וידיים ~~וידיים~~וידיים

ענבר 2002

New member
../images/Emo2.gifוידיים ~~וידיים~~וידיים../images/Emo2.gif

אוקי אתם בטח שואלים את עצמכם מה וידויים אוקי אני פותחת טופיק חדש בפורום שראיתי שעושים בפורמים אחרים ....זה הולך ככה כול אחד מתוודה על משהו שהוא עשה גם אם זה מביך , שמח, עצוב, וכו´ אז הנה הוידויים שלי:
אני ישנה עם דובי
פעם נכנסתי לאתר סקס
(זה היה בטעות נשבעת)
תמיד חשבתי שכותבים ככה אולסון ולא ככה אולסן
אני שונאת ספרייט
יש לי את הדיסק הראשון של בריטני
אני שונאת את השם מרי קייט
אני שונאת
קפה ומתה על שוקו
יש לי גרביים של ברבי ועוד יותר גרוע ורודות
אהה ו...אני מאומצת
...... סתם..............!!!

אוקה אז תורי

אבל לא הבנתי למה כל הפרצופים האלו ששמת בקטע של בריטני!! -אני ישנה עם פרה (דובי כאילו?!) -ניכנסתי לאתרי סקס ואני גאה בזה -אני מכורה לקולה -אני חולה על בריטני ועל קטנטנות -יש לי פיג´מה של ברבי..(ולא אני לא לובשת אותה) -אני מכורה לאינטרנט -אני אוהבת את מרי קייט (ענבר את מביאה לי השראה) -מביך? אם....קראתי למישהו ברחו אבא ונידבקתי אליו לרגל -תפסו אותי בשירותים -פגשתי את קמילה ופליפה...וזה שבר שמייח! -יש לי חתימות מקוריות עם הקדשה ממרי קיט ואשלי (באמת!) וזהו בערך???? יש מלא..רק שאני לא זוכרת.................:/

גם אני פגשתי אותם אבל...

לא ממש התרגשתי כמו שאני רוצה לפגוש את התאומות ואז אני אתעלף הייתי רוצה לפגוש יותר את לואיסנה ובנחנין רוחאס הכוסון וגם את נדיה דיי סלו החמודה בנחמין (ז´גו) הרבה יותר כוסון מפליפה יש לו עיניים מהממות וגוף פצצה והוא פשוט כוסון

gsh10

New member
לכולם זה דבר מאוד מאוד מאוד חשוב!

מי שאומר שהוא מעריץ את קמילה ופליפה יותר מהתאומות אולסן זאת דעתו אבל בואו אני יסביר לכם למה שווה יותר להעריץ את התאומות או.קי ביגלל שקטנטנות עברו רק אודישן אחד מסכנון לתוכנית וכל ההרצה זה רק ביגלל שמי שנבחר זה ילדים יפים (במיוחד באוטיסטה הוא כזה חתיך!!!!!!) והעלילה.לא ביגלל איך שהם משחקים. ואילו התאומות אולסן עברו דרך מאוד ארוכה כדאי להגיע להצלחה כזאת יש להם גם חברת הפקה משלהן.איזה כיף להם......... ביגלל זה יותר כדאי להעריץ אותם מקטנטנות וגם הם פי11111111000000000000000000 משחקות יותר יפה וטוב מהם!!!

בולשיט!!!!!

אני אישית...אוהבת את קטנטנות יותר מהתאומות. למה? ככה.. תיראו..התאומות בגיל 9 חודשים...עברו אודיש או שיגלו אותן לא יודעת מה הסיפור שלהן. אבל תחשבו...כוכבי קטנטנות לא באו בין רגע ואמרו " רגע אולי אני יהיה שחקן?!"...מגיל צעיר מאוד הם ידעו מה הם רוצים והלכו לאודישנים שקשורים לקולנוע הטלוויזיוני! כוכבי קטנטנות...ועוד 1000 ויותר ילדים עמדו בתור לאודישן קטנטנות. ולא לא בוחרים אותם על היותם יפים!!! תגיד/י מאיפה הקרצת את זה??????????? כולה יש כמה ילדים חמודים..לא יותר מזה!!! את/ה סתם מזבל/ת את המוח!! עם כל הכבוד...רואים שאת/ה לא מבין/ה כלום מענייני השעשועים!! כאילו..בגיל 9 חודשים....איזה דרך הן כבר עברו מרי קייט ואשלי????? ולאאאא....הן לא עשו אודישן לתוכנית משלהן!! תחשבו!1 הן לא צריכות אודישן לשום דבר!!!! רגע...חואניטה יפה? לא! דיאגו יפה? לא! טיאגו יפה? לא!! אז מאיפה כל החרא שהמצאת??????????? ומזאת ההשואה הזאת????????????? קודם כל....בישראל מעריצים יותר את כוכבי קטנטנות והם יותר פופלרים. מרי קייט ואשלי...שמציצים את שמם העולם ניזכר מי הן בלי להעליב!!

ענבר 2002

New member
חברה חברה רגע רגע ...

