שיחות אל תוך הלילה

didush100

New member
אין על קרן וליהיא

2 הבחורות הכי אמיתיות והכי איכותיות בכל הבית המעפן הזה.יש להן את השיחות הכי טובות והיכ כיף לראות ולשמוע אותן

didush100

New member
קרן מלכה!!!!!

היא מנתחת את המצב אחד לאחד כל הכבוד לה. לא להאמין שהיא רק בת 25

KEEK

Member
מסכים איתך, קרן מאוד חכמה

רהוטה מאוד יודעת לדבר נהדר ובאופן שוטף ויודעת לנתח מצבים נהדר היא מודעת לכל מה שמתרחש בבית ויודעת לקרוא אנשים היטב רק חבל שכל זה מתבטא בדברים שליליים

אבישג55

New member
אין שום דבר שלילי במה שקרן עושה

לא חשוב מי יקח את המיליון רק לא אתי וליהיא

היא סתם מתקרבנת.

מי מתנכל לה? ממי היא מפחדת? היא לא מבינה שהחברים של איתן נכנסו בשבילו ולא בשביל גב? הם הרי כל היום סגורים בלופט בכלל לא מתקשרים עם אף אחד. היא לא מבינה שיש תחרות? שיש פרס? היא פשוט אוהבת לשבת ולילל שכולם טועים ורק היא צודקת.

sivan513

New member
לא, זאת דניאל

מתמסכנת מתחילת התוכנית עד היום היא מזכירה כמה לה היה הכי קשה, וכמה שאף אחד לא תמך בה (שכחה את איתן והבנים, ואת לירון, לינוי ועדי)

KEEK

Member
הנה סוג השיחות שלעולם לא תראו בשידור המרכזי

מעניין שמעולם לא שידרו את קרן אחרי חצות בשידור המרכזי כשכולם הולכים לישון והקרן האמיתית יוצאת ממנה..

KEEK

Member
מדברת על דברים שאמרה אתי

לא מבין למה היא נזכרה בה פתאום אני מניח שהיא פורקת תסכול שנוצר לה מגב שמתעלם ממנה שוב

anonimit75

New member
כרגיל אתה ממש לא מדייק...

אתי דיברה לא יפה אל גב, וקרן התעצבנה מזה , ובצדק... יש לה סיבה טובה לפרוק תסכול.

KEEK

Member
תסלחי לי אבל אני יודע מה שמעתי

קרן דיברה על אתי בהקשר שלה למשל הזכירה את המפגש המשותף שהיה אצל איריס.. גם זה קשור לגב? והנה היא ממשיכה לדבר עליה ולצטט דברים שהיא אומרת ("אני הכי אמיתית")

דקל69

New member
יודעת מה מוזר שהיא מפחדת מהאלימות של אתי אבל

את האלימות הסמויה של גב היא מגבה, מתרצת עבורו, מגנה עליו ומורידה את הראש לכל קפריזה משנית וראשית שלו. היא מנתחת את המצב של אתי מעולה ואומרת אחד לאחד מה שאנחנו חושבים אבל את מצבה ודפסוי ההתנהגות שלה עצמה קשה לה לראות.

../images/Emo45.gif היא מדברת על דניאל

לדעתי היא פשוט מקנאה בזוגיות שלהם בגלל ששלה עגומה כל כך. אחרת, מה פתאום דניאל עכשיו?

ela501

New member
היא אמרה שבקשה לדבר עם דניאל שהתעלמה ממנה

ושהיא לא מבינה מה יש לדני ממנה ושהיא עדיין אוהבת אותה

ואת מאמינה לה שהיא אוהבת אותה?../images/Emo6.gif

דניאל ענתה לה שסבבה, אבל לא דיברה איתה היום, הייתה מועמדת להדחה. קרן לא כזו חשובה.

sivan513

New member
יש לקרן מלא כריזמה

אולי בגלל זה מתמקדים בה חושבים שלה יש את הכי הרבה פוטנציאל להיות כוכבת של הערוץ

למעלה