וידיים ~~וידיים~~וידיים

Summer Spirit

New member
את יודעת מה המשמעות של פולר?

אם אומרים את זה אז זה נשמע פולר- טיפשה יותר. אבל כשכותבים את זה אז זה פולר- מלאה יותר.

גם לי מתחשק לענות על זה../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif))

חח אממ אוקי אז.... אני שונאת שונאת שונאתתתתתת
חחח (ילדה~מוזרה~אני)
ואני שותה רק מים
יש לי דיסק של מטאליקה חחחחח למרות שאינ לא יודעת מה הוא עושה אצלי אני לא שומעת אותם בככככלל
אני חולה על השם אשלי ומרי קייט!!! שונאת קפה וגם שוקו שונאת:) ואני עם מזגן דלוק 24 שעות, כל החברות באות עליי עם טרניגים חחחחייי
זהו... ניתראה מחר הלכתי לג´ז ביי חבר´ס אשלי ומרי קייט - מואאאאאאאאה

ענבר 2002

New member
רגע וואיט אה מנט

מה רע במטאליקה אני חולה על הלהקה הזאת תשמעי פעם אחת את הדיסק תתאהבי איזה דיסק יש לך שלהם" מסטר אוף פאפטס"?

חח נועה מזדהה איתך....

חשבתי אני היחידה.... גם אני שונאת פיצה שותה רק מים שונאת קפה אבל אוהבת שוקו מתה על השמות מרי קייט ואשלי (במיוחד מרי קייט) לא יודעת מה עוד....

omer wild

New member
אז ככה....

אני חולה על קמילה ולואיסנה וכמובן על פליפה השווה ! אני משחקת כל הזמן ביס קטנטנות =אני כל הזמן מנסה להשאר בדיאטה אני ועוד חברה היחידות שלא התנשקנו מכולן ! ואין לי חבר... נ.ב בקשר לאודישנים של קטנטנות בראיון שעשו לקמילה היא אמרה שבערך שנה עשו לה אודישנים עד שהיא התקבלה ! אז אל תמציאו שרק ילדים יפים וחמודים מתקבלים...

עומר צודקת עובדה קמילה חמודה אבל...

היא לא פצצה אין מה להשוות לתאומות ביופי לקמילה יש חן אבל לתאומות יש יופי והתאומות עברו דרך דיי קלה כי שהן היו תינוקות אז עוד 20 זוגות של תאומות התחרו לידן והן כן היו צריכות לעשות משהו להתקבל זה בגלל שהן לא היו בוכות והיו עושות מה שאומרים להם וכן צריך כושר משחק בשביל זה אפילו מגיל קטן כי אני בטוחה שתינוקות אחרים כל הזמן היו פורצים בבכי ועושים שטויות

Summer Spirit

New member
איזה כושר משחק?!

נראה לך שאפשר לאתר כושר משחק בתינוקת בת 9 חודשים?! לא נראה לי... ברור שהיו עוד תינוקות באודישנים לתפקיד של מישל אבל מי שבחר את אולסן בחר אותן כי הן לא היו בכייניות יותר מדי והן היו יפות. והוא לא היה יכול לאתר כושר משחק בגיל כזה.

לבטי היחידה ולענבר../images/Emo13.gif

חחחחחח בטו´ש!!!!! סוף סוף עוד מישהי שלו אוהבת פיצה חחח! נכון ומוזג זה מגעיל?
לענברוש- חחחחח אני יבדוק אחר כך חחחחחח זה ניראה לי דיסק ממש ישן

*Ginny Weasley*

New member
וידויים משלי...

אני ישנה.... כל יום... מגיל חודשיים (!) עם בובת מיקי מאוס.. במשך השנים פשוט נקשרתי אליו רגשית...
אני ממש אוהבת את בריטני ספירס... ו
בזה...!
אני לא סובלת את מרי קייט ואשלי.. נכנסתי לפורום רק כי נראתם לי נחמדים... טחחחחח...... סתם.......... אני ממש אוהבת את מרי קייט ואשלי... לא להכנס לפאניקה... או.... במקרה הגרוע.. לסקול אותי.... אם אני אזכר בעוד משהו.... אני אודיע לכם.

*Ginny Weasley*

New member
נזכרתי בזכותכם ../images/Emo13.gif

ההורים שלי טוענים, שלפני שלמדתי לעמוד... וללכת כבר ידעתי לרקוד... אבל באופן מקצועי אני רוקדת כבר.. 8 שנים, מהגן בערך.
אני מכורה כבדה, בין כל הדברים, להארי פוטר.
השתתפתי בחוג דרמה במשך שנתיים.. ובהצגה האחרונה שלנו הייתי בתפקיד ראשי.
הופעתי 8 פעמים בערוץ הילדים (ששטוס ועוד הרבה).
אני מוכנה לעשות הכל, פשוט הכל כדי לא לפספס את הביקור הבא של כוכבי קטנטנות.
אני פחדנית איימים... (גלגל ענק מפחיד אותי
).
מכתה א´ אני התלמידה הכי טובה בכתה שלי, והמורות בבית ספר תמיד מסנג´רות אותי כשהן צריכות עזרה במחשבים הדפוקים של בית הספר.

