עדכונים מהוילה - שבת בערב 1.11

morann7

New member
אולי תפסיקי לתת ציונים ?

הבנו שאת בעד הסבתא אז תמשיכי לסרוג ושתקי.

מורני אני בכוונה לא עונה לה.....:)

היא לא שווה את זה........... שיתבשלו במיץ שהסבתא יכנה הכינה להם חחחחחחחחחחחחחחחח שיהיה אחללה שבוע לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לי שחר עשה את היום...... שימשיך כך

../images/Emo47.gifשחר לשלטון!!!!!../images/Emo47.gif

אהבתי אך שהוא יצא על שיפרע!!! כל הכבוד שחר!!תמשיך ככה עד שהיא תפרוששש מהתוכנית!!

loli20

New member
כל הכבוד לשחר

הגיע הזמן שמישהו יענה לעקיצות של המעצבנות של שפרה

שיפ מפוחדת מהגורילה אחרי שצעק עליה

הוא לקח לה שוקולדים וכנראה היא הזכירה את זה בתקציב והוא התנפל עליה. שיפ: "כשעינב צועקת עלי זה לא נורא כי היא בגודל שלי אבל כשגבר בגודל שלו בא ותוקף זה אלימות"

הגורילה מתחיל לאים "אני יכול להיות נאצי ושטן"

נראה ששחר התחיל לשחק את התפקיד שלשם זה הוא נכנס.. ליצור פחד כלפיו

droriko

New member
כבוד לא דורשים, כבוד רוכשים

שחר כל כך הולך לעוף שבוע הבא

פלדי1

New member
סיפור השוקולד

הוא הביא בטעות שוקולד של שפרה , עבור רנין ועינב. הוא בכלל לא אכל ממנו. רנין סיפרה הכל לשפרה עוד ביום הקודם והדגישה ששחר לא אשם. ביום התקציב רנין רצתה להחזיר לשפרה את השוקולד מחשבונה היא, לפי הצעת יוסי , שפרה הסכימה לקבל את השוקולד עשהתקציב ישתפר. היציאה על שחר עשתה ממנה שקרנית . הרי רנין סיפרה לה את הסיפור, מה היא מיתממת פתאום? וחוץ מזה ,רנין בכלל התחייבה בפניה להחזיר את החוב!!!

jaycom

New member
שפרה בעוד רגע של צביעות

אומרת לונסה שמה שעשה שחר זה אלימות.. כי כשגבר צועק זה לא לא כמו שבחורה צועקת.. זה ממש אלימות.. המודחת נעמה בתגובה: "איפה היית ששי תקף אותי? אהה נכון, את היית איתו ואמרת לו שמגיע לי.." אויי שפרה מה יהיה..

loli20

New member
שפרה טוענת שזאת אלימות, אבל איפה היא הייתה

ששי תקף בצורה מזעזעת את נעמה איפה .?? זאת לא אלימות מילולית?? יאללה כל יפי הנפש סתמו

rand10

New member
ביטוי של שפרה

שפרה: מה אני צריכה את השוקולד הזה? אם הוא (שחר) היה מבקש הייתי נותנת לו את 2 החפיסות היא לא יודעת באמת עד כמה היא כבר לא צריכה את השוקולד הזה...

eli7r

New member
מה שבטוח התקציב עבר יחסית יפה....

רוב רובו נוהל יפה

morPUMA

New member
פספסתיייייייייי, מה קרה???

למה שחר הקטן מעוצבן? מה קרה עם התקציב???

Ootch

New member
שחר הזה ממש בהמה

בא ועושה הצגות מול המצלמות כדי להשפיל את שפרה "המתנשאת" כביכול, שתכלס לא אמרה לו שום דבר מעליב. נו, בטח כל הטרולים פה חוגגים.

למעלה