Fashion Police - GRAMMY

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo216.gif מקום 3 ../images/Emo216.gif

היילי ווילאמס - לובשת ג'רמי סקוט. יכול להיות שיחד עם חצאית הנוצות בוורוד מרקר ושיער החלודה היא מנסה לאותת למטוסים בשמים לנחות בקרבתה כדי שתוכל להביע משאלה אבל לגראמי זה לא יעבוד. היא נראית כמו הנערות גומי היפניות האלה שמפסיקות לגדול בגיל 7 ונראות אותו הדבר גם בגיל 40- קטנות, כחושות וחסרות כל זכר לחזה נשי. לא ברור לי מה היא ניסתה להשיג במראה הזה. אני אומנם לא מעריצה גדולה של פראמור ולא עוקבת אחריה יותר מידי אבל היא כן זכורה לי כבחורה נאה. מה קרה לה?! הו והאני תורידי את הצלב מהירך שלך, במקרה שלך אפילו ג'יזס לא יקח את ההגה...

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo216.gif מקום 2 ../images/Emo216.gif

נטשה בדינגפילד - לובשת עבד מחפוז. כמעט שקלתי להשמיט אותה מהמצעד, כיוון שאני די מחבבת אותה ולא מרגישה הכי בנוח לקטול אותה. אבל אז נזכרתי שגם אורית מחבבת אותה וזה ירגיש לי הרבה יותר בנוח לקטול אותה
השמלה שלה מזעזעת אולי היא ניסתה להיראות כמו ענן כחול, רענן שמסמל את האביב אבל מה שהיא הגיעה עמו בפועל לשטיח האדום זו שמלה שמורחת לה את כל הבובז ומוסיפה לה עוד 15 קילו שלא בצדק. אני גם מוכנה להישבע שהשמלה הזו נראית בדיוק כמו ווילון האמבטיה שהיה לי בבית כשהייתי בת 7 (וכבר אז ידעתי להגיד שהוא מכוער). חוסר הפרופורציות פשוט מכאיב. ועוד לא הגענו בכלל לפריזורת הגולדה מאיר שלה והמחסור באקססוריז שאולי איזו שרשרת או חגורה או אפילו קלאץ' היה יכול להציל מעט מהכבוד האבוד שלה אבל אין מה לעשות, כשמתייעצים עם מעצבים ערבשים צריכים לקחת בחשבון את האפשרות שתיראי כמו סלמה המועלימה מקומיקס לימוד הערבית של כיתה ז'.

איו ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

היא ממש מחרידה. איך נתנו לה להיכנס ככה לטקס?

Guncrazy

New member
היא לא נראת פאטמה סתם כאילו יש לה פאטיש

לא מוסבר לשנות ה-20.

blah blah story

New member
היא נראת ממש שונה בזמן האחרון

הייתה תקופה שחשבתי שהיא בהריון ויפה לך לקטול מישהו רק בגלל שאני מחבבת אותו... מזל שאת לא מכירה את האנשים המציאותיים שאני מחבבת

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo216.gif מקום 1 ../images/Emo216.gif

ניקי מינאג' - (ג'יבאנשי) אני אוהבת את ג'יבנשי, באמת. יש לי אפילו את כל הבשמים שלו בבית אבל אם תצוגת הקרקס הזו שלו הולכת להמשיך לכבוש את טקסי הפרסים המובלים, לא תישאר לי כל ברירה אלא לנשל אותו מהירושה!
שמישהו יסביר לניקי מנאז' שליידי גאגא אחת כבר יש לנו, גם מארג' סימפסון יש לנו ולמקרה שתהית, מיילי סיירוס בחרה את הטיגריס שלה לפנייך. מקוריות זהו שם המשחק וניקי נפלה בכל הקטגוריות. שום דבר בהופעה הזו לא היה מענין, משעשע או אפילו מיוחד. זה היה מגוחך על גבול הזוועתי. סוג של פיהוק מתמשך בתוספת קצת קיא בפה – מתכון ההצלחה של איימי וויינהאוס ללא ספק.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היא קורעת!!!

