24
ח חני 57 New member 19/9/11 #12 קרן ודניאל יחזרו ע"י הרווקים מגיע לאורטל להיות בגמר תצביעו לה בבקשה!!!!
ס סטימולטור New member 19/9/11 #22 ../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gifרק קרןקרןקרן
ק קייזר סוזי New member 19/9/11 #13 "אם כל טבריה יסמסו לי, אני בגמר" אבל היא בטוחה שדניאל, היא וליהי יהיו מועמדות ושהיא תעוף.
J JasPoint New member 19/9/11 #17 קרן וגב יזכו במיליון, ההפקה הפסידה מיליונים מעבר לזה אין שום דבר שראוי לזכור מהעונה הזאת. אני לא אתפלא אם ההדחה ביום שלישי נועדה כדי להיפטר מאורטל. איתן כבר כמה ימים מכין את אורן להדחה של אורטל...
קרן וגב יזכו במיליון, ההפקה הפסידה מיליונים מעבר לזה אין שום דבר שראוי לזכור מהעונה הזאת. אני לא אתפלא אם ההדחה ביום שלישי נועדה כדי להיפטר מאורטל. איתן כבר כמה ימים מכין את אורן להדחה של אורטל...
D didush100 New member 19/9/11 #32 הי מיצוש../images/Emo24.gif לצערי הרב מאוד מאוד ליהיא אין מצב שיתנו לאתי חזן ללכת
D didush100 New member 19/9/11 #21 או מיי גאד שמעתם את אתי? אמרה עכשיו ליוני שאיתן הבטיח לה שיהיה בסדר ביום שלישי מה זה אמור להביע? שהכל מכור ועבודה בעיניים?
או מיי גאד שמעתם את אתי? אמרה עכשיו ליוני שאיתן הבטיח לה שיהיה בסדר ביום שלישי מה זה אמור להביע? שהכל מכור ועבודה בעיניים?