וידיים ~~וידיים~~וידיים

*Ginny Weasley*

New member
כמה נחמד ../images/Emo6.gif

נכחד....! למה להראות לנו דבר כזה מדכא בתקופה כזאת?!

AM16

New member
לא להכנס לפניקה

כל חודש מוצאים אסטרואיד או כוכב שביט או מא שבא לכם שיתנגש מתישהו בכדור-הארץ ותוך שבועיים מגלים שלמעשה הוא יפספס ברק כמה מיליוני קילומטרים אז לא לדאוג ובכלל אם יהיה חשש שהוא יתנגש אני בטוח שלהרבה מאוד מדינות בעולם יש אפשרות לעשות משהו כדי לשנות את המסלול שלו ועכשיו מספיק עם זה כי זה לא קשור לתאומות!!!

טחח.....אמרו על זה ב"חמש וחצי"

זה עוד 17 שנה!! יש זמן אולי יצליחו לפוצץ אותו עד אז

את חושבת על התאומות

שבזמן הזה את גם תמותי? וגם בריטני וגם אני וגם כל המפורסמים.. לפחות אולי יהיה לךף סיכוי לפגוש אותם בגן עדן...טח

טוב אני רושמת ביומן לא להביא ילדים

לעולם.. תמיד ידעתי שזה עולם אכזרי.. וזה אומר................... שאנחנו נמות בגיל ה20+

ענבר 2002

New member
נראה לך זה היה בצחוק ..

אבל נכוו עכשיו שאני חושבת על זה באמת נפגוש אותם בגן עדן או בגהינום מי יודע ....

gsh10

New member
לפרה שרוטה וענבר וגם יש לי ווידוי

לפרה שרוטה אני בסך הכל הבעתי את דעתי. לענבר איזה חמודה. ועכשיו הוידוי: 1. המאכל שאני הכי שונאת בעולם הוא שוקלד!!!איכס... 2. אני לא יכולה לישון עם אמא שלי לא יושבת לידי 3. אני הופעתי 3 פעמים בערוץ הילדים וב-4 פרסומות. 4. אני אוהבת מאאאאאאאאאאאאאאאוווודדדד את התאומות. 5. אני לא אוהבת קולה. 6. אני אוהבת לרקוד, לשיר ומשחק (דרמה) 7. יש לי אחות גדולה ומעצבנת... וזהו לבינתיים.... להתראות הפעם הבאה

gsh10

New member
למוטי ועוד אחת ששאלו אותי באיזה....

למוטי ועוד אחת ששאלו אותי באיזה פרסומת הופעתי. 2 של חברת החשמל הילדים ששרים "לי יש כלל אני זהיר בחשמל" ובערוץ הילדים בכדור פורח. (של המחנה)

עוד ויידוים עליי../images/Emo13.gif

אוקי אז פתחתי את הסנתר בכיתה א´ כי הייתה לי בובה של דני שובבני וניתקעלתי איכשהוא עם הסנתר בשפיץ של השער שלו חחחחח אכן כן עצוב
אני פוחדת פחד מוות מחיסונים, בחיסון בביצפר לפני שנתיים היו צריכים להרים אותי ובעטתי באחות (אני לא אלימה אבל תבינו אני לא מסוגלת לעבור חיסון)
חחחחחחחחחח דיברתי עם רונה מלחיי אהבה בטלפון אבל זה היה ממש לדקה. וזהו
מואההההה! הא כן ואני חולה על פירות אני מסוגלת רק את זה 24 שעות =)

משהו אחרון..!=)

אני מסיימת כל יום 5 קופסואת של מסטיקים אני מסוגלת ליותר אבל זה לא בריא יותר מידי
תמיד תיראו אותי עם גוש מסטיק חחחח.

ענבר 2002

New member
לנועה והוספתי עוד כמה דברים....

נועה את מאוד מיוחדת אני מזדהה איתך בקשר למסטיקים וגם אני מוסיפה משו: אני מסוגלת לקרוא ספר כלשהו מסדרת הארי פוטר יותר מ-100 פעם. בכיתה ג´ עזרתי לחברה שלי לזיף את התעודה שלה במחשב שלי זה היה לפני מלא זמן. אני מסוגלת לחסל 7 שקיות פופקורן לחימום במיקרוגל .
אני מטורפת על עגבניות וגזר....וזהו!

ל - gsh10 וגם ל- ענברו´ש

ל-gsh10 חחחחח
מה שמך האמיתי
את עומדת להופעיה בעוד פרסומות
סדרי לי משהו...
חחח סתם:) עם יש לך תמונה מאיזה פרסומת שלך תשימי אולי נזהה אותי.=) ולענברו´ש- חחחחחחחחחחחחחחח אני גם חולה על פוקפורן כמוך, חחחחחחח יו, ואני לא אוהבת ירקות
|-:

Alexis14

New member
עדי

נראה לי שאני יודעת מי את. את כזאת בלונדיניתעם שיער מתולתל כזה?

למעלה