עדכונים מהוילה - שבת בערב 1.11

כנסו כולם חשוב!!!!

תאמינו לי השחר הה אחללה גבר. תראו איך הוא מדבר על יוסי " הבן אדם מעשן 40 שנה ואני לא רוצה להיות לידו אם אין לו סיגריות ואני מוכן לתת משלי" אחללה גבר כנס בסבתא יכנה עד שהיא תחליט לפרוש.... עלק שפרע אומרת" כשגבר גדוול מדבר ככה זה אלימות.. מעניין אבל כששי דיבר ככה לנעמה וליוסי ולעינב זאת לא אלימות. שפרע אוכלת את הדייסה שסבתא יכנה בישלה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דינה128

New member
שי לא דיבר ככה. האלימות של שחר רף חדש בתוכנית

אם האלימות הזו היתה כלפי עינב או יוסי מה הייתם אומרים? באלימות אין דבר כזה שכלפי מישהו אחד זה בסדר וכלפי אחר זה לא מקובל. אלימות זו אלימות והאלימות של שחר אסור שתהיה מקובלת. זה לא שי- זה פי אלף יותר גרוע משי.

morann7

New member
אולי לא ראית את התוכנית

שי קם על נעמה וקילל אותה בצעקות לפני זה העיף על לאון דברים

בוני1010

New member
שי אמר עשרים פעם על אנשים שהוא היה הופך עליהם

ולפחות פעם אחת כשרנין ריכלה על איתי ואמרה לשי שאיתי החליט להיות יותר החלטי (נשמע מצחיק, אני יודע) שי אמר :"מספרת לפנים הייתי מביא לו. כל כך חבל לי ששי הודח. כל כך הייתי רוצה עכשיו שיחזירו אותו. נראה לכם ששי ה"גבר-גבר" על נשים ורכיכות היה אומר על שחר שהוא היה מביא לו מספרת לפנים ? או אולי הוא היה ניגש לשחר ומציג את עצמו ביוזמתו האישית כתולי-חתלתולי ?

מה אתם עושים בכלל השוואה בין שחר לשי?!?!!?

שי היה בנאדםם סכסכני,רכלני,אכזרי,צעקני,גועלי,סטני,שוויצררר,בנאדם פשוט איכסס!! מה בגלל ששחר צעק בטון גבוהה זה הופך אותו להיות דומה לשי?? הבנאדם בסך הכל עמד על שלו ולא נתן ששיפרע לעקוץ אותו מול כולם!!!ומול כל מדינת ישראל! אני ההיתי עושה בדיוק אותו דבר עם מישהו היה עוקץ אותי בפני אנשים!! יאווו אני לא כולה לסבולל את השיפרהה הזאת יותררר!!! יש כאן מישהו שמסכים איתי?? שיפרההה הביתה!!!!!!!!!!!!!

juspan

New member
אני מסכימה איתך

אמנם לא בטוחה שראיתי את את כל מה שהיה שם, כי צפיתי בגמר היפה והחנון (אשכרה הדבר הראשון השבוע שהרשיתי לעצמי לראות במקום לבהות בווילה נונסטופ, געגועים לדקסטר
)) ובכל מקרה בהפסקת הפרסומות ראיתי את שחר צועק על שפרה (הוא לא גנב קצת טקסט מעינב "את לא יותר טובה ממני"?). אבל מפה עד להשוואות עם שי? בגלל איזו צעקה מפגרת? כרגע הוא גם כ"כ לא מעניין אותי, ומשום מה השפתות הזה שלו גורם לי לראות בו משהו לא ממש מפחיד
אולי ימים יגידו ואשנה את דעתי, אבל נכון לעכשיו מבחינתי הוא מאוד רחוק משי שהיה לגמרי יצור דוחה. הוא סתם קצת אדיוט... ומה, באמת צבר לא יצא להגנתה? חצי מילה? פורום שלם רוחש גועש וזועק וצבר נאדא? אפס.

אני אסביר לך למה

שי לא התחיל ישר מההתחלה עם צעקות, שחר כן, אם הוא התחיל ישר, אי אפשר לדעת לאן הוא יגיע. ובכלל הוא לא ניראה בן אדם סימפתי

rinatt1

New member
על איזה אלימות אתם מדברים?? הוא הרביץ למישהו?

יאללה כבר.. הנה שיפרה זרקה מילה ואתם מתנפחים... זה אלימות? אלימות זה מכות פיזיות כל עוד לא היו מכות אין אלימות. נקודה! כל מה שהיה גבר שמדבר בטון גבוה לבחורה.. אז מה קרה?? ועוד למי? לשיפרה שלפי דעתי מגיע לה קצת מישהו שידבר אליה ככה.. כי כבר הרבה זמן היא מדברת על אנשים ותמכה בשי ובצבר שהרים את הקול על יוסי.. כן שצבר הרים את הקול על יוסי זה לא אלימות.. למה???? וכמו שכולם כתבו ששי הרים את הקול על נעמה? זה אלימות.. נו בחייכם קצת תחשבו.. מה קרה לכם???? בקיצור שיפרה הזאת עושה ממכם צחוק... ואת קונים את זה. היא אומרת אלימות ואתם הולכים איתה לא הייתה שום אלימות תפסיקו כבר.

klapim

New member
אוי אתה ככ דפוק

שמעת פעם על המושג אלימות מילולית? אני בטוח שלא שמעת אז תשמע עכשיו אפשר להפעיל אלימות מילולית,ולפעמים זה הרבה יותר פוגע מאלימות פיזית

קמבילי

New member
יפה, לכן מה ששפרה עשתה היה אלימות מילולית

אלימות מילולית משובחת במיוחד, כי היא גרמה לשחר להרים את הקול ובסופו של דבר הוא זה שמואשם. עוד טקטיקה מבית המדרש של שי.

חכם חנוכה, אתה שוכח דבר אחד חשוב

שחר יודע שיוסי מעמד למיליון. ומתלקק לו. אומר לו בדיוק את מה שהוא רוצה לשמוע..... מקווה שיוסי לא טיפש...

loli20

New member
עוברת אורח , טיפש או לא טיפש

יוסי לא בדיוק יודע מה שאנחנו יודעים , אין להם ולו מושג איך הם נראים בחוץ , אז הוא לא אמור לדעת !!!

למעלה