Fashion Police - GRAMMY

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo216.gif מקום 7 ../images/Emo216.gif

פלורנס וולץ' - לובשת ג'יבנשי. מודה שלפני ההופעה יחד עם מרטינה לא היה לי מושג מי זו. מאידך לא כזה מפריע לי והיא ממש לא חסרה לי בחיים. כשראיתי מה היא לבשה לשטיח האדום קיבלתי פלאשבאק לביורק אבל אז נזכרתי שכשביורק לבשה את זה, זה היה מגניב, רענן, מיוחד, וכן קצת מזעזע אבל עדין הייתה בתלבושת ההיא התרגשות ראשונית. הברבורים של פלורנס אומנם מוצנעים וסולידיים יותר ויש שיאמרו שזה שינוי מרענן לשמלות הרגילות אבל מבחינתי זה היה כשל מלתחתי. עם כל הענין שעוררה השמלה, על גוף של אישה, היא לא עובדת. בתור וילון לחדר ילדים מייבי אבל שמלה? נוט אין א מיליון יירז. זה נראה יותר כמו חלוק הטבלה או משהו שמכסים איתו גופה בחדר מתים. בכלל כל המראה גוויה של פלורנס קצת מטריד אבל אני מניחה שעכשיו עם כל היסטריית הערפדים יש אנשים שזה וודאי מדליק אותם. גו פיגר.

אולי היא מופיעה באגם הברבורים

לא יפה לקטול אנשים בגלל בגדי הבמה שלהם...

Guncrazy

New member
זה היה ממש יצירתי

ויפה איך שעברת מחדר ילדים לחדר מתים...עולם אסוציאציות מגוון יש לך

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo216.gif מקום 6 ../images/Emo216.gif

אספרנזה ספלדינג - לובשת סלמה קראסה. אספרנזה שזכתה בתואר האמן החדש והוכיחה לג'סטין ביבר שאין לו מספיק שיער כדי להילחם בה מוצאת את עצמה בחלק הגרוע של המצעד הודות לעקבים המזעזעים שלה. אז נכון, גם השמלה שלה די מחרידה ונראית כאילו שחטו כמות בלתי נלאית של ברווזים כדי לייצר אותה אך אם להודות באמת היא יותר מעניינת מאשר מחרידה. אין ספק שאין לה מקום במצעד הטובים אבל עברתי על תלבושות לא פחות נוראיות שהוחלט ברגע האחרון לגנוז אותן מהמצעד עבור התלבושת הנ"ל. הגזרה עצמה לא כל כך מחמיאה אבל נראית כמו תלבושת אופיינית לגראמי, צבע החרדל וריבוי השכבות יוצר עומס על השמלה וגורם לי להזיע רק מהתבוננות בה. נוסיף להכל את האפרו המזעזע והעקבים שחייבים להישרף וקיבלנו את הפאשן אופס # 6.

Guncrazy

New member
העקבים שלה שולטים!!!!

היא עצמה אכן מזעזעת אבל העקבים שלה היו הפלוס היחידי בהופעה הזו!!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo216.gif מקום 5 ../images/Emo216.gif

ריהאנה - לובשת ז'אן-פול גוטייה נחרדתי כשגיליתי כמה מצעדי אופנה דירגו את ריהאנה כאחת המתלבשות הטובות של הטקס. כאילו, אני לא מבינה, אנשים חושבים לעצמם בואו נשתה בקבוק עראק, נעצום עיניים, נשחק רולטה רוסית ונשב לכתוב ביקורת לטקס? אחרת אין שום הצדקה בעולם, ש-ו-ם פ-א-ק-י-נ-ג ה-צ-ד-ק-ה ב-ע-ו-ל-ם לאהוב את הדבר הזה. היא נראית כאילו הוציאו אותה ממסיבת יומולדת של כיתה ד' מאחת המשימות שצריך לעטוף מישהו עם נייר טואלט. השיער שלה נראה כמו פאה שאפילו לפורים לא הייתי משתמשת בה וכל הטקס קיוותי שמישהו ידרוך לה על קצה השמלה כדי לראות אם זה כמו מומיה כזו שברגע שמושכים לה את אחת התחבושות היא מתגלגלת במדרגות בזמן שהתכריכים מתפוררים ומתפזרים לכל אבר. טוב, אני חושבת שאני מתחילה לראות את הפוטנציאל של השמלה...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הייתי מזה טובה במשחק הזה ../images/Emo6.gif

והיא מזה לא הייתה מנצחת בו, יש לה מלא חורים!! צריך להסתיר את כל הגוף!!

Guncrazy

New member
הפונפון הזה למטה ../images/Emo6.gif

זה נראה כמו המשקולת הזו שקושרים לאסירים לרגל כדי שלא יברחו. או לפחות מה שהיו קושרים לפאריס הילטון אם היא הייתה אסירה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo216.gif מקום 4 ../images/Emo216.gif

סנוקי כוכבת סדרת הקאלט המשובחת ועטורת הפרסים – ג'רזי שור, כנראה הגיעה לטקס בתור ממלאה מקום של אחת מרקדניות הגאגא למקרה שאחת מהן תפרוק את הכתף במהלך חזרה גנרלית. אור סאמטינג. אני מבינה שגובהה של סנוקי (כולל העקבים) לא עולה על 120 ס"מ אבל זה שהיא מיני בחורה לא אומר שהיא צריכה ללבוש מיני שמלה, או מיני כל דבר לצורך הענין. הצבע והגזרה של השמלה היו נוראיים. המחשוף לא מחמיא והעקבים מעייפים. למזלה השיער והאיפור שלה, יחסית אליה נראים בשיאם. חצי נחמה.

השורה הראשונה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מתה על התוכנית הזאת
היא כזאת חולת נפש אין דברים כאלה! ואגב אם כבר כתבת שקים היא הסייקואית העונתית. סנוקי לא רואה אותה ממטר. היא והסיטואיישן האידיוט הזה. כאלה זוג טיפשים

Guncrazy

New member
זה מה שאני אמרתי!

סנוקי הרבה יותר פסיכית מקים קרדשיאן

למעלה