עדכונים מהוילה - שבת בערב 1.11

jaycom

New member
למה זה צריך לעניין אותנו מי הכי צריך את הכסף?

ממש לא מעניין לי מה עשו לפני התוכנית ומה יעשו אחרי התוכנית. אם זה ככה שיביאו 15 הומלסים שיעשו תחרות מי יזכה במיליון. מי שצריך לנצח הוא מי שהכי התחבב על הצופים שמצביעים לו..

jaycom

New member
אז שתיהי מלהקת

תביאי לתוכנית רק הומלסים ונזקקים.. בטוח יהיה מעניין..

morPUMA

New member
אני יודעת שלונסה גם לא חסר.. מעבר לזה

אני לא יודעת מי משם באמת ,יושב" טוב. כרגע דעתי השתנה, אני בעד איתי, לא ידוע לי שהוא עם כסף, הבן אדם עובד בקרקס, הוא כזה חמוד וחסר ביטחון, עבתי לצד הנטרלי.

morPUMA

New member
מה?? ../images/Emo2.gif מה זה זה? לא רוצה אף אחד ../images/Emo46.gif

רק עשירים יש שם? אין מישהו דל שמיליון שקל יעשו לו חיים טובים? לא רוצה!

JasPoint

New member
איתי גדל בסביון

הוא גר בת"א. היחידי שם שאפשר היה להגיד שזקוק לכסף זה אשר - אבא לשלושה שעובד בדואר ומרוויח 6,000 דקל בחודש. אבל הוא כבר עף... בכל מקרה אני לא חושב שהקריטריון של למי מגיע לזכות צריך להיות קשור למעמד הכלכלי.

מעכשיו אף אחד לא ילחשש או ידבר בלי מקרופון!

ולא בגלל האח הגדול בגלל שהם הפחד משחר.

morann7

New member
שחר משחק אותה שוב

הוא הלך לאח הגדול וביקש שיחשפו את שמות המלחששים. עכשיו שפרע לאון רנין וצבר הולכים לאכול אותה

Yaki J

New member
הוא צודק ב100 אחוז

כמו ששפרע עשתה מטעמים מ"הפסילות של ההם" כשטענה שההפסד במשימת ונסה כולו על כתפי הבובלילים (בעוד שהיא, צוואר, ונסה, ליאון ושות נפלו מהסוס וליאון נכשל בלשונו כמה וכמה פעמים) הגיע הזמן שהאח יחשוף מי אחראי לקנס בלתי יאומן של 600 ש"ח.

אין חברים ואין רחמים במשחק הזה

כולם שם בשביל לזכות בפרס הגדול. מי שחושב שהוא ימצא לו חברים במשחק, אז הוא טועה בגדול. העיקר זה לנצח. ולעשות הכל למען הניצחון, פשוט כל אחד יעשה כמה שהוא מסוגל. יש כאלה שילכו רחוק יותר ויש כאלה שלא, ויעופו מהר.

למעלה