עדכונים מהוילה - שבת בערב 1.11

לאון בחדר של האח הגדול...אני בטוחה שהוא מביע

את הפחד שלו...את זה נדע רק בתכנית הבאה...

Orange Sky

New member
היה עכשיו קטע קורע עם יוני וכולם+אנורקיסה?

עם הסיפור הזה של אמת ושקר, ויוסי צועק לו מרחוק "אני אומר נפתח לך התחת" חחחחחחחח היה פשוט קורע ומי שפספס באמת חבל שמעתי עכשיו שוונסה הייתה אנורקסית? מספרת לחגית בשירותים. יכול להיות שלא שמעתי טוב

שתדבר על עצמה כמה שהיא רוצה

אבל שתפסיק לדבר על איתי, מי הוא ומה הוא חושב. זה כבר מתחיל לעצבן ... לא רוצה יופי קדימה

eli7r

New member
מישהו מוכן להביא לפה את הסיפורים שהם מספרים

יענו את המשחק אמת ושקר?

hamshoshit

New member
מי צעק על מי?

מה קורה שם פיספסתי כמה שעות לא הייתי בטלוויזיה מה קרה בין שחר הקוף לשאר דיירי הבית הוא צעק על מישהו? על מי יוסי צעק?

Lomsahne

New member
על מה אתם מדברים...?!!!

שחר לקח חפיסת שוקלד של שפרה,הוא לא בא ואמר לה על זה בכלל אלא זה הגיע אליה דרך אנשים אחרים. הוא לא בא והתנצל והציע לה להחזיר לה את זה ובתקציב תקף את שפרה על כלום {שיבולת שועל אנאערף} אחרי זה כשלאון רצה טרקיז הוא רצה להתקטנן איתו או משהו {לא הבנתי בדיוק את העניין} והיא אמרה לו מה עם החפיסת שוקלד שהוא אפילו לא הציע לה וביקש סליחה על מה שעשה גם אם זה בטעות והוא יוצא עליה ככה? מי הוא בכלל ? עלאק גבר,גבר אמיתי היה בא ומבקש סליחה ומציע לקנות לה בכסף האישי שלו את החפיסה ואני בטוח וגם שפרה אמרה את זה שהיא לא הייתה מסכימה ואומרת לו שזה לא משנה {וזה באמת לא מה ששינה לה}. אם אתם כועסים על שפרה רק שתדעו שגם עינב אמרה שהיא הייתה מתנהגת כמו שפרה.ככה שאם אתם חושבים ששפרה התנהגה בצורה מגעילה אז גם עינב הייתה עושה אותו דבר. אתם פשוט לא ברורים-מתחילים לאהוב מישהו בגלל שהוא "יצא" על שפרה ? שאתם כל כך אוהבים לשנוא ? אני שמח מהחיבור שנוצר בין שפרה לעינב ונראה שאם שתיהן ישארו יתפתח משהו ואני שמח על זה כי כל הזמן הן לא דיברו דוגרי בפנים מה מפריע לכל אחת {למשל שעינב חושבת שמה ששפרה עשתה לנעמה היה מגעיל אבל הבעיה היא שהיא לא יודעת את כל התמונה ואת מה שנעמה עשתה לשפרה לפני זה ואני משער שאם הן ידברו על זה שפרה תספר לעינב מה היה והיא תבין אותה} ואני מניח שאם הן יתקרבו הן יפתחו את זה ואז יהיה הרבה פחות כעס אחת על השניה משני הצדדים. שמחתי גם שעינב באה ואמרה לשפרה שאינה מנסה ללבות את העניין וששחר דיבר עליה,זה אומר שעינב באמת מרגישה שהיא מתקרבת לשפרה אחרת היא לא הייתה טורחת להגיד לשפרה. גם בגלל ששפרה התחילה לעשן הן בפינת עישון הרבה אז זה קרב בינהן.

Lomsahne

New member
שפרה וצבר...

זה היה בתקופה שהקשר בין נעמה ושפרה היה ממש טוב ושפרה לא לכלכה על נעמה ולא כלום. דיברו בחדר של הבנים על שיחה אישית בינהם,נעמה נכנסה לקחת משהו מהארון והם השתתקו בגלל שזה היה משהו אישי. אחרי כמה שעות כששפרה הייתה בשירותים נעמה נכנסה ושאלה את שפרה על מה היא דיברה עם צבר באופן תקיף שפרה אמרה לה שזה אישי ושהיא לא יכולה לספר לה נעמה אמרה לשפרה שמעכשיו היא מחוקה ולא התייחסה אליה מרגע זה ואילך. בנוסף היא העמידה אותה להדחה באותו שבוע ושפרה אכן הועמדה להדחה ושפרה ידעה שנעמה העמידה אותה להדחה.

shy6

New member
אני זוכר את המקרה

ואני כמעט בטוח שהיא לא אמרה "מחוקה". חבל שקשת לא העלו את כל הדוחות היומיים לאתר החדש,היה אפשר לראות את הקטע. אבל בטח מתישהו..

סיפורי אלף בובליל ובובליל לפני השנה ../images/Emo6.gif

אויי נשפכתי...
איזה בנאדם שרוט...

למעלה