אל תתנפלו אחד על השני כאן.. כאן זה לא מקום לריב או ללכלך על אף אחד... כולנו פה בני אדם (אלה אם יש כאן חיות שאני לא יודעת אליהן...המממ...) כמו השיר"לא אנחנו לא חיות רק בני אדם לא אנחנו לא חיות כן אנחנו העולם לא תבואי שישי שבת...." אז חברה תתאפסו קחו את עצמכם בידים ... לפי דעתי שניכן טועות או יותר נכול שתיכן צודקות... לפי דעתי לכול אחד יש את דרך הפרסום שלו במקרה של התאומות זה מלידה ותאמינו לי אם הן לא היו משחקות טוב היו מזמן זורקים אותן לעזאזל ובקשר לקטנטנות כן גם הם עבדו קשה והצליחו לעבור אודישן וחברה תאמינו לי שזה לא היה סתם אודישן מחורבן כמו למחזה של בית הספר היו מליון ילדים שנלחמו לתפקידים האלה ורק הטובים ניבחרו אז לא לזלזל...... מקווה שלא שיעממתי אותכם ....ענבר ....

ענבר לכאן.....

תיראי...התאומות התפקיד הראשון שלהן היה בצער גידול בנות בגיל 9 חודשים..איזה אודישן הן כבר יכולות לעבור? לירוק את האוכל?? כאילו הגיון! הן גדלו בצער גידול בנות..מישהו גילה אותן והביא אותן לעולם הפירסום..ששם אני מניחה שהם לא הזדקקו לאודישנים כי כבר היה להם סוכן..לא? ככה שהם לא עברו דרך ארוכה כמו שאת מתארת!! לעומת זאת...כוכבי קטנטנות..אומנם הם לא מופיעים כבובות ברביות אבל גן להם יש עיתון משלהם,מוצרים משלהם,בגדים משהלם וכו.. כך שמרי קייט ואשלי לא יכולות להתחרות! כוכבי קנטנות..באו לאודישן ציפו לכמות ניכבדה של ילדים.. אבל הגיעו יותר משציפו והם עשו זאת ללא סוכן שמוכן!! הם עשו זאת לבד! אם היה להם סוכן....מותק הם היו מפורסמים בכל העולם. בינתיים קטנטנות מצליחה בארץ יותר ממרי קיט ואשלי.

ענבר 2002

New member
חברה חברה רגע רגע ...

אל תתנפלו אחד על השני כאן.. כאן זה לא מקום לריב או ללכלך על אף אחד... כולנו פה בני אדם (אלה אם יש כאן חיות שאני לא יודעת אליהן...המממ...) כמו השיר"לא אנחנו לא חיות רק בני אדם לא אנחנו לא חיות כן אנחנו העולם לא תבואי שישי שבת...." אז חברה תתאפסו קחו את עצמכם בידים ... לפי דעתי שניכן טועות או יותר נכול שתיכן צודקות... לפי דעתי לכול אחד יש את דרך הפרסום שלו במקרה של התאומות זה מלידה ותאמינו לי אם הן לא היו משחקות טוב היו מזמן זורקים אותן לעזאזל ובקשר לקטנטנות כן גם הם עבדו קשה והצליחו לעבור אודישן וחברה תאמינו לי שזה לא היה סתם אודישן מחורבן כמו למחזה של בית הספר היו מליון ילדים שנלחמו לתפקידים האלה ורק הטובים ניבחרו אז לא לזלזל...... מקווה שלא שיעממתי אותכם ....ענבר ....

*Ginny Weasley*

New member
די עם הוויכוח הזה...

אפשר לסכם ולומר שקטנטנות ומרי קייט ואשלי, עברו דרך לא קצרה כדי להינות מהתהילה... ומהמעריצים...
זה רק נדמה לי... או שכולם פגשו את קמי ופלי חוץ ממני?!

tali olsen

New member
../images/Emo45.gifאתה

צודק בהחלט ו...לא לשכוח שגם הקטנטנות לא שרים באמת סרוב המקרים ואולסן הפ33ות כן שרות לרוב!

טלי נשמתי...קטנטנות אכן שרים

ויש להם מלא דיסקים וגם לתאומות כך ש...מתחרים הם לא

Rotem Lisa

New member
הילה, נהרס לי האי סי קיו ! ../images/Emo107.gif

אה, כן.. בכל-אופן, אני מסכימה עם הילה..

טלי נשמתי...ומה עם מרי קייט ואשלי

??? גם להן זה פלייבק! גם ךקטנטנות זה פלייבק!! אז כנראה שאת לא יודעת הכל.. כי באולפן הקלטות הן מעבדים להם את הקול..שלא יהיו זיופים......למרות שזה לא עוזר...

Summer Spirit

New member
איזה חוסר השכלה יש לך...

וזה לא קשור לזה שאת מעריצה של התאומות אולסן (ואולי כן...). ברור שבסדרה עצמה הילדים עושים תנועות שפתיים ולא באמת שרים עם קול כי השיר עצמו בא בעריכה אבל זה באמת הקול של הילדים. וחוץ מזה, תקני אותי אם אני טועה אבל בסדרות שמרי-קייט ואשלי שרות אז גם שם הן עושות רק תנועות שפתיים ולא באמת שרות עם קול. ועוד משהו, הילדים מקטנטנות עשו 100 אודישנים בריבוע ובחזקה והתאומות לא עשו שום אודישן ובמיוחד לא לסדרות וסרטים שהחברה שלהן מפיקה (קוראים לזה.. מממ.. משחק מכור).

למי שיש דיסקים של התאומות !

בבקשה שיכתוב לי לאיי מייל או כאן בפורום. האיי מייל שלי הוא: [email protected] כי אני חייבת תשובה מיידית. ממני רוני

למעלה