עידכונים צהריים/ערב - יום 42 , 12.10

וואי שפרה הזאת מסריחה

זה התחיל באוכל הבלתי מזוהה והלא מגרה בעליל שהיא מכינה (וגם מה ששלחו לה) זה המשיך בגועל ששמעתי שהיא סיפרה על הנודים שלה, ומקודם אומרת ללאון "וואי סורי עשיתי גרעפס של סרדינים" ועכשיו לשמוע שהיא זורקת שאריות של אוכל לתוך האסלה, WTF??? לאן הגענו??? והכי גרוע שזה נראה לה הכי נורמלי לעשות את זה! כנראה שאמא של לאון גם רגילה לדבר הזה (טוב הרוסים לא בדיוק ידועים כמודל להיגיינה), ואיתי הסתום צוחק כמו דפר ואומר שהוא לא עושה את זה אבל אם שפרה אומרת אז סבבה...(בבוקר הוא היה בלתי נסבל עם הנשימות הכבדות שלו בעת הכנת החליל המהמם שלו) ועינב פשוט מלכה! אין עליה אומרת ה-כ-ל בפנים ולא שומרת כלום בבטן!
 
כמו שמזרחיסטים לא ידועים כמודל ל...

השכלה, קריירה ומצליחנות, תרבות דיון, נימוסים, דרך ארץ, איפוק, מודרניות ועוד ועוד
 

א ו ר3

New member
כאילו שאתם לא ככה בבית ...

אוכלים אוכל שניראה לאחרים מוזר, תוקעים נודים, עושים גרעפסים ותוהים בקול איזה טעם יש להם ... מחטטים באף ושאר מנהגים אנושיים כאלו ואחרים ... וסליחה, מה זה המשפט הגזעני הזה "רוסים הם לא בדיוק ידועים כמודל להגיינה" כן? נכנסת לכל בית של רוסי בארץ ובדקת כמה הרצפה שלו מלוכלכת או כמה פעמים הוא מתקלח ביום ? (ואני לא רוסייה... ) כן , עינב לא שומרת כלום בבטן ולכן מכריזה כל 2 דקות שיש לה קקי. אבל זה בסדר, נכון ?
 

א ו ר3

New member
כמובן, נסיכה צריכה לשמור על הרמה שלה

ולא לתקוע איזה גרעפס חס וחלילה....
 

קפרי

New member
ואותי תקפו כשאמרתי שאני מכירה מקרוב את תרבות

הטריפוליטאים, ותגובות מגעילות כאלה על אשכנזים וספרדים מביאים אותי לכתוב כי אני הכי יודעת למה? אמא שלי טריפוליטאית, אבא שלי אשכנזי (צ'כי), אצל אמא שלי חוגגים קומונות וחלקם הגדול ברברים (צר לי ואני אוהבת את רובם אבל ברברים, מזכירים את הבובלילים) חוץ ממאכלים טובים אין כלום להעריך בייחוד את הזקנים בעדה כי לא מדברים ולא מנומסים ולא כלום, ואצל אבא שלי-נכון שהאוכל חיוור וצריך להרים טלפון על כל ביקור אבל התרבות שם, התרבות והאהבה אמיתית, הדיבור ברמה ותודה לאל שהילדים שלי כמוהם, ראיתים איזה פלצן יוסי? איך השתולל בטרוף? חייבים להעיף את הפלצן הזה, הוא דפוק יותר מהבת שלו. אחות של חמותי ז"ל מתנהגת בול כמוהו ורק מלראות אותה צוחקים ופוחדים להיות כמוה, מנשקת את הבעל של גיסתי לשלום ולידי מוציאה אצבע משולשת כשהוא מסתובב, כמו עינב, והיא בת 70 אולי ואגב למי שהתלהב מיוסי היא יודעת לפניו לפי השמש מה השעה זה ידע שכל זקני טריפולי למדו. הנה הוצאתי את זה ואני כאן בשם כינויי-סליחה אמא אוהבת אותך! אותך כאמא.
 
איכס תגובה מגעילה

"טוב הרוסים לא בדיוק ידועים כמודל להיגיינה" מה זה צריך להיות? מתי כבר נגיע למצב שאנשים יתביישו לכתוב הודעות גזעניות ככה בפורומים שחור על גבי לבן? ודבר שני, עינב כל הזמן אומרת שיש לה קקי וזה לא פחות וולגרי, אבל עינב תמיד תשאר מלכה.
 

GK_FF

New member
תגידו הם כבר שיחקו אמת או חובה מתישהו?

אין קליפ לזה?
 

יNOT

New member
הם שיחקו לפחות פעם אחת

והם שיחקו את זה כמו ילדים מפגרים
, או כמו אנשים שלא ממש מחזיקים אלכוהול ביד.
זה היה בבריכה בתקופה שעוד ערן וקרן גם היו, אחרים אני לאר זוכר.
 

rosedal

New member
רנין מצהירה שהיא עבריינית תנועה וחנייה

לדבריה - היא אפילו לא מסתכלת איפה היא חונה, היא פשוט חונה. ומהירות זה בכלל לא מעניין אותה, לדבריה היא מקבלת מספר דוחות בשבוע. בושה!!!!
 
למעלה