שרשור הפרק של אתמול

Tidal

New member
הפרק הכי טוב שראיתי.

הקטע שהוא העיר את הבחור. פאקינג אכזרי,אלוהים.

Hieros Gamos

New member
רק בשביל הכותרת מגיע לך ../images/Emo24.gif

לוידעת אם הכי טוב אבל הכי טוב בעונה עד עכשיו

טולי 17

New member
הפרק אתמול אממ...

אוקיי היה לי קצת מוזר אבל אהבתי את הקטע עם ה"אויב" שלו והקטע שהוא גרם לעצמו מיגרנות כדי להוכיח שה"אויב" שלו לא צודק בקיצור היה גדול כרגיל

lola666

New member
אני לא ממש אהבתי ת'פרק

לא יודעת הייתה לי הרגשה לא נעימה (כנראה בגלל הכוויות, כאב לי כול העור בגלל זה ). ההורים עיצבנו אותי במיוחד האבא, ואהבתי את קאדי (אני בכלל אוהבת את קאדי)ואת ההערות שלה בקשר לחולה בתרדמת ואת העובדה שהאוס טמן לה פח עם המניאק הקירח ככה בכללי פרק לא רע, יש כמה קטעים ממש טובים אבל לא ממש אהבתי את החולה ואת הכוויות במיוחד.

Hieros Gamos

New member
חיחי יו לורי אמר באחד הראיונות שהוא

כל שבוע בטוח שיש לו את המחלה שיש בהאוס באותו שבוע. הפרק האחרון שהם צילמו באותו זמן היה הפרק הזה אז הוא אמר משהו כמו- בפרק האחרון שצילמנו היו לחולה כוויות על כל הגוף. עכשיו, אני יודעת שאת זה אין לי...בדקתי!
אתם יודעים שזה פשוט מדבקה כזאת
באי.אר. היה מקרה כוויות יותר נורא

גם אני ראיתי את זה ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

והפרק ההוא באי אר, זה היה ראול שהיה חבר של ההוא שהיה חבר של קרול
באמת מסכן
[אגב, גם אני ישר חשבתי עליו
]

lightanddark

New member
לא יודעת אם ישתרשר טוב אבל

ההוא שהיה החבר של ההוא?? טוב שזכרתם שזה ראול אבל ההוא השני זה שפ.... הייתי חייבת סליחה. והדבר הכי מצחיק בפרק של אתמול לפי דעתי היה ההבעה של ווילסון אחרי שהאוס דיבר עם וובר בהינדית.

randomguy

New member
האוס גם מדבר פורטוגזית לא רק הינדית

לפחות הוא מתיימר להבין פורטוגזית בפרק בעונה 1.

Hieros Gamos

New member
עשינו פה מתישהו רשימה של השפות

שהוא יודע...הוא יודע גם לפחות מילה אחת ביפנית

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

שיהיה ואם לא היית אומרת את זה אף אחד לא באמת היה מקשר. אף אחד לא זוכר כמה שפות הוא מדבר...

:-O ../images/Emo58.gif ../images/Emo29.gif

א. אין שום סיבה שבהודעה שהכותרת שלה היא רק ספויילר אני לא אציין עוד שפה שהאוס דובר שמצויינת בפרק שעוד לא שודר, ולכן מי שבאמת איכפת לו, לא יקרא את ההודעה שלי ולא צריך לדעת שזה ספויילר. ב. אני חושבת שהם יזכרו שהאוס לא מדבר סינית :X

למעלה