שיחות אל תוך הלילה

היא סתם דרמה קווין

90 אחוז מהדברים שהיא אומרת הם פירושים שלה למצב ודמיון פורה, אבל ממש לא עובדות. גב והיא מרבים להתבודד בלופט וזו הסיבה שיש לה פחות תקשורת עם דיירי הבית. גם כשהם יוצאים החוצה, הם מתיישבים רחוק מכולם. אז שתבוא בטענות לעצמה.

sivan513

New member
לא נכון

מאז שדניאל עמדה להדחה והם זכו בטיסה, היא באמת מקבלת יחס שונה מהבנים ודניאל (והם גם מודים בזה)

זה הדדי, גב וקרן מתבודדים

אז פחות נעים לדיירים להתקרב אליהם. אתמול בלילה כשגב וקרן שרו ולא התייחסו לדניאל זה היה חצוף ולא חברי, אז למה שדניאל תרוץ היום לדבר איתה?

sivan513

New member
הם כן התייחסו אליה ואמרו לה שתבוא לשבת לידם

לא? יכול להיות שהם מתבודדים כי הם מקבלים יחס לא נעים בכל מקרה, קרן צודקת היחס כלפיה באמת שונה והבנים ודניאל אפילו אמרו את זה בעצמם..אין פה מה לנתח את זה יותר מדיי יש להם בעיה עם קרן וגב. זה ממש לא הדימיון שלה.

andy181

New member
דווקא קרן אמרה בשיחה הקודמת שלה עם

ליהי שהיא מרגישה שמשהו לא בסדר בינה ובין דניאל עוד לפני שהכריזו על המועמדות להדחה של דניאל שהייתה לפני שבוע..

הנה איך קרן פועלת, שמעה חצי משפט

שאתי אמרה לדניאל וכבר זה הופך לשוס ונושא לשיחה. מוזר שגב לא יוצא לעשן, לזה קרן מחכה לא? ליהי סתם מעבירה לה שם את הזמן.

adiyon2

New member
היא עכשיו גירשה את ליהיא

האם תיכף נראה נאום לאומה עם שירי אני מסכנה, או אולי היא מתכוננת ללכת לגב ולא רוצה שידעו שהיא פאתטית?

דקל69

New member
היא רועדת מימנו מפחד, היא פוחדת מהתגובות

הלא צפיות שלו, היא פוחדת מדחיה נוספת לאחר שכבר הביאה אותו למצב של אידיליה (בגלל הפרס). היא מדברת עם ליהי ומושכת את הזמן בתקוה שאולי יפנה אליה ויסמס לה. היא לא תעשה שום דבר שיפגע ויעצבן אותו, היא יודעת שהוא ביקש לצאת מהבית בעקבות השטיפה של החברה שלה שדרשה מימנו לשדר זוגיות והתחננה לו לא להקשיב לאיש והיא איתו בכל תנאי ומצב. קרן חזקה , בהירה, מנתחת הכל עד שזה מגיע למצב שבו היא צריכה להתנהל עם גבר שהיא מעוניינת בו. אני באמת תוהה עם כל ספיגת המצב הזה שווה לה עבור המליון או שהיא באמת מאמינה שאם תעניק לו חצי מהפרס (ע"י החבירה כזוגתו) תגרום לו לרצות אותה, להמשך אליה ולהמשיך איתה קשר בחוץ.

adiyon2

New member
אני לא חושבת שהיא כזו מתוחכמת

הוא כנראה הטיפוס שלה, מצאה הזדמנות, התנפלה עליו, למזלה היא חזקה בחוץ, אז הוא כאסטרטג הסכים. הוא מספק לה כל מיני הסברים שמסיבה אישיותית שלה כזו או אחרת היא מקבלת ומאמינה שבחוץ הכל יהיה מושלם. העניין הוא שגם אם בחוץ הוא ירצה אותה, אני ממש מרחמת עליה, להתנייד איתו ממשבר למשבר, ללכת על קצות האצבעות.

izmeral1

New member
דקל בכול הודעה שלי תגובתי.........על קרן.....

