלא מעט דירוגי אופנה שכללו אותה ברשימת המתלבשים הטובים, פשוט לא יכולתי לבגוד באמת הפנימית שלי ולערוק סופית לטים גרוזיה-לנד. עדין נשארה לי טיפת כבוד עצמי (מסתבר) לכן, ליאן תאלץ לסלוח לי הפעם (וחסר לה שהיא לא חוזרת לשמלות נורמליות בטקס הקרוב הבא
) ותמצא את עצמה בחלק הפחות מכובד של המצעד. ובכל זאת כי אני עדין אוהבת אותה אני אמצא את נקודות האור בהופעה הזו ואציין שהשיער והאיפור שלה מושלמים!

Guncrazy

New member
מה יש לך היא נראתה נהדר

בתמונה הזו היא אכן מזעזעת אבל בכללי הטקס עצמו היא הייתה יפהפיה!

למעלה