Rotem Lisa

New member
הופעת בערוץ הילדים ולא אמרת לי ?!

האא ??.. בטח לא דיברנו אז.. אוף, אני רוצה לראות אותך!! וגמני לא מתכוונת לפספס את סבס, נדיה ואת כולם

*Ginny Weasley*

New member
טחחחח.... די להכניס גם לפה...

את המצב הבטחוני!
סתםםםם.....
אבל היום יום האהבה....
לא לדבר על דברים מדכאים!

ענבר 2002

New member
אוף זה לא הצליח לקשר אותכם לאתר אז:

אני אספר לכם מה היה כתוב באתר ולמה אנחנו עומדים למות: אסטרואיד יפגע בכדור הארץ ב-1 בפברואר 2019. אולי מחישובים ראשוניים בנוגע למסלולו של אסטרואיד שהתגלה לאחרונה עולה כי הוא נמצא במסלול התנגשות עם כדור הארץ. אם יתנגש - עלולה אחת מהיבשות לשקוע, וענן האבק שיעלה יגרום לחושך מוחלט על כדור הארץ למשך תקופה ארוכה. מומחים: תצפיות נוספות ישנו, כנראה, את התחזית המאיימת ynet תפתחו יומן ותרשמו: ב-1 בפברואר 2019 יתנגש אסטרואיד בכדור הארץ ויגרום להרס רב ולשינויי אקלים קיצוניים. כך לפחות טוענים מדענים מבריטניה. התחזית המאיימת מתבססת על גילוי של אסטרואיד חדש, NT7 שמו, שהתגלה ב-5 ביולי במסגרת סקירה שגרתית של גרמי השמיים שערך מכון מחקר בניו-מקסיקו, ארה"ב. גודלו המשוער של האסטרואיד הוא כ-2 ק"מ, ועל פי חישובים אסטרונומיים, מסלולו העתידי עלול להצטלב עם מסלול כדור הארץ בתאריך המדובר. אם יתממשו התחזיות, האסטרואיד יחדור את האטמוספירה ויפגע בקרקע במהירות של 28 ק"מ בשנייה. התנגשות כזו תגרום נזק רב, עד כדי שקיעתה של אחת היבשות. לפי תחזית האימים הזו, האבק הרב שייגרם מההתנגשות יעלה לאטמוספירה, יסתיר את אור השמש ויפיל על כדור הארץ חושך מוחלט לתקופה ארוכה מאוד. בנוסף, ייגרמו שינויי אקלים קיצוניים. אסטרונומים שחקרו את NT7 העניקו לו דירוג של 0.06 בסולם פלרמו - סולם שמדרג את מידת הסיכון שמהווים גרמי שמיים למסלולו של כדור הארץ. לכאורה הדירוג נמוך - אולם מדענים מציינים שזוהי הפעם הראשונה שבה זוכה גרם שמימי כלשהו לדירוג חיובי בסולם זה. עם זאת, מדגישים המדענים, אין צורך להיתקף בחרדה כבר עכשיו. לדבריהם, התחזית המאיימת היא ראשונית בלבד ומבוססת על המעקב הקצר יחסית שנעשה אחר האסטרואיד מאז שהתגלה. לדבריהם, תצפיות עתידיות ומעקב אחר מסלולו של NT7 יגלה, כך מקווים כולם, שהחישובים היו מוטעים, ושהאסטרואיד אינו מסכן אותנו כלל. ד"ר בני פיזר מאוניברסיטת ג´ון מורס בליברפול אמר ל-BBC ש-NT7 הוא "הגוף השמיימי שנחשב למאיים ביותר בהיסטוריה הקצרה של גילוי אסטרואידים". ד"ר דולנד יאומנס מנאס"א, סוכנות החלל האמריקנית, אמר שמסלולו של NT7 תלול מאוד ביחס לכדור הארץ. זוהי הסיבה שבגללה מדענים לא סרקו את גזרת החלל בה הוא היה מצוי עד כה, ולכן הוא התגלה רק עכשיו. לדבריו, שיעור השגיאה בחישובי המסלול של האסטרואיד גדולים מאוד כרגע - עד כדי עשרות מיליוני ק"מ - אולם חישובים אלה יהיו מדוייקים יותר בקרוב. שיפור החישובים יתאפשר מאחר שמידת בהירותו של האסטרואיד גדולה מספיק כדי שניתן יהיה לגלות אותו גם בצילומים ישנים, וכך לקבל תמונה ברורה יותר לגבי נתיב מעופו. יאומנס מדגיש שנושא חקר גרמי השמיים השתפר מאוד לאחרונה, ואנו עתידים לגלות יותר ויותר גופים שנראים, לכאורה, כמסוכנים, אולם מתבררים מאוחר יותר כתמימים למדי. תגיבו מהר אני אמות...

למעלה