שיחות אל תוך הלילה

KEEK

Member
את חושבת שיש סיכוי שגב יפתיע ויציל אותה?

בואי נניח שקרן ואורטל חסינות (מה שסביר להניח יקרה) איתן ישמור על דניאל על מי גב ישמור? יש מצב שיראה את נאמנותו לקרן וישמור על החברה הכי טובה שלה?

adiyon2

New member
אני לא יודעת, לי נראה שליהיא תלך כי אתי חביבת

ההפקה. לא סתם החזיקו אותה כל כך הרבה זמן, לא סתם לא אמרו לה כלום על הצרחות והקללות שזרקה לכל עבר. אני בטוחה שמההפקה קוראים כאן אנשים והם מבינים שאנשים נפגעו מאתי, מהצעקות על האשכנזים. יש סיבה שמחזיקים אותה, ולא יעיפו אותה לפני הגמר. עלה חשד גם שהבטיחו לה את הגמר. אבל ביום שלישי נדע.

KEEK

Member
לא חושב שהבטיחו לה אתה גמר

היא לא במעמד של גב או איתן שצריכים להבטיח לה משהו. אני גם חושב שההפקה דיי שומרת עליה, אבל זה לא סותר את זה שבגמר אין להם צורך בה (כמו מקרה פרידה, היתה טובה לשואו עד הגמר) אני חושב שיש סיכוי טוב שגב יעדיף את ליהי אחרי שדיירי הבית לא קיבלו אותו בנשיקות וחיבוקים מיוון הוא מרגיש שהוא לא חייב לאף אחד כלום. אז יש מצב שיפתיע..

adiyon2

New member
למה לא העיף אותה היום

הרי הוא דיבר על זה ששמע אותה צועקת וכועסת שהוא זכה. את חן הוא די חיבב

KEEK

Member
כי חן מהחדשות

וכאילו לא מגיע לה על זה שלא עברה את כל התהליך ושאר השטויות.. בין ליהי ואתי אין לי מושג במי יבחר

andy181

New member
אם גב יציל את ליהי ולא את אתי זה יתן לו קרדיט

לפחות מבחינתי...אבל קשה לי להאמין שהוא יעשה את זה.

KEEK

Member
בשידור המרכזי ראו אותו מדבר עם הבנים

על אתי ששמע אותה צורחת בבית על זה שלא מגיע לו יוון בגלל שהיה רק חודש בוילה. הוא היה נשמע מאוכזב וכעוס עליה זאת סיבה אחת למה לא לשמור עליה.. כי ליהי מעולם לא פתחה עליו פה בפומבי

andy181

New member
גב הוא בובה על חוטים, מבחינתו לזכות

בכסף. לא באמת אכפת לו מהבנות שם, הוא יכול לסבול את אתי עוד כמה ימים אם זה הרצון של ההפקה.

KEEK

Member
מסכים. הוא גם ידיח את אמא שלו אם זה

מה שיביא לו את המיליון אבל אני לא חושב שיהיה משנה להפקה את אתי בגמר או לא דווקא מתאים להם להוציא אותה לבד בפרק הדחה אחרון. לתת לה את "הכבוד" לצאת בנפרד

andy181

New member
אבל צריך לזכור שאתי יכולה להביא יותר סמסים

מליהי בגמר ואני מניחה שזה גם שיקול של ההפקה. בכל מקרה אני מקווה שאתה צודק, אני לא סובלת את אתי.

למה ליהי מפחדת להיות מודחת?

מה זה משנה, הרי היא יודעת שאת המליון היא לא תיקח. היא הייתה יכולה להיות מודחת גם לפני חודשיים, בכל מקרה היא לא תיזכר יום אחרי(הרי זה מה שהכי חשוב לה). בחורה כל כך סתמית

adiyon2

New member
הם לא אמרו שכיפרו על מה שעשו בתחילת התוכנית?

ומה קורה עכשיו? על מי הן צוחקות? קרן מחקה את אתי. צוחקת שמשהו שהיא אמרה מזכיר לה את הקדם אירוויזיון. שתי מגעילות, קרן והצל.

דקל69

New member
ליהי מפחדת מהצל של עצמה, היא בחורה

מאוד חברמנית שהיא לא בהשפעה רעה אך כל דבר קטן שמשדר לה עוצמה היא נשאבת אליו. היא חברה לבן במטרה שיגן עליה מהדחות, לאחר מכן היא התרחקה מקרן והתחברה בזוגות שלה ושל דניאל איתן והיא ובן, עכשיו היא שוב נצמדת לקרן כי היא מבינה שהיא חזקה ואהובה והפעם רק גב יכול להציל אותה ולא איתן כי איתן יגן על דניאל בלבד, ולא לדבר על כך שחברה לאתי (בעקבות קרן) בגלל החוזק והשליטה ששידרו בזמנו. ואת הגמר היא רוצה כי היא מאמינה שזה יביא לה פרסום, קמפיינים והצעות בתחום הבידור, היא לא רוצה להיות הבחורה שנפלטה רגע לפני הגמר. ליהי מתחילת התוכנית מכוונת לגמר, לא לפרס ולא לרווק אלא רק על המשפט שיהיה כתוב במדיה (לדעתה) - "ליהי רום בגמר הדור הבא".

KEEK

Member
קבלי ../images/Emo106.gif רק על זה שידעת את שם המשפחה שלה

adiyon2

New member
תיאוריה יפה, לא חשבתי על ההצמדות חזרה לקרן

בשביל שגב יחזיר אותה. בעניין הקמפיינים, כבר דיברנו על זה שהיא מבוגרת מדי לדוגמנות, היא גם די נגררת, כך שאם לא הגיעה לתהילה עד היום אני לא רואה את זה קורה אחרי התוכנית. ליהיא רום צל, זה מה שיהיה כתוב על כל קיר אחרי שתצא מבית הדור הבא.

למעלה