עידכונים צהריים/ערב - יום 43 , ה- 13/10

ליאורי13

New member
"טפו עליה" ../images/Emo6.gif אשכרה

מה שהכי עצוב ששי מוכר את כולם בשבילה {עד שיעיף אותה}

d a n 6

New member
אני שמתי לב אצל רנין

שהדת פחות חשובה לה ומה שהכי חשוב לה זה הלאום וזה שהיא ערביה ופלסטינית ואם רוב ערביי ישראל מרגישים כמותה אנחנו בבעיה כי אנחנו חושבים שערבי נוצרי הוא בסדר אבל אולי זאת סתם מסכה להתחבאות מאחוריה.

עינת י

New member
מה ונסה אמרה?

שההפקה לקחו לה את צלחת האוכל ששמה לחתולים? איזה רעים!!!

שאלה...

האם ההרגל של ההפקה המקומית לצלם אנשים ישנים בזמן שמתנהלות שיחות בבית נוגד את תקנון התכנית ? במידה וכן שמא נרים את הכפפה ונתלונן אצל האח הגדול בחו"ל ?

Superboi

New member
לא חסר על מה להתלונן../images/Emo59.gif

ביחס לשאר הדברים, זה באמת משני. וזה לא רק אנשים ישנים. בדרך כלל יש מצלמה אחת שמראה משהו מעניין, השנייה אותו דבר בלי סאונד, השלישית סתם משהו לא קשור ולא מעניין (מטבח ריק, בריכה ריקה), והאחרונה כמו השלישית רק עם סאונד מהחצר.

תגידו, מישהו יכול לשלוח לי לינק לתוכנית אתמול

פיספסתי אותה, איפה אפשר לראות אותה?

יNOT

New member
../images/Emo6.gif מתברר שלא פיספסת כלום באמת ...

לפי כל הדיעות (חוץ משל אלה שעשו פרסומת לתוכנית ) הייתה התוכנית הכי שקרית והכי גרועה עד היום
אם בכל זאת אתה רוצה לראות את הפאדיחות של ההפקה , ולהתעצבן עליהם כמו כולם, נראה לי באתר קשת תמצא את זה

נכון יש הרגשה באויר כאילו התוכנית דועכת

כאילו סבבה הבנו, מה אלהה לדעתי התריגר הזה הוא בגלל שכבר לכולם ברור שההפקה מתערבת לטובתם ולרעתם של אנשים מסויימים, אז זה כאילו לראות עוד פרק של נשואים +, אפשר לוותר מה אתם חושבים?

כן צודקת

לדעתי זה בעיה בפורמט, שהרעיון מוצלח אבל יש בו חסרונות גדולים, כי אי אפשר לצפות שיהיה מעניין כל הזמן, גם בבית רגיל לא מעניין תמיד וזה הפאק של ההפקה הזאת. לדעתי גם אם היו מביאים דיירים משוגעים אחד אחד עדיין זה לא היה מספיק כי גם הם קמים בבוקר, אוכלים, ישנים. מה כבר יש לעשות שם? מה שלדעתי יכול להוציא את השעמום זה משימות קבוצתיות יום יומיות אבל לא לחקות קליפ או יום ללא עישון אלא יותר משחקי חברה למיניהן שצריך לחשוב עליהן טוב טוב ואם זה היה ככה היה מעניין.

ליאורי13

New member
דווקא לא, זה רק מראה שהיא לא צבועה ואיכפתית

היא עושה להם טוב, וטוב לה עם זה אני אוהבת את עינב, אם היא תודח, אין טעם לתכנית בעיניי

ShukyD

New member
../images/Emo41.gif הודעה לכל גולשי הפורום ../images/Emo41.gif

אני פורש. סתם להרגע - ומהר! עד שבשבוע האחרון השבנו את השלווה לחיק הפורום, באים אנשים שמחפשים בלאגנים מחפשים להצית את האש, את החיכוכים, הריבים, התככים, הריכולים, הקללות. זה לא יקרה כאן, אני מודיע מראש. כל יציאה לא במקום על : ליאון, שפרה, אשר, יוסי, עינב, שי <וכל אחד אחר שתחליטו לצאת עליו>, תמחק! מותר כמובן להביע דעה אבל יש גבולות ואסור לקלל \ להשמיץ \ להוציא דיבה על אחד מהמשתתפים בתוכנית ובכלל. כמו כן אסורה הבאת תמונות שנועדו ללעוג <כמובן שעוברות את גבול הטעם הטוב, כמו פנים של שיפרה על גוף של פרה> ו\או תמונות אישיות מהפייסבוק או כל מקום אחר שהועלו אך ורק כדי לצחוק \ להעליב \ לפגוע באותו בנאדם. הודעות אשר יחרגו מהכללים שלעיל <רציתי להגיד הבאים, אבל המשפט הזה בא אחרי הכללים> תמחקנה מיד בלי אזהרה ואם זה ימשך גם נשקול חסימה של המשתמש. אני מבקש להרגע ולנסות להיות קצת יותר חיוביים יום טוב וחג שמח

mui mui

New member
כל הכבוד !!../images/Emo45.gif ShukyD

אכן היה לא נעים עם ההשמצות..

למעלה