שהיא תמעד ואכן מגיע הרגע. האם זו לא מעידה. אוכלת את הלב על מה שהוא עושה לה ובא. ועוד הוא אסר עליה בוודות לא לדבר למצלמות. האם זה נורמלי אסר עליה את השיחות עם ליהי כוונתי. כי לפני שהוא נכנס ראה את השיחות שלה וכול המסרים שהיא מעבירה לקהל בלי תת מודע שזה לרעתה. ובגלל זה אין יוצאים לה המילים והכובד שהיא מפנימה לתוך.בגלל זה העצבים שלה חזקים. מה יש לה לתת למצלמות. כאן היא בבושה הכי גדולה של העונה זו המעידה. ורק והוא יעשה צעד קטן. של אי חיבור. ביום היא תקבל את המעידה בגדול.
שלא נדע בחיים לא ראיתי דבר כזה השפלה. איזה זוג"
ואיזה נעליים ההפקה אכלה אותה בגדול כי הלכה נגד הרווק מס 1 . וממחר איתן יתחיל לקבל מקום מכובד תזכרו זאת. כמה טעו הם הלכו על עוד אחד. אפילו מהסוכנות היהודית יכלו להגריל בחור לעניין. גב לא בשביל קרן בפרוש. נכון הכסף עושה הכול בשבלו אולי הוא צריך. אבל לזכות הוא והיא לא. רק והפרס ממתחק כתבתי ואני גוואה שאני כן רואה את הנסתר. המעידה של קרן. . זוכרים קצת את ארז קרן ולארז מהאח הגדול יש דמיון? והוא לא יודעים מי ומה אמיתי. לילה טוב לכולם.

klapim

New member
חחח אולי הם זכו בטיסה

אבל בטיסה לשום מקום לא ראינו שלט אחד ביוונית דבר שני קצתקשהלארגן זוג כרטיסי טיסה תוך 3 שעות הרי הםלא ידעו שקרןוגב יזכו לסכום הם במקרה הטוב טסו לחולות יפו

adiyon2

New member
קרן לליהיא: "את לא עשית שום דבר מלבד להיות

מושלמת". אני מסכימה היא באמת לא עשתה שום דבר. מושלמת מי מושלם? תגידו, רק אתכם מעצבנת השיחה בין ליהיא וקרן?

דקל69

New member
שיחה לקהל ובעיקר עבור העריכה. הם מתנערות

מהחודש הראשון שלהם עד שהבינו שהקהל מצביע נגדן בגלל הרוע והעוול שגרמו לאחרות לפני שחברו לגברים שיגנו עליהם. הכי קל להן להאשים את אתי בלבד ולהוציא עצמן מהמשוואה, הן היו שותפות בכל שיחות הרוע ולעיתים אתי ישנה ולא נכחה בהן פיסית. את שיחת הארונות המפורסמת היתה קרן היא זו שהגתה ואף תהתה בקול לאן מתקדמים משם ואיך גורמים לשלושתן להיות בגמר. כרגע קרן במצב מעולה, הקהל קונה את סיפור האהבה שלה, מחסן אותה ואוהב אותה אז היא יכולה להרשות לעצמה להלין על כולם, ביחוד על הבנים שהיא רדפה אחריהם כל הזמן וליקקה להם, התחנפה אליהם וחיפשה חסות שלהם והגנה תוך הצגה שקרית של דמותה האמיתית.

אין מה לעשות, קרן וגב זוג הרבה יותר מעניין

טלוויזיוני מדניאל ואיתן, אפשר להבין למה במשדר המרכזי מתמקדים יותר בהם. אבל קשה לי להאמין שגב וקרן לא מקבלים הוראות מההפקה איך להמשיך ליצור עניין בקשר שלהם, הקשר שלהם יותר מדי טלוויזיוני(למשל לקח הרבה זמן עד לנשיקה הראשונה וכו')

sivan513

New member
תכלס

גם אני חשבתי על זה, קרן מייצרת הכי הרבה עניין (למרות שאותי זה בכלל לא מעניין
) אבל זה כבר טו מאצ', הפכו אותה ליקירת הקהל

KEEK

Member
שימו לב לחלק של ליהי בשיחה

מהנהנת בהסכמה ונותנת מילות אישור וגיבוי בלבד רק קרן מדברת.. לא באמת מתייעצת עם ליהי או שואלת את דעתה וליהי לא מביעה דעה על שום נושא.. מדהים איך בין קרן וליהי זה תמיד מונולוג של קרן

לכן הן חברות . קרן לא יכולה לתחזק חברות

עם מישהי כמו דניאל למשל. דניאל הייתה מנערת אותה עכשיו , כמו שעשתה חברה שלה.

לואיזה7

New member
מתי קרן ישבה בימים האחרונים עם ליהיא כל כך

הרבה זמן? פשוט הלו-פט נעול הערב בפניה........

למעלה