אמפי וואהל - 14.07 - אביב גפן והתעויוט

מעכבת

New member
היה מאכזב

וזה כבר נהיה מכוער כל הקטע של להבטיח שירים נדירים סתם, כדי למשוך יותר קהל...

osher002

New member
יאו אז פעם אחת הוא לא נתן הופעה

כול כך טובה אז מה קרה סוף העולם סורי אבל זה מעצבן אותי על איך שאתם כועסים עליו כאילו מה הוא עשה הוא שר שירים שאתם לא שמעתם הרבה זמן בהופעות שלו אני חושבת שהואנתן הופעה מאוד טובה.. למרות שהייתי שם אני לא מבינה למה אתם כול כך כועסים עליו.. הוא הוא לא השתולל וצרח אז זה לא אומר שלא יהיה לו הופעות יותר טובות אני הולכות חודש הבאה לשתי הופעות שלו ואני מקווה שהוא יתן הופעה טובה מואד אחד בבית הכחול ואחד במודעין בחינם:] סליחה אל החפירה..

מעיין51

New member
היה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -פלייליסט

היה כל כך כייף... נהנתי הייתי שורה חמישית עם עוד 3 אהבלות.. אבל אז עברתי לשורה שלישית.. הייתי בדיוק מול אביב
המלחמה הבאה אמש מחר השיר שלנו בואי אלי עצוב בלעדייך המכתב- לא בוצע שנינו שווים גן החטאים!!!!!!!!!!!!1 הרואין!!!!!!! זה רק הלב שכואב לך עונות [שנולד אני קראתי לו אביב- או דילן!] :D הכל מתפוררר!!!!!!!!!!! לילות לבנים מקסיקו בשבילך- במקום זה היה אולי אהבנו כשאתה כאן שחור לבן יומן מסע [זה השיר הראשון שהוא שר לבן שלו] גשם כבד עומד ליפול מליארד טועים הכי קרוב לבד -לא בוצע סוף העולם שומקום!! הדרן: אור הירח [תהיו חופשיים תהיו חופשיים תהיו חופשיים ושימו זין גדול על העולם הזה] שיר תקווה אין שמחים בלילה [כל ההופעה חיכיתי לעכשיו מעונן, ולא היה] לסיכום: היה מעולה

מעיין51

New member
לא מבינה אתכם..

טוב אני לא הייתי בתקופה שלכם.. כנראה שאני לא יודעת מה זאת "הופעה טובה" ע"פ הקטגוריות שלכם.. אני רק יודעת שההופעה הזאת, הייתה מעולה ... ואני באמת לא מבינה אתכם...

R h o n e

New member
ההופעה באמפי וואהל שהעלתי נמחקה,מי שרוצה את

ההופעה שיפנה אליי בפרטי כי זה לא חוקי...

אני רוצה אם אתה יכול?

האייסי שלי זה : 251648570 ההופעה הייתה ממש טובה במיוחד בואי אלי שומוקום וסוף העולם היינו ממש מקדימה וזה היה ממש כייף=] קצת איכזב עם הסיום של אין שמחים בלילה וזה שלא היה אלימות ושירים נדירים כמו שהוא הבטיח סף הכל היה מעולה :)

R h o n e

New member
את אילנה לא נראה לי שהוא שר מ 1998...

לא נראה לי שהוא עוד ישיר שיר אהבה אל אהובתו הקודמת.

היה אמור להיות גם

הכי קרוב לבד צלקות אילנה ממנטו מורי 2 אלימות ועוד מלא.. לפי הפלייליסט.. הוא הוריד הרבה שירים

2shahar

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo7.gif

למה לעזזל הוא הוריד את הכי קרוב לבד?! בלאאאאט

Miss Triple H

New member
וואוו מעולה

אני יודעת שאני לא כותבת פה הרבה אבל הייתי בהופעה, השיגו לי כרטיסים שניה לפני (ועוד חינם!) והיה פשוט מדהים מדהים שהגעתי לא ידעתי שזאת ההופעה לדיסק אבל איך שהוא אמר את זה כבר ידעתי שתהיה הופעה מעולה! הוא גם שר שירים שהוא בדרך כלל לא כל כך שר.. וואו ביצועים מעולים..גן החטאים, הכל מתפורר, גשם כבד, הרואין.. ועוד המון המון.. ביצוע מושלם לסוף העולם! וממש אהבתי את החלקים (בלט בעיקר באור הירח) שרק הקהל שר.. רק מבחינתי בלטו בהעדרותם: זוהרים, הכי קרוב לבד, עכשיו מעונן, התאבדות, שיר עצוב ובטח עוד כמה שאני לא חושבת עליהם כרגע.. בקיצור הופעה מדהימה

R h o n e

New member
קצת סטטיסטיקות

מספר השירים מכל מקום: 5 שירים מאור הירח 5 שירים מלילות לבנים 3 שירים גנוזים 2 שירים מעכשיו מעונן 2 שירים משומקום 2 שירים מהמכתב 2 שירים מירח מלא 2 שירים מיומן מסע 2 שירים מעם הזמן 1 שירים מחלולים 1 שירים מממנטו מורי 0 שירים מהשלישי

למעלה