עידכונים צהריים/ערב - יום 42 , 12.10

shiiiiira

New member
מישהו הצליח להבין מה שי אמר לצבר אחרי

שהם יצאו מהחדר של האח הגדול? לא הצלחתי לשמוע בברור וזה היה חצי קטע מישהו הבין?

sarit115

New member
לו הייתי אני בבית ושי רוצה לדבר איתי אז

ככה הייתי מדברת שי: את יודעת שאני אוהב אותך , מת עליך ולא אתן לאף אחד כאן ללכלך עליך. מוכן לקחת את כולם על הגב שלי..תמיד אשמור עליך אני: טוב מאוד אבל אני לא שייכת לאף אחד. אומנם אני שקטה אבל אני לא טיפשה. אני יודעת מה אתה עושה עכשיו ולא רוצה להיות שייכת לאף קבוצה. אני חברה של כולם ואם מפריע לי משהוא אז אפנה לאח הגדול. אז לא תודה ואל תדבר איתי יותר על זה. ואז קמה והולכת..מה כל כך קשה לומר זאת?? אני לא מבינה אותם..ממה מפחדים ??? מסכנה החברה שלו

droriko

New member
טוב טוב טוב

הית מפחדתך ממנו בדיוק כמו שאר הדיירים (חוץ ממיקי ומנעמה, אבל זה כי הן עצמן מנהיגות עם אגו) . בכלל יש כאן יותר מדי אנשים שיוצרים לעצמם אלטר אגו מאחורי המקלדת.

sarit115

New member
רק שתדע droriko

שידעתי שאקבל הודעה בסגנון שלך ולכן אני מוכנה...לעולם אבל לעולם אני לא נותנת לאף אחד להפחיד אותי..יודע למה?? כי אני לא מתחברת עם אנשים ש"כאילו" רוצים לטובתי אבל אני יודעת שהם סתם bully...אני פשוט מתעלמת כי אין לי קליק איתם.. ולמה לפחד ממנו?? יש אח גדול שרואה הכל ..אנשים אלו מוגנים מאנשים כמו שי..אין סיבה לפחד ובהחלט לו מאדם כמו הפחדן הזה

droriko

New member
אח גדול לא יכול להציל אותך מהדחה

גם לא מהתעללות נפשית והשפלה (תשאלי את נעמה) מקסימום הוא יכול לתת לך עלזוב באמצע

sarit115

New member
נכון אבל לומר שאני אפחד משי

זה אבסורד!! לא פיזית או מילולית ...יש המון שיים בחוץ ..הוא לא יוצא דופן..רק פשוט בבית מפחדים בגלל מה יגידו עליהם בחוץ..הם לא צריכים לפחד ממנו..הוא אדם עם ביטחון עצמי ירוד...עד שמישהוא יתפוס עליו את הג'ננה ............!!!!!!!!

S SRV

New member
הם לא מתנהגים ככה כי הם לא רוצים להיות...

מועמדים להדחה. לדעתי זה לא ממש חכם לדבר ככה עם אחד כמו שי. במיוחד אם יש לו השפעה גדולה על כמה מדיירי הבית. צריך להתנהג אליו בצביעות ולהצביע לו בחדר האח הגדול.

לאון המושלם שלי כלכך יפה לו אולסטאר...וגם הלב

וש הזה של הבוקר...הוא פשוט מושלמי...

שי צבר שפרה רנין וכו'

לא דפוקים אחרי מה שהיה עם אשר ועינב הם לא יפלו מהר בפח הם צריכים להעלות לפחות 3 אנשים(אשר עינב ויוסי) להדחה מה שנותן להם משחק עם ההצבעה סתם דוגמא שי ושפרה יצביעו ליוסי ועינב צבר יצביע ל אשר ועינב רנין ל יוסי ואשר יוסי לאון יצביע ל אשר וונסה וכבר יוסי עינב ואשר מתמודדים להדחה!

למי יש את העיתון לאישה??

שמעתי שיש שם כתבה עם אחיות של שפרה.. מי שיכול בבקשה לסרוק או ללכתוב בקצרה מה מחרטטים שם אודה לו

למעלה