עדכונים מהוילה - שבת בערב 1.11

eli7r

New member
שחר מעצבן אותי לאללה

הצורת דיבור (חוץ מאשר לשפרה שבאמת הגיע לה) דוחה אותי

קמבילי

New member
זוכרת איך צורת הדיבור של יוסי דחתה אותנו?

צריך ללמוד מהנסיון ולדלג על מבטא וצורת דיבור ועברית תקינה - כל זה שטויות, מה שחשוב הוא מה שהאדם האומר.

זה חשש לאלימות מה קורה עם השחר הזה!!!

אני מוחה בתוקף...הבנאדם נשאר לו שישה שקלים והוא אפילו לא רשם שוקולד פרה לשיפרה וצבר וליאון שהוא חייב להם.... הוא תקף את שיפרה ואיים עליה... ושיפרה מפוחדת! זה דוחה@

morann7

New member
רגע שניה

איפה היית ששי נבח על נעמה? לפחות לשפרה מגיע שישימו אותה במקום. היא לא מלכת הכיתה והגיע הזמן שיקצצו לה את הזנב.

איפה הייתם כששי צעק על כל העולם יא צבועים

תואר בצבעים כבר אמרנו שיש לכם שי הפעיל אלימות מלולית על נעמה על עינב על יוסי ועוד.. ואף אחד לא קם וקפץ פתאום כל היפי נפש האלה קמים להגן על שפרע שתלך הבייתה כבר הסבתא יכנה הזאת........................ שחר לשלטון עם יוסי.

חח א ני יודע גבר

רק רציתי ךלחזק אותך בהצךלחה לשחר .. המלחמתו נגד סבתא יכנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

morann7

New member
מה גבר? אני בת../images/Emo6.gif

יאללה יש סיבה לחגוג: הגיע מי שישתול את שיפרה.

חח מורני זה מהתרגשות לא שמתי לב שאת בת

:) ד.א. תני קפיצה קטנה לקומונה שלי ושל יוסי המלך

eli7r

New member
תזכרו רק מה שחר אמר בקליפ של עצמו

"כשאני רגוע לא כדאי לעצבן אותי וכשאני עצבני לא כדאי לנסות להרגיע אותי"(משהו כזה אבל זה הרעיון) כשמישהו אומר משהו כזה זה מחיד ואם אחרי זה הוא אומר ששטן יה קטן על ידו אז זה עוד יותר מפחיד ולא לא אכפת לי למה הוא אמר את זה.

כי שי לא יכה בחורה פיזית וכולכם יודעים את זה

אז חלאס...אבל הגורילה הזו מפחידה

mui mui

New member
אתם מעוותים.. נעמה באה לשפרה ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

בטרם התפוצץ כל העניין עם שי.. שפרה דיברה בשקט עם צבר.. ונעמה הייתה בטוחה שזה עליה (אז היה לה קטע שכל מי שמסתודד זה עליה..) מאוחר יותר היא פגשה את שפרה בשירותים וביקשה לדעת על מה דיברו בחדר, שפרה טענה שזו שיחה פרטית והיא לא צריכה לספר והתגובה של נעמה הייתה ואמרה לה שהיא אצלה גמרה.. כי היא סרבה לספר.. שפרה נפגעה ומאז היחסים עם נעמה התדרדרו.. ורק אחר כךך היה את הקטע עם שי.. נעמה התחילה עם שפרה כי הייתה בקטע שכולם מדברים עליה וכל היום פקה פקה עם כל העולם. שכחתם אך הגבתם על ההתנהגות שלה כאן בפורום. אז אל תעוותו כאילו שפרה יצאה על נעמה.. שפרה נפגעה מנעמה.. וכשמישהו אומר לך שהוא יסגור איתך חשבון את לא תשחרר לשון ארוכה ודביקה.. אלא תשמור על עצמך..

ישש שפרע מתייאשתתתתתת

נמאס לה מהגורילה שהוציא אותה מדעתה . והיא הרי לא רגילה שעונים לה. היא חשבה שהיא מלכה יופי שחר מת עליייך אחי תמשיך להיכנס בסבתא יכנהההההההההההההההההההההה

למעלה