עידכונים צהריים/ערב - יום 42 , 12.10

לאאא לאון לא יעוף../images/Emo10.gif

לאון ישאר ויוסי לא יעיף אותו. לאון הלך לדבר עם עינב בסוף וחוץ מיזה שיוסי חכם ולא יעיף את ההכי פחות מזיק, ודבר אחרון, יוסי אמר אחרי הקטע עם הבריכה ואחרי שהעניינים נרגעו שהוא סתם יצא על לאון.

u r a n i a

New member
גם לדעתי זה לא לאון

וגם אם הוא יועמד להדחה, אין שום סיכוי בעולם שהוא יצא כל עוד זה תלוי בקהל בבית

tg151

Well-known member
איפה זה כתוב באתר וגם אולי בעצם שי וצבר...

הצביעו לשפרה וזאת ההפתעה, כי הם נחשבו לחברים טובים שלה עד כמה שאני יודע אבל ראיתי שצבר כעס עלייה שהיא דיברה עם עינב וכו' לא יודע אני מאד מקווה שאני טועה וששפרה לא תועמד להדחה היום והאמת שאני לא רוצה לראות בהדחה היום את רנין ואת צבר הם בסה"כ אנשים טובים.

מיקאלה1

New member
יש לי הרגשה שההפתעה היא ששי ואיתי

אולי מפילים את צבר ושיפרה, או כמו שנראה לעיין שאיתי ושי יהיו על הגריל אני סקרנית מאוד מאוד. ואולי צבר נגד שיפרה הוא מתרחק ממנה בימים האחרונים אולי הוא חושב שהיא מפריעה לו? השערות בלבד.

SmallMoney

New member
כשהיא באמצע הקריזה, כולה בשוונג:

"לך תביא לי כוס מים"
קורעת.

עינב ואפרת אברמוב

אני מת לראות כבר את עינב אצל אפרת אברמוב באחות הקטנה לאחר שתודח. אני בטוח שהיא תתן שם מופע של "להקליט ולשמור לנצח".

ShukyD

New member
אז היא לא יודעת להוציא את זה בדרכים אחרות

סבבה היא עצבנית - היא צועקת זה שצבר החליט ללכת ולהעדיף שזו תהיה הצגה בשביל כולם, במקום ללבן עניינים אחד על אחד <או שניים על שניים> כמו שצריך, זה עניין שלו זה ששיפרה הלכה אחריו באמירה ש"אני איתו", מוריד אותה לרמה כזאת קטנה אין לה דעה משל עצמה, אין לה את היכולת לחשוב ולהחליט דברים בלי שיגידו לה מסביב לדעתי שניהם גם צבר וגם שיפרה יצאו כאלה קטנים ויצאו פי אלף גרועים מהצעקות וה"ברבריות" של עינב אין להם כבוד לאנשים אחרים, שילמדו שעניינים סוגרים בשיחות אחד על אחד ולא ליד כולם, זה לא הצגה ולא צריך לערב פה את כל השאר. עינב צודקת במאה אחוז ואולי הדרך שבה היא אומרת את זה לא הכי נעימה לאוזן אבל זה מה יש וזה לא עושה אותה פחות צודקת

איך אפשר להצדיק התנהגות כזאת????

shukyd יקר, לדעתי אין שום סיבה אשר מצדיקה התנהגות כל כך לא מכובדת כמו של עינב, גם במידה והיא צודקת כמו שאתה חושב זה בהחלט לא סיבה מספיק טובה לצעוק ולצרוח ללא רסן. עינב בעצמה עשתה לא מעט טעויות ואף לא אחד מבני הבית פנה אליה וצעק או צרח עליה כפי שהיא נוהגת לעשות. לגבי הסיטואציה שהייתה בחדר האח הגדול אתה תופס צד אחד ולא רואה דברים באופן אובייקטיבי עינב ואשר פעלו באופן מאוד לא מוסרי וגם נוגד את חוקי האח הגדול ונשים בצד את העובדה שעינב עוד משקרת בחדר במצח נחושה וטעונת שלא עשתה את מה שמיוחס לה, כאשר ברור שהיה תיאום בינה לבין אשר, בנוסף אשר שיחק אותה "חבר" טוב של צבר ואף טרח להגדיש לו את הברכה לחג. אני יכולה להבין את צבר מדוע הוא לא רצה לנהל שיחה בחדר האח הגדול וביקש ללבן את הדברים בתוך הבית, ולגבי שפרה אם היא בחרה ללכת עם צבר זאת זכותה ולא ברור לי מה לא בסדר עם זה??? לעינב מותר לעשות כל מה שהיא רוצה מבלי להתחשב באף אחד ומצד שני כל צעד ושעל של שפרה זה פוגע, מעליב ומכאיב זה ממש אבסורד.

shlomitgueta

New member
אם יגיע קהל ויצעק מעבר לחומה

"תיזהרו משי הוא מניפולטיבי" לפני ההצבעה אולי אז משהו היה קורה

sarit115

New member
הכי מצחיק ששי חושב

שהוא עדיין בבית כי הקהל אוהב אותו...חושב שהוא מתנהל יפה כי כל הזמן אומר "לא רוצה להגיד שמות. יש אנשים בחוץ שרואים אותי" או "לאון אל תגיד לי טולי חטלטולי. יש אנשים בחוץ שלא יבינו את זה." ממש חושב שאנו סתומים ומתים עליו...איזה דיביל!!! ודיביל גדול!!!!

למעלה