עידכונים צהריים/ערב - יום 42 , 12.10

Prime Time

New member
ומה עם אנשים אחרים? ../images/Emo4.gif

יש משפחות על הכביש, שלא לדבר על ילדים קטנים. מה הם אשמים בהתנהגות שלה? שלא נזכיר בכלל חוסר אחריות. לא אכפת לי שתיקח את החיים של עצמה, לפחות שלא תסכן אנשים אחרים. עצוב מאוד שהיא לא רואה איפה היא חונה. היא בטח מהחיות האלה שחונים בחניות כחולות או באדום לבן וחוסמים את כל הכביש. שונאת עברייני תנועה וזה בטח לא מוסיף לה נקודות בתכנית, ובטח שלא בחיים אחרי. זאת פשוט בושה לתת לדברים כאלה לעלות על הכביש.

ShukyD

New member
היא לא היחידה שעושה את זה

ויש אנשים הרבה יותר מסוכנים שעושים דברים הרבה יותר גרועים מלנסוע קצת יותר מהר או לחנות על מדרכות. זה לא שהמצב בכבישים מושלם שאפשר להתלונן על מישהי שעושה מה שכולם עושים <רק מי שיודע לעשות את זה לא מקבל יותר מדי דוחות>

Prime Time

New member
אני בטוחה שהיא לא מסתפקת בזה...

זה מתחיל במהירות, שאגב אין הרבה דברים יותר מסוכנים ממנה אולי נהיגה תחת השפעה, ואני לא בטוחה שזה נגמר בה. בפעם הבאה היא בטח תגיד לעצמה- אני לא מסתכלת על הרמזור, איזה צבע שיש אני עוברת... אתה לא מכיר את הנהג הישראלי? זה שהכל מותר לו..הרי אבא שלו מנכ"ל מע"צ אני לא מבינה מה כל כך קשה לשמור על כמה חוקים מסכנים...הרי אתם לא לבד על הכביש. אז שוב, אם יקרה משהו, מה אנשים אחרים אשמים? אז תאחרו קצת, מה עוד יקרה? פה אני חייבת לתקוע איזה קלישאה אז סבא שלי ז"ל אמר שעדיף לאחר ב5 דקות מאשר לא להגיע בכלל. נכון שאני לא צדיקה ונכון שאני נלחמת עם כל $@%@ שחותך אותי ברמזור אחרי פקק של חצי שעה ונכון שפעם פוצצו לי חלון ברמזור...(לפחות הנחמה היא שתפרו אותו) אבל לפחות אני לא מסכנת חיים... חפרתי ואולי קצת הטפתי, עמכם הסליחה.

rosedal

New member
אז גם אתה עבריין? שחונה בחנייה של נכים??

ומרביץ מהירויות כאילו אתה באוטוסטראדות של גרמנייה? מה עם זמן תגובה ? חשבת על זה? חבל שאני מגיב בכלל למה שכתבת!

ShukyD

New member
אני לא עבריין.. ואני לא חונה בחניות של נכים

אבל כן יוצא לי לנסוע מהר במקומות שיש אפשרות ואין סכנה וסבבה אני יודע שמבחינתך אין מקומות שבהם אין סכנה.. אבל בכל זאת. ובאמת חבל, תשתדל מעכשיו לא להגיב.

rosedal

New member
חס ושלום שלא יקרה

אבל לצערי אנשים כמוך מבינים רק אחרי קורה להם משהו. ואתה יודע טיפשים לא לומדים מטעויות וחכמים אלה הלומדים מטעויות של אחרים.

א ו ר3

New member
וואי ראיתם מה שפרה עשתה?!

היא ישבה! חוצפה! היא פשוט התיישבה על הכיסא! מה היא חושבת לעצמה?! OMG!!! הבחורה הזו פשוט מגעילהההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!1111111111 ועוד ראיתם מה זה? בבוקר היא עשתה פיפי בשירותים! בשירותים!!!! טוב, איכס, ממש בא לי להקיא מהבחורה הזאת!

חחחחחחח גדוללל

תגידו איך יש הדחה אם לא אמרו לאף אחד עדיין לארוז הם אמורים לארוז במהלך התוכנית?..

droriko

New member
תמיד יבוא החכמולוג המעצבן הזה

שיעלב במקום מושא הערצתו מהוילה ויגיד "אוף למה אתם נטפלים אליה אבל?" כאילו שאותה מושא הערצה היא כל כך מושלמת שאם מישהו בפורום יורד עלהו אז זה סתם כי הוא נטפל אליה וזה לא שיש לו באמת דעה.

א ו ר3

New member
שפרה רחוקה מלהיות מושלמת

אבל כן, היא הפייבורטית שלי, וכן אני חושבת שההתעסקות פה בפורום בשפרה היא כבר אובססיבית ומגוחכת ולכן כתבתי את ההודעה הזו . וdorlko היקר, אם לא בא לך לקרוא תהודעות שלי פשוט תדלג, יש מספיק.

droriko

New member
אגב שמתי לב למשהו

אף פעם לא ראיתי אותך לוקחת חלק בדיון רציני על התוכנית כל ההודעות שלך בפורום הן הילולה/הגנה לשיפרה קחי זאת לתשומת ליבך

א ו ר3

New member
......

הסיבה שאני לא מגיבה פה לדיונים הרציניים על התוכנית הם כי פשוט אין לי כוח לקרוא תהודעות הארוכות והמייגעות וההתעסקות באותם נושאים שטחונים כבר 23434 פעמים , חוצמיזה שאני לא ממש עוקבת אחרי מה שקורה בערוץ 20 כמו שאחרים עוקבים כאן באדיקות . ושוב, אני לא משוחדת, אני פשוט אוהבת את שיפרה... ואם היא לדעתי הדבר הכי מעניין בתוכנית אז אני אכתוב רק עליה. ובכלל , מה אתה בא להגיד בהודעה הזו? התלמיד לא משתתף בשיעורים? כי לרגע זה נשמע שאתה מנסה לחנך אותי או משו.

droriko

New member
אובססיבית בתחת שלי

אנחנו מגיבים כאן על עוד דברים חוץ משפרה את יודעת, זה לא שאנחנו נכנסים לפורום רק כדי להכניס לשיפרה. אם כבר מישהי כאן אובססיבית זו את , שכל פעם שאת נכנסת בפורום את מתעסקת רק בה.

למעלה