עדכונים מהוילה - שבת בערב 1.11

קמבילי

New member
../images/Emo6.gifשוורצנגר שמדבר נורא מהר ובולע מילים

זה קצת מוריד מהאפקטיביות, דרוש לי זמן עיבוד אחרי כל משפט כדי להשלים את המילים החסרות ולהבין מה הוא אמר. אבל אני נהנית, שפרה בהלם כי היא קולטת שככה מתייחס אליה אדם שראה אותה חודשיים מרחוק והגיע מחומם.

Yaki J

New member
לזכותו יאמר שכבר בערב הראשון הוא הזהיר אותה

הוא שאל אותה "שפרע למה הסתגרת עד עכשיו בחדר ולא באת לשבת איתנו?" שפרע פשוט הביטה עליו ועשתה את פרצוף השפרע (צמצום עיניים, שרבוב שפתיים ולוק של שתיית חלב חמוץ) ואז הוא אמר לה "ומה הסיפור עם כל הקנסות מה אתם ילדים קטנים, לא מסוגלים לשלוט בעצמכם?" ואז יוסי התחיל להגיד לו - תראה לפעמים קמים בבוקר שוכחים, וכל מיני כאלה שפרע פשוט לקחה כוס מים התעלמה והלכה ושחר פשוט אמר "אצלי זה לא יקרה". בתכלס? הוא צודק. לאבד 600 שקל בגללה ובגלל ליאון ולקחת את זה בקלות כאילו זה בסדר? אני הייתי ממר להם את החיים.

jaycom

New member
שפרה קורעת אותי

סבתא יכנה יושבת סורגת ושרה לעצמה את השירים המוזרים שלה... ומדי פעם יוצאת על שחר וזורעת את "פניני החוכמה" שלה. רק חסר לי את לאון לידה מנפנף עם עלה ואת רנין עושה לה פדיקור..

jaycom

New member
היא חזרה לסרוג

כמו יוסי והסיגריות... היא פשוט לא יכולה בלי זה..

eli7r

New member
חחחח כנראה היא מלאך

ולא יכולה לעשות 2 שליחויות בבת אחת

לבריאות

זה פשוט מגעיל כבר כל האובסיסביביות שלכם לשפרה וכל מה שהיא עושה... לא נמאס לכם כבר?

אז תמשיכו לעשות מעצמכם צחוק

כל הפורום רואה עכשיו שזה סתם רק לעשות דווקא על שטויות. אנשים כמוכם לא היו שורדים יום בוילה.

jaycom

New member
חחחח

אנשים כמוכם לא היו שורדים יום בוילה.. שיטטטט איך הרגת אותי עכשיו.. זהו אני הולך לבכות בפינה. לא הייתי שורד יום אחד בוילה? באמת באסה בשבילי.. אגב בא לך לתת לי טיפים מה לעשות? כי התקבלתי לעונה השנייה ועכשיו ערערת לי את כל הביטחון..

eli7r

New member
יו אז אולי אני יכולה להתקבל במקומך?

אמרו לי שאם מישהו יעזוב אני אכנס.... אז אולי .... ואגב אל תבכה...

jaycom

New member
לא מה פתאום

אני מגיע לעונה השנייה מצוייד מסרגה ו-25 קילו בד כנראה זה מה שהאינטילגנטים אוהבים ו"רוכב הכוכבים" יודע מה הוא מדבר כי הוא כבר עבר את התוכנית הזאת ויודע איך לשרוד הרבה זמן.. אז אין מצב את לא נכנסת במקומי.. אבל תצביעי לי בבקשה :)

jaycom

New member
יאללה מתאים../images/Emo13.gif

ביפ ביפ אתה בתפקיד קופרמן הפקות לוקח את כל הכסף? תחמן תחמן

jaycom

New member
עפ"י רוכב הכוכבים אני בוריס

מבחינתו אני לא מסוגל לשרוד בוילה הרבה זמן, כי אמרתי שלא נמאס להתעסק בשטויות של שפרה. אז אני כנראה בוריס :/ באסה בשבילי...

למעלה