שיחות אל תוך הלילה

דיי3

New member
יוני כבר עושה תעמולה לאתי. בין השורות אפשר גם

להבין שהוא בטוח שאם אורטל תועמד, היא תלך.

didush100

New member
יוני דוחה ברמות אחרות

לא ברור לי איך הוא ישן בלילה הצבוע הזה

אמרתי לכם , אורן מפחד מאיתן

נמנע כל היום מלהיות על ידו ועכשיו התיישב על יד אתי ודניאל, הכי הזוי.

הוא נמנע מלהיות בקרבתו של איתן

אתי ודניאל שוכבות בחדר במיטה של אתי. ממתי אורן מתיישב על ידן? אורטל לא הייתה בסביבה.

ואם בא לו סתם לשבת לידן בעיקר אחרי שדניאל

כעסה עליו ? והאם הוא הצל של אורטל שהולך אחריה כל הזמן? והאם את יודעת שהשידור החי לא מראה היכן נימצאים כולם באותו רגע? ואם היה נימנע מקירבת איתן לא היתה יכולה להיות בניהם שיחה כפי שסיפר. אז כדאי לרדת מאורן הבחור הכי טוב ונורמלי שם ללא כל רבב!

לא הבנתי מה הבעיה שלך?

אחרי שאורן ואיתן רבו אתמול בלילה, איתן לא תיקשר איתו כל היום ואמר לדניאל שהוא כועס עליו ורוצה לפתוח את הסיפור. אני צופה בחמש מצלמות והיום אורן היה מחוץ לחדר כל היום, בילה עם אורטל, עם גב ועם הדיירים בחוץ. בשעה כזו מאוחרת הוא בדכ במיטה, היום לא. הוא כזה מאמי, אני מאחלת לך גיס כזה...

lilacva

New member
אורן עם כל הערכתי אליו יוצא ילדותי

הוא פוגע בחבר הכי טוב שלו בשבוע האחרון הכי קריטי, בטענה שהזוגיות שלו עם דניאל "מפריע" לו, אם אורטל היתה בקטע אינטימי איתו אז כנראה זה היה בסדר. אורן מאוד אוהב את דניאל ואני מבינה מהיכן זה מגיע אבל הוא שוכח שדניאל ואיתן - זה קשר בהתהוות ובשלב הזה רואים לבבות וחיבה ותשוקה (בעיקר בבית הזה), באמת יכל לפרגן ולא לגרום לאיתן להתאכזב, מה גם שהטענות היו בכלל כלפי בן וליהי דווקא איתן ודניאל הכי פחות נמרחים אחד על השניה.

sucaria3

New member
אורן מגיב בסה"כ ל"דחייה" של איתן את אורטל

איתן לא מפסיק להציק לאורן על אורטל, שאינה מתאימה לו. זו הסיבה היחידה שאורן מתרחק מאיתן. מה מניע את איתן להתנהג כך, סיבות רבות, הברורה מכולן שהוא פוחד מאורטל, מהמעמד שיצרה בקרב המצביעים, היא היחידה אם זכור לי נכון שלא נבחרה כמועמדת להדחה....זו סיבה טובה להצביע עבור אורטל, כי מה שהיא ספגה מתחילת התוכנית בוילה, זה לא היה קל, ועמדה בכך מעולה.

meytula

New member
דניאל יודעת שהיא מועמדת להדחה!

אורן בא להתחנף אליה אבל היא לא חמה אליו במיוחד

meytula

New member
ההפך,זה לרעתם ויוריד מערכה של דניאל

כי יציגו רק את מה שאורן אמר בלי התגובה של איתן ודניאל וזה יצ ממש טוב במצלמות ,בדיוק כמו היום שמכל מה שדניאל ואיתןם עושים הראו רק את החלק השלישי,מזל שהוא היה קצר ואין לדניאל ואיתן ליכלוך אמיתי שההפקה תוכל להציג לראווה

andy181

New member
אני חושבת שבמצבם הנוכחי ש איתן ודני

כל סוג של פרסום הוא טוב, הם כרגע במצב שאף אחד לא זוכר שהם בכלל זוג.

בא לי לקחת מגאפון , לנסוע לשם ולצעוק להם

שלא מראים אותם בתוכנית. ממש חורה לי שהם נשארים שם סתם כדי להוות תיפאורה לקרן וגב הדוחה.

למעלה