אה, כן. לא משהו באמת.
B Black Jane New member 10/8/07 #36 אני אוהבת אותה בכללי, אך זה פשוט היה בהחלט פרק לא מוצלח שלה. אבל נו, לא ניקשרתי עדיין או משהו, אז זה בסדר
אני אוהבת אותה בכללי, אך זה פשוט היה בהחלט פרק לא מוצלח שלה. אבל נו, לא ניקשרתי עדיין או משהו, אז זה בסדר
F funky Doll New member 10/8/07 #62 איזה שמחה היא יאלה חחחה התנועה שלה מראה כאילו היא באמת נופלת וזה לא היה צריך להראות לעין
B balle New member 10/8/07 #86 איזו ילדה מעצבנת../images/Emo15.gif כן, ילדה. הגיע לה לעוף כי א. היא בחיים לא תהיה הטופ מודל הבאה, ב. כי עם החיוך הזה בא לי להעיף לה סטירה וג. היא מ מ ש מכוערת שיא הילדת כאפות
איזו ילדה מעצבנת../images/Emo15.gif כן, ילדה. הגיע לה לעוף כי א. היא בחיים לא תהיה הטופ מודל הבאה, ב. כי עם החיוך הזה בא לי להעיף לה סטירה וג. היא מ מ ש מכוערת שיא הילדת כאפות
א אפרת306970847 New member 10/8/07 #17 Snowblack../images/Emo70.gif תמונה מדהימה. ללא ספק,היא הוכיחה שהיא מדהימה.
Y Yann Tiersen New member 10/8/07 #79 יפיפה! היא ממש פוטוגנית.. כלומר, אני רואה אותה בשיפוט, והיא לא נראית לי כל כך יפה, ואז פתאום מראים את התמונה שלה והיא מדהימה. יש לה גם גישה טובה
יפיפה! היא ממש פוטוגנית.. כלומר, אני רואה אותה בשיפוט, והיא לא נראית לי כל כך יפה, ואז פתאום מראים את התמונה שלה והיא מדהימה. יש לה גם גישה טובה
B balle New member 10/8/07 #87 תמונה מדהימה../images/Emo15.gif ההחזקת גוף עם התפוח מהממת! חבל האמת היא שזה נראה כאילו יש לה יד אחת... :/
תמונה מדהימה../images/Emo15.gif ההחזקת גוף עם התפוח מהממת! חבל האמת היא שזה נראה כאילו יש לה יד אחת... :/