אני מוחה בתוקף...הבנאדם נשאר לו שישה שקלים והוא אפילו לא רשם שוקולד פרה לשיפרה וצבר וליאון שהוא חייב להם.... הוא תקף את שיפרה ואיים עליה... ושיפרה מפוחדת! זה דוחה@
תואר בצבעים כבר אמרנו שיש לכם שי הפעיל אלימות מלולית על נעמה על עינב על יוסי ועוד.. ואף אחד לא קם וקפץ פתאום כל היפי נפש האלה קמים להגן על שפרע שתלך הבייתה כבר הסבתא יכנה הזאת........................ שחר לשלטון עם יוסי.
"כשאני רגוע לא כדאי לעצבן אותי וכשאני עצבני לא כדאי לנסות להרגיע אותי"(משהו כזה אבל זה הרעיון) כשמישהו אומר משהו כזה זה מחיד ואם אחרי זה הוא אומר ששטן יה קטן על ידו אז זה עוד יותר מפחיד ולא לא אכפת לי למה הוא אמר את זה.
אתם מעוותים.. נעמה באה לשפרה ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif
בטרם התפוצץ כל העניין עם שי.. שפרה דיברה בשקט עם צבר.. ונעמה הייתה בטוחה שזה עליה (אז היה לה קטע שכל מי שמסתודד זה עליה..) מאוחר יותר היא פגשה את שפרה בשירותים וביקשה לדעת על מה דיברו בחדר, שפרה טענה שזו שיחה פרטית והיא לא צריכה לספר והתגובה של נעמה הייתה ואמרה לה שהיא אצלה גמרה.. כי היא סרבה לספר.. שפרה נפגעה ומאז היחסים עם נעמה התדרדרו.. ורק אחר כךך היה את הקטע עם שי.. נעמה התחילה עם שפרה כי הייתה בקטע שכולם מדברים עליה וכל היום פקה פקה עם כל העולם. שכחתם אך הגבתם על ההתנהגות שלה כאן בפורום. אז אל תעוותו כאילו שפרה יצאה על נעמה.. שפרה נפגעה מנעמה.. וכשמישהו אומר לך שהוא יסגור איתך חשבון את לא תשחרר לשון ארוכה ודביקה.. אלא תשמור על עצמך..
נמאס לה מהגורילה שהוציא אותה מדעתה . והיא הרי לא רגילה שעונים לה. היא חשבה שהיא מלכה יופי שחר מת עליייך אחי תמשיך להיכנס בסבתא יכנהההההההההההההההההההההה