וידיים ~~וידיים~~וידיים

מוטי פגשתי אותם איזה 3 פעמים ב...

רדיו 100 אף אם במסיבה פרטית במלון ופגישה אישית.. מה איתך???

LoveTheTwins

New member
מה יש בלהעריץ את קטנטנות ????

ראיתי את הויכוח שהיה כאן בין התאומות אולסן לכוכבי קטנטנות. אני לא מבין... מה יש בלהעריץ ילדים קטנים וחמודים שכולה משחקים בסדרה (קטנטנות) ????? אני עד עכשיו לא מבין מה ההתלהבות מקטנטנות... קמילה פיליפה... מה כל החרטה הזה ??? אתם רוצים להגיד לי שיש כאלה מעריצים את נאצ´ומן, לכלוך, ג´יזה, פקק ואחרים (אני זוכר את השמות מהעונה הישנה)..... כאילו הם רק ילדים שמשחקים בסדרת טלוויזיה... אז מה כל ההתלהבות הזו ????? ומה מיוחד בפיליפה עד עכשיו לא הבנתי !!!!! נער רגיל שעשו ממנו כוכב מושלם..... בקיצור כל ההערצה לקטנטנות נשמע לי מטומטם... אבל אם יש כאלה שמעריצים את הילדים האלו אז סבבה. מרי קייט ואשלי זה עולם אחר..... והן רק בנות 16 !!!

כנס כנס.........

אוקה...בוא ניראה...למה את אוהבת את התאומות? כי הן שחקניות..כי הן יפות...כי הן מוכשרות אותו קטע עם קטנטנות!! יש ילדים...שחושבים שקטנטנות זאת סידרה לילדים בגיך הרך..תמיד ידעתי שבישראל לא יכולים להעריך משהו רציני!! ילדים בני 17 רואים קטנטנות..אפילו אם אותך זה משעמם או ילדותי!! ההיסטריה אומרת הכל בפני עצמה. אני אישית אוהבת קטנטנות יותר מכל דבר אחר!! וכן אני אוהבת את קמילה ופליפההה אפילו יותר מהתאומות!! תיראה......יש את הילדים הקטנים יותר מקמילה ופליפה...כמו למשל סבסטיאן שהוא רק בן 13 ונדיה שהיא גם בת 13 וטלי הפשושה הזאת שהיא בערך בת 11...והם רק בני 11-13!! ובוא אני יצוטט אותך פה נשמתי " כאילו הם רק ילדים שמשחקים בסדרת טלוויזיה... אז מה כל ההתלהבות הזו ?????" גם מרי קייט ואשלי...הן סתם בנות שמשחקות בסדרת טלוויזיה,סרטים,יש להם דיסקים,קלטות,בגדים,מוצרים וכל זה יש לכוכבי קטנטנות גם!! כאילו אין מה לדבר עליו בכלל!! כל אחד והטעם שלו...עובדה שקטנטנות בינתיים היא התוכנית הפופולרית ביותר בחרת ילדים בני 7 ומעלה..כאילו אנשים מכירים את התאומות אבל לא שומעים עליהם כל הזמן ואף אחד לא באטרף מיסביבים אולי שהן יבואו...לך תידע אני מקווה שהבנת אותי..כי אני בעצמי לא הבנתי את עצמי!! וזה לא בכוונה לריב שלום!

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo45.gif מסכימה ב 100% עם מורן...

התשובה למה שבעצם אמרת... נמצאת בתוך הקטע שלך... "למה להעריץ ילדים קטנים שמשחקים בסדרת טלוויזיה?" מה בדיוק מרי קייט ואשלי?! ההסטריה בארה"ב על מרי קייט ואשלי, דומה באיזשהו מובן להערצה של קטנטנות בכל העולם... אם את לא מבינה על מה כל ההסטריה... והסדרה לא מעניינת אותך... את מוזמנת לא לראות.

*Ginny Weasley*

New member
תהפוך את כל מה שכתבתי...

לזכר.... סורי חשבתי משום מה שאתה בת.... ובגלל זה רשמתי בתור נקבההה מצטערת... זה לא אישי או משהו ;)

gsh10

New member
אני חושבת ש...

גם הסדרה של קטנטנות וגם הסדרות של התאומות אולסן כיף לראות אותם. אני פעם ממש הערצתי את קטנטנות היה לי ויש לי הכל עליהם. עד שלתאומות אולסן הייתה כבר יותר פופולריות. ביום שבת,אחריי הצהריים ובפוקס קידס. אז יותר התחלתי להיתעניין בהם. הם עושות את הקליק הזה יותר מקטנטות. וחוץ מזה עונה 5 זה עונה משעממת. אצלי כבר כל ד´ ה ו- ו´ אוהבת יותר את התאומות מקטנטנות. וקטנטנות יותר ירדו בפופולריות שלהם.......

תגובה

מממ.... השחקנים של קטנטנות (נתת דוגמא: קמילה ופליפה) הם אפילו יותר גדולים ממרי קייט ואשלי, קמילה תהיי בת 18 בספטמבר ופליפה בן 20 בינואר. ההערצה של קטנטנות היא לא רק של ילדים בגיל 10, אני אישית מכירה אנשים (23,25) שרואים את הסדרה ומעריצים את השחקנים. אתה יכול להגיד על כל הערצה שהיא טובה או רעה, מה טוב בלהעריץ את התאומות? הן יפות ומוכשרות בעיני כולנו לא?! אז חלק מהאנשים חושבים אותו דבר על שחקני קטנטנות...

tali olsen

New member
עכשיו אני../images/Emo70.gif

-פעם אהבתי את בריטני
עד שגיליתי מה היא שרה -יש לי כשרון לנפילות
-לפעמים אני פוחדת לישון לבד(אז אני יושנת עם
) -אני יכולה לזהות ברגע מי זאת אשלי ומי זאת מרי קיט ומי זאת אשלי, כשהם גדולות
-בקיץ אני יושנת עם שמיכת פוף
-פעם ככשרתי סולו אז במשך כל השיר סתם עשיתי תנועות פה רק כשהגיע הקטע של הסולו שרתי באמת
-אני פוחדת לקרוא ולראות סרטים או ספרים מפחידים, אבל אני אוהבת ספרים על אהבה
-אני ילדה הכי חכמה בכיתה
-אני שונאת
ו
(לפעמים אני טועמת אבל זה גועלי)

לא נראה לי זה שם פצצתי שום כבד

שום נדה אשלי זה פשוט חרוש ומשעממם מרי-קייט זה עדין פצצה שם מקורי ויפה!!!!!!!!!!!!!

Summer Spirit

New member
שם מקורי בתחת שלי!

יש מלא (טוב, לא הרבה כמו אשלי) קוראים להם מרי-קייט וזה לא מעריצות של התאומות. ולדעתי אשלי זה שם יותר יפה, כי הוא קצר, קליט ונורמלי.

למעלה