איך את יכולה להגיד שהיא לא משעשעת כל הטקס התגלגלתי מצחוק כשהראו אותה יושבת בקהל ומסתירה את כל מה שהולך על הבמה לכל ה-15 שורות מאוחריה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo196.gifלסיכום- ספיישל כמעט נכנסו למצעד../images/Emo196.gif

כל אלה שהיו לא מספיק גרועים, לא מספיק טובים או לא מספיק מעניינים. חושבים שלמישהו מהם הגיע להיות במצעד?
שורה ראשונה משמאל לימין
ג'יידה פינקט סמית – לובשת אמנדה וויקלי
מזעזעת. קלי אוסבורן – לובשת טאדאשי שוג'י
חמוד, ילדותי ובאופן מפתיע הרבה יותר נורמלי ממה שציפיתי ממנה ללבוש. סיארה – לובשת אמיליו פוצ'י
מחריד. סלמה בלייר – לובשת לנבין
יפייפיה.
שורה שניה משמאל לימין
קרי הילסון – לובשת באסיל סודה
ג'ורדין ספארקס – לובשת זאנג טוי
מחריד. שרה ברילס – לובשת גאדה פאריס
משעמם. גרטשן ווילסון – לובשת מה שמצאה בארון
הסיבה היחידה שהרד-נקית האהובה עליי לא נכנס למצעד היא כי לא הצלחתי להחליט אם התלבושת שלה טובה או רעה. זה רגיל, זה פשוט, זה מתאים לה וזה הסטייל שלה. אבל לגראמי זה נראה לי פושטי מידי אם כי לא מספיק רע בשביל להיכנס לוורסט.
שורה שלישית משמאל לימין
ניקול קידמן – לובשת ז'אן פול גוטייה
לא רע. היידי קלום – לובשת ג'וליאן מקדונלד
רע. דיאנה אגרון – לובשת ויויאן ווסטווד
כמעט רע. קאת'י גריפין – לובשת אוסקר דה לה רנטה
קורעת
שורה רביעית משמאל לימין
בר רפאלי – לובשת ג'ניפר מאייר
זמרת בר מצוות. ג'נל מונייה – לובשת ראלף לורן
יצורה. כריסטינה אגילה – לובשת רוברטו קאבלי
דולי פרטון. קריסטל באוורסוקס – לובשת אלברטו מאקלי
שרק

וואי בר רפאלי מזה אכזבה

כריסטינה באמת נראתה כמו דולי פרטון. אולי הם לא מצאו את דולי בזמם להעלות אותה לבמה כדי לתת לה את הפרס אז הם שיטו בכולנו ונתנו אותו לכריסטינה
ניקול קידמן נראתה נהדר. כל השאר מזה גרועות

Guncrazy

New member
דעתי

ג'יידה פינקט סמית – הרכבת הזו באמצע הרסה לה את כל ההופעה. קלי אוסבורן – חביב מאוד. אהבתי את הצבע. סיארה – נראת כמו זינה נסיכה לוחמת. סלמה בלייר – מהממת! קרי הילסון – זה היה נחמד ומרענן. אהבתי. ג'ורדין ספארקס – עמוס מידי. שרה ברילס – רק לי היא נראת כמו סלמה הייק?
השמלה לא החמיאה לה ועשתה לה ירכיים ענקיות! גרטשן ווילסון – אוהבת אותה! ניקול קידמן – מהממת! היידי קלום – כל כך יפה ובלי שום חוש סטייל. כואב. דיאנה אגרון – יפייפיה. קאת'י גריפין – במונחים שלה זה ממש יפה. בר רפאלי – בתמונה פה היא נראית כמו מלצרית מזמרת אבל היא נראתה הרבה יותר טוב בלייב. ג'נל מונייה – המכנסיים יפים אבל הז'קט מחריד. כריסטינה אגילה – דראג קווין. קריסטל באוורסוקס – השתפרות מאיידול, חייבים לתת לה קרדיט על זה!

יאא איזה כיף../images/Emo99.gif

אני חייבת ללכת עוד מעט אז אני אגיב להכל בהמשך אבל איזה כיף שעשית! באמת חשבתי לבקש ממך לעשות בגלל שהיו מלא בנות קאנטרי

Guncrazy

New member
תודה רבה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

היה כיף כמו תמיד

למעלה