עידכונים צהריים/ערב - יום 42 , 12.10

DanaBaudelaire

New member
קצת עדכונים

* צבר וונסה בשחייה המסורתית עם כל הצחוקים והדיבורים, עד שצבר נקרא לחדר האח הגדול. * איתי ועינב מבשלים. * יוסי הלך לישון. * שפרה ולאון מדברים, ושפרה אומרת: "אני חוטפת כאן כאפות לא כל יום, כל שעה. אני אצא מכאן ישר למעון לנשים מוכות" זה כמובן נאמר בצחוק. ביום של הבאנג'י, היא אמרה: "הייתי רוצה להתרסק, חבל שלא התרסקתי" ולאון שאל אותה, "מה, אתה רוצה למות?", ואז היא אמרה: "לא, רק להתרסק למלא חתיכות". מישהו מוכן להסביר לי מה פירוש הדבר??

לא צומי

לדעתי זו סתם מטאפורה. ככה היא מרגישה עכשיו פשוט. ומישהו מוכן להסביר לי על מה צבר כועס על שפרה?? אין לי זמן כמעט לצפות בלייב

shlomitgueta

New member
שפרה ולאון בשיחה על שי

לאון מספר לשיפרה על השיחה עם שי ונראה לי לפי הטון שלו שהוא ממש לא נופל הפעם בפח של שי או שהוא פשוט ממש פגוע ממנו עדיין

קאראט

New member
שוב, לאון הולך שבי אחרי שי

בשיחה שלו עם שפרה (כרגע), הוא מדווח לה על השיחה שהיתה לו עם שי אתמול בלילה. הוא מגלה לה שבאמת הוא (לאון) לא היה בסדר כלפי שי, שהוא התנהג כלפיו בדבקות ושהוא (לאון) מצדיק את יחסו העוין (של שי) כלפיו והשתכנע שזה מגיע לו. לאון כל כך תמים. חשבתי שהוא משחק אותה תמים. הסתבר שהוא באמת תמים. פשוט ילדון שזקוק לחיזוקים ולליטופים. שי הצליח לערער את בטחונו של לאון
שפרה הקשיבה לו ונתנה לו טיפים מתאימים בעקבות כוח השכנוע של שי כלפיו וביקשה אותו להישאר כפי שהוא ולא אחרת. כאן שפרה יצאה גדולה, אמיתית כלפי לאון והעלתה אצלי נקודות זכות. באותה הזדמנות, שניהם התוודו שהבית הזה לא עושה להם טוב, שנראה להם שכשיצאו מהבית, יצטרכו טיפול פסיכיאטרי (מילים אלו נאמרו מפי שפרה בהלצה ולי נראה שהצדק איתה בענין זה.).

droriko

New member
מה שמעניין הוא

האם כשהוא אומר "לא הייתי בסדר עם שי" הוא מתכוון גם לזה שהוא הצביע נגדו אתמול? את זה נראה הערב ......

קאראט

New member
מעניייייייייייייין ביותר

אם לאון יצביע נגד שי - אדע שהוא השחקן שבשחקנים. ואם אכן יהיה כך, אומר ללאון: שאפו. כרגע יש לי אמפטיה כלפיו, הוא הצעיר שבחבורה ושי, בשטיפת מוח שלו כלפיו, הצליח לשכנע אותו שהוא לא בסדר.

אור2221

New member
אלו שני דברים לא קשורים בכלל

בלי קשר לבית ולנסיבות, שי צודק - כי לאון עבר את הגבול כלפיו, אם הם היו שני חברים בחוץ, הייתי מבינה מאוד את הכעס של שי (וגם ליאון מבין). הוא לא חייב לקנות את כל הבולשיט שלו, ולא נראה לי שהוא קנה אותו (בקשר לזה שהוא מוציא אותו הרע), אבל לגבי העניין הנקודתי שהיה בינהם, התולי חתלתולי והנשיכה בירך - שי צודק וליאון טועה.

מיקאלה1

New member
לי נראה לגבי שי שהוא סחף את ליאון שבוע

ימים כדי להתעצבן עליו להראות שלאון שהוא אהוב הבית מעצבן. אצל שי הכל מהלכים מתוכננים. הוא מחפש נקודות חולשה אצל כל אחד. הוא ראה שבעצם הוא לבד, והתחיל לבחוש בקלחת. הוא המגן על כולם. אפשר לחשוב שהוא חסין, הוא בדיוק כמו כולם.

droriko

New member
שיפרה "האמיתית" הזו תחמנית לא פחות משי

היא אומר לליאון בשיא הצדקנות "אתה לא צריך לריב עם שי,הוא בן אדם נחמד" ושניה אחרי היא מסתייגת ואומרת "גם לי יש אנשים בוילה שבחיים הייתי מתרחקת מהם, אבל פה אתה לומד להסתדר איתם" . אנשים פחות חדי עין (כמו ליאון) יחשבו בטעות שהיא אמא כזו שרק אוהבת את כולם וטוב לב. פשוט בא להקיא ממנה.

shiiiiira

New member
לא, זו כי לא כתבת הגיוני..מה הקשר ששיפרה

תחמנית לזה שהיא אמרה ששי נחמד לבין שהיא לא מיסתדרת עם האנשים בווילה?? היא אמרה ספציפית שי? תיקרא/י את התגובה שלך מחדש.

droriko

New member
לא הבנתם כי היא פועלת ממש בתחכום

היא כביכול מנסה לצאת בסדר כשהיא לא מתסיסה את ילאון כנגד שי אלא מבקשת ממנו להמשיך ליהות חבר שלו . אבל בעצם , היא מתסיסה כנגד שי באבוע בוע . היא נותנת דוגמא כאילו לא קשורה לשי כאילו שייכת רק לה ולעינב וכאילו מתרחקת מהדיון על שי אבל זה די ברור שהיא מייחסת את הדוגמא למקרה של ליאון ושל שי (דהיינו רומזת לליאון שיהיה נחמד לשי גם אם שי לא בסדר).

למעלה