עדכונים מהוילה - שבת בערב 1.11

עוד צבוע..על פי מה קבעתי??

אתה כל היום מגן עליה, השמצת את הבובלילים יותר מפעם אחת כל הודעה לגנותה של שפרה, אתה שם ועכשיו אתה בא להתחסד ואומר " אני לא אוהב את שיפרה" לא יודע למה אבל אני חושב שזה ************************ב-ו-ל-ש-י-ט************************

זה שאתה אידיוט אובססיבי זו לא בעיה שלי

אני לא אוהד של שפרה. אם כבר אני אוהד של אינה, ציינתי את זהכבר מתחילת השבוע. ואגבלפני זה הייתי אוהד של בובליל. אבל גםאת זה ציינתי, לא שאובססיבי כמוך מסוגל לקרוא... אז תמשיך לעשות מעצמך צחוק ותוכיח לכולם עד כמה אתה אידיוט אובסיסיבי.

מגיע לשפרה שחר גבר, הוא העמיד אותה במקומה../images/Emo41.gif

וזה לא אלימות למה שהיא תעקוץ אותו בשקט זה לא אלימות זה אותו דבר!

על שפרה היא עקצה אותו וניסתה לעצבן אותו רק ש.

עליו זה לא עבד יש לו כושר דיבור טוב והוא העמיד אותה במקום.

11134

New member
לא סובלת את שפרה ואת ה"משחק מול מצלמה"

שלה. כל הזמן היא מחפשת בזווית את העין את המצלמה, ואז מתחילה בהצגה. לא אוהבת אותה. אולי יש לה שכל, אבל היא כנראה לא מספיק מתוחכמת. לא יכולה לסבול את הזיוף הזה שלה. ממש.

איזה תותח יצא שחר!

הגיע הזמן שמישהו יצא ככה על יכנה הסבתא הסורגת... אגב, אחרי השיחה שהייתה עכשיו בגינה עם שחר שהסביר למה הוא נפגע ויצא עליה ככה, הוא דיבר לרנן והיו שם יוני, עינב ויוסי התחלתי יותר לאהוב אותו, עם כל הגודל שלו הוא סה"כ בן אדם טוב ורגיש...

daphne86

New member
השרק הזה ממש מתחיל לעצבן

מה הוא צועק, מה הם צריכים לדאוג להאכיל טיפוס כמוהו שאוכל 8 ארוחות ביום! ועוד בתקציב כזה נמוך. ממש דחפו דיירים מעצבנים את חגית ניחה לא מראים אבל אינה מטחמטמת רצינית ממש כל שנייה שהמצלמה עליה אני מעבירה ערוץ ושרק הזה פותח תפה שלו מינימום הוא שם חודשיים! יאלה שיירגע החתיכת בהמה ירוקה הזאת. הדיירים החדשים גורמים לי להעריך את הדיירים הותיקים.

כל הכבוד לשחר סוף סוף מישהו עונה לה

הגיע הזמן שמישהו יעמיד במקום את הסבתא יכנה הזאת עלק יושבת וסורגת ומדברת כאילו היא אלוהים. כל הכבוד שחר כנס בה אני והעם איתך אל תוותר לה. סבתא יכנה נמאסתתתתתתתתתתתתתתתתתת הבייתההההההההההההההההההההההההההה

beep beep

New member
שפרה אוכלת את מה שהיא בישלה

שחר מתנהג כמו שוורצנגר ששוגר מהעולם החיצון לחסל חשבונות.... אחת הבעיות הגדולות של המתמודדים היא שזו העונה הראשונה בישראל. אני בטוח שאם הם היו יודעים שמגיעים ארבעה מתמודדים חדשים כעבור חודשיים הם היו מתנהגים אחרת. אני כמעט מרחם על שפרה - היא נשארה מבודדת לחלוטין. צבר מחק אותה מהתיק שלו. אבל אני לא יכול לרחם על בחורה שמתלוננת על אלימות מילולית שעמדהלפני חודשיים וחייכה באכזריות כששי עשה בדיוק אותו דבר לנעמה.

Lady in red2

New member
אז שהיו מפעילים הגיון עוד קודם וצופים באח

הגדול בחו"ל, וככה היו יודעים.

למעלה