עידכונים צהריים/ערב - יום 42 , 12.10

א ו ר3

New member
סבבה

התכוונתי שהדיונים פה על שפרה ומה היא עושה בכל שניה מהיום הם אובססיבים ומגוחכים ואם זה בתחת שלך, אז אין לי בעיה עם זה, תהנה. ואם אתה קורא לי אובססיבית גם אין לי בעיה עם זה, פעם בכמה ימים אני נכנסת לכאן ומגיבה משהו על שפרה, אם זה אובססיביות מבחינתך אז יש לנו נקודת ראייה קצת שונה הייתי אומרת ...

עדכון ש''צ למעוניינים...

רנין אתמול בלילה דיברה עם שיפרה בשירותים...אמרה לה שצבר אמר לה שהוא EMOTIONALLY INVOLVED הכוונה, הוא מעורב רגשית בשיפרה אך לא רוצה לעשות שום סצנה או הבעת רגש כלפיה מול המצלמות ושיפרה כלכך שמחה ואמרה שהיא כלכך הכניסה לראש שלה שאין סיכוי שהוא נמשך אליה שהיא ממש מופתעת ומאושרת... חחח נראה איך זה יתפתח...למרות שלדעתי לא יצא הרבה מהסיפור בתכנית ...הם סגורים מדי... נראה....

sky2222

New member
נקווה ששי ייענש היום על ידי ההפקה.

ובזה הסתיים מסע הבריונות שלו.כך לפחות ההפקה תעשה את שלה ותצא נאמנה עם הצופים הרבים שמבזבזים ימים שלמים על חבורת המשעממים האלו. אחריו בתור יבואו שפרה וצבר ,למרות שאני מעדיף שרנין זאת שעובדת על כולם תלך כי נמאס מהצביעות ומזה שהיא מנסה להיות נחמדה עם כולם בנוכלות מושלמת,ויוזמת שיחות כדי להוריד מעצמה את האש,עושה את זה יפה נראה לי שעל הקהל בבית זה עובד יופי כי בינתיים רוב רובכם לא עליתם על זה.

TLV GUY2

New member
עדכון ש"צ מעודכן יותר

צבר אפילו לא מסתכל על שפרה מרוב שנאה... לא מדבר איתה, לא עונה לה אפילו כשהיא מדברת איתו והיא פגועה כל כך. עוד שנייה פורצת בבכי. ממש מגעיל מצדו, אני גם מאמין שיש סיכוי טוב שהוא הצביע נגדה.

ShukyD

New member
מי שהולך לישון עם כלבים

לא יתפלא כשהוא קם עם פרעושים

TLV GUY2

New member
שפרה לקחה צעד אחורה בכל הקטע של התככנות

צבר מושפע עכשיו משי והופך לגרוע ממנו... מפריע לו ששפרה מסכימה להתפייס ולא לריב ולרקום מזימות כל היום.

ShukyD

New member
כל הכבוד לשיפרה שאולי תפסה את השפיות

רגע לפני שצבר לקח אותה ממנה אולי הגיע הזמן לעמוד על שלה ולמצוא את ההגדרה העצמית שהיא חיפשה

tg151

Well-known member
היא משתגעת

היא אמרה שהיא אמורה לקבל מחזור

shy6

New member
אם ההפקה זורקת הערב את שי

היא תצא גדולה. גם תזרוק מישהו שעבר על כמעט כל חוק אפשרי. גם תזרוק מישהו שאיים שיפרק את כל הבית אם המנחה של התוכנית ידבר לא יפה. אם תחזיר את האמניות שלה. גם תיצור באזז מטורף. חוץ מזה,מכניסים בקורב 3 דיירים חדשים.בטוח יש תחליף(חיובי) לשי.

droriko

New member
אסור לה לזרוק אותו

אבל אני אשמח אם היא תעמיד אותו להדחה

Ping Poong

New member
אין הדחה היום !!!!!!!

הורידו את כל הפרומואים של ההדחה. באתר קשת אין כלום ורשום: "הערב עתידים הדיירים לקבל מאסי ומארז את שמות המועמדים להדחה". ההדחה כנראה יום שלישי בסוף.

יNOT

New member
../images/Emo4.gif כנראה רצו להימנע מלשים "לקט" בשלישי

בכל זאת רוב השידור המרכזי הינו לקט גם
, ואוליי אין להם יותר מדיי ממה ללקט בשביל ליצור משדר לשלישי.
אני משער שרוב השידור היום יהיה סקירה קצרה של קורות החג, קצת דיבורים על ההדחות, בנג'י (
זה היה ד"א בעוד "אח גדול" בחו"ל , או שלזה אפשר לקרוא מקוריות ישראלית? ) ובסוף קבלת רשימת המועמדים להדחה.

נועה21

New member
אם אין הדחה היום אז האח הגדול=השרדות

כמה שהם מנסים כל הזמן לרדת על השרדות יוצא שהם השרדות בעצמם. מזכיר את כל הפרומואים השקריים של השרדות שעיוותו את מה שבאמת יקרה בפרק בכדי לסחוט רייטינג. אני מאוד מקווה שזה לא נכון

למה הם לא מתכוננים לשידור?

מוזר שעד לרגע זה הם לא התלבשו, שלא לדבר על איפור. בדרך כלל הם מתחילים להתיפייף שעות לפני תחילת השידור.

למעלה