עדכונים מהוילה - שבת בערב 1.11

lordof the

New member
ממש לא..לדעתי כל אחד היה מתנהג כמוה

זו התחושה שיש לכל אחד מהותיקים, שלהם מגיע להמשיך בתוכנית ולא לאנשים שהגיעו אחרי 60 ימים. אז גם האוייב הכי גדול שלך יכול להפוך לחבר זמני ברגע שמגיע אוייב עוד יותר גדול. ברגע שהחדשים יעופו (או יתאקלמו כמו שצריך), הדברים יחזרו לקדמותם

קפרי

New member
אני הייתי חושבת על עינב כעל אחת דווקא אנושית

שיכול להתעורר בה רגש כלשהו גם אם חמלה ואולי לא להיתפס כי מעריציה לא אוהבים את שיפרה?

MEYTAL 14

New member
אויי נו באמת. עינב חכמה. מתקרבת אליה רק בשביל

סיבות אסטרטגיות בלבד. אולי כדי שלא תודח בשבוע הבא, ואולי מסיבות יותר חכמות. מה שבטוח היא יודעת מה היא עושה.

דינה128

New member
למי עינב תצביע אם לא לשפרה?

אבא שלה בטח לא. איתי - גם לא, למרות שאיתי הצביע נגד עינב אבל היום הם חברים טובים. לאון= גם לא. המשימה בסוויטה קרבה ביניהם. רנין= התחברה אליה בימים האחרונים. צבר = יכול להיות שתצביע לו בגלל שצעק על אבא שלה שפרה= כמעט בטוח כי זו שפרה ונסה =כמעט בטוח בגלל מה שעשתה לאיתי. לכן ההימור שלי : ונסה וצבר או ונסה ושפרה

EMC1

New member
עינב בלתי צפויה. גישה ילדותית וממש לא אסטרטגי

נשארת בתכנית בזכות אבא שלה. עושה שטויות בלי סוף. מתקרבת לרגע שהצופים יתיאשו ממנה סופית. לזכותה יאמר שהיא בחורה טובה ולא נקמנית. חכמה - היא ממש לא. עליה אפשר לומר: אבן שזרק טיפש לבריכה - אלף חכמים יתקשו להוציא. מקווה שתעוף ומהר.

dor244

New member
לא האמת שהיא דיי מעצבנת

אבל התגובות שלך חריפות מדיי אפשר להפגין תרעומת כנגד אדם בכל מיני דרכים מבלי להגזים - כמו האנשים שמעריצים את יגאל עמיר או מחבלים מהחמאס זאת תוכנית ריאליטי ומרבית האנשים משחקים דמות שנקבעה מראש

נועה21

New member
לא נראה לי ששפרע משחקת דמות

לא נראה לי שהיא שיחקה דמות כשהיא נתנה הוראה לא לדבר עם אדם בן 56 ששוכב בדיכאון כדי שישקע עוד יותר בדיכאון. זה סימן שהיא אדם רע. וכל מתמודד שייצא נגדה ויעמיד אותה במקומה יהפוך להיות מתמודד שאני מעריכה.

dor244

New member
לא ראיתי כמוך את כל הסידרה אבל

מאיפה את יודעת שהיא לא משחקת דמות? זאת תוכנית טלוויזיה אין לי מושג בת כמה את אבל יש לעשות הפרדה בין הטלוויזיה למציאות . במיוחד בתוכניות ריאליטי שאנשים מחליפים צבעים באופן קבוע ולפי הנוחיות שלהם זה שאדם רע עושה רע לאדם רע לא הופך את המעשה לטוב (וכמובן שהכל משחק) יכול להיות ששחר בכלל פעיל בארגון לזכויות ניצולי שואה - אבל לתמוך במעשה רע בגלל שהוא נעשה למישהו אותו את לא אוהבת זה על אחת כמה וכמה רע. אם מישהו ירצח את יגאל עמיר בכלא זה עדיין מעשה רע

jaycom

New member
מאיפה אתה יודע שזה שחר?

זה ששפרה אמרה שנכנסה וראתה חרא באסלה? היא בעצמה לא יודעת מי זה.. אבל היה נוח לה להאשים את שחר, כי הוא התחיל לריב איתה עכשיו..

eli7r

New member
מה זה החרטה ברטה הזה

שבסוף ספר החוקים כתןב שהחוקים ניתנים לשינוי?

morPUMA

New member
כנסו שניה, לא הבנתי משהו ../images/Emo2.gif

הבולבולים עשירים או מה? הטבעת של עינב עלתה קרוב ל-15000... היא גם פעם סיפרה שאבא קנה לה ליום הולדת 17 רכב (40000) אני רוצה שיוסי יזכה, אבל האמת, עכשיו שאני חושבת על זה, אני מעדיפה שהכסף ילך למי שאין לו

